0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ βιαστικό το ΠΥΣΔΕ αυτό, καλεί εκπαιδευτικούς να κάνουν αιτήσεις χωρίς να ξέρει ποιους εκπαιδευτικούς και ποιά κενά θα έχει κάν...
Υπάρχει περίπτωση να ζητάει απλά να εκφράσουν την επιθυμία τους για απόσπαση και αργότερα θα δηλώσουν σχολεία. Όπως με τη βελτίωση θέσης. Σου αρέσουν τα κενά; Καλώς. Δε σου αρέσουν; Δεν κάνεις δήλωση σχολείων και μένεις εκεί που είσαι.
Όντως ισχύει αυτό; Αν δε σου αρέσουν τα κενα, δε δηλώνεις και παραμένεις στην οργανική σου;
Ακριβως
Γιατί κάποιοι ισχυρίζονται ότι αν δε δηλώσεις κάποιο από τα προσφερόμενα κενά, δεν επιστρέφεις στην οργανική σου, αλλά τοποθετείσαι σε οποιοδήποτε κενό απομείνει;Αναφέρομαι σε αποσπάσεις εντός (δεν ξέρω αν έχει σημασία). Ξέρεις κάποιος να μας πει με βεβαιότητα;
Αυτό δεν ισχύει για άτομα που έχουν οργανική. Αυτοί παραμένουν στην οργανική τους, αν δεν δηλώσουν σχολεία για απόσπαση.Ενώ άτομα που είναι στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ, αν δεν έχουν δηλώσει κάποια από τα προσφερόμενα κενά για οριστική τοποθέτηση, η υπηρεσία τους τοποθετεί σε όποιο κενό απομείνει.
Αυτό ισχύει και για αποσπάσεις από γενική σε ειδική;Εξηγούμαι: έχω οργανική στη γενική και ζητάω απόσπαση στην ειδική εντός ΠΥΣΔΕ. Τελικά όμως δε μου αρέσουν τα προσφερόμενα λειτουργικά κενά και δε δηλώνω κανένα. Παραμένω στην οργανική μου της γενικής;