0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά (συγνώμη που το ξανααναφέρω) όταν παίρνεις άδεια ανευ αποδοχών για μία μέρα χάνεις σίγουρα τα μόρια και ένσημα εκείνης της μέρας?
Παράθεση από: fleming στις Φεβρουαρίου 10, 2012, 11:32:36 amΤελικά (συγνώμη που το ξανααναφέρω) όταν παίρνεις άδεια ανευ αποδοχών για μία μέρα χάνεις σίγουρα τα μόρια και ένσημα εκείνης της μέρας?Ναι τα χάνεις. Το έγραψα αλλά ίσως δεν το τόνισα.
Απ'όσο ξέρω, για μέχρι 3 μέρες αναρρωτική άδεια πληρώνεσαι τα μισά από τη Διεύθυνση. Σωστά; Γιατί εμένα μου ζητάνε να πάω από το ΙΚΑ με το χαρτί (το τριπλότυπο) και να ζητήσω να πληρωθώ από κει και μετά η Διεύθυνση να μου τα αφαιρέσει; Τονίζω ότι μιλάω για 3 μέρες αναρρωτική.
Παράθεση από: panickos στις Φεβρουαρίου 20, 2012, 09:26:58 pmΑπ'όσο ξέρω, για μέχρι 3 μέρες αναρρωτική άδεια πληρώνεσαι τα μισά από τη Διεύθυνση. Σωστά; Γιατί εμένα μου ζητάνε να πάω από το ΙΚΑ με το χαρτί (το τριπλότυπο) και να ζητήσω να πληρωθώ από κει και μετά η Διεύθυνση να μου τα αφαιρέσει; Τονίζω ότι μιλάω για 3 μέρες αναρρωτική.Σωστά. Πρόκειται προφανώς περί αγνοίας.Πες τους να πάρουν κανένα τηλέφωνο στο ΙΚΑ για πληροφόρηση.
Διάβασα: "οι αναπληρωτές δικαιούνται κανονική άδεια απουσίας με αποδοχές μέχρι δέκα (10) το πολύ εργάσιμες ημέρες κατ` έτος για λόγους εξαιρετικής ανάγκης". Πρέπει να λείψω 1 τέτοια ημέρα. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω; (Όχι αναρρωτική...)
Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει με βεβαιότητα αν δικαιούνται οι αναπληρωτές άδεια εκπαιδευτική (για μεταπτυχιακό- διδακτορικό) και αν ναι, μόνο σε περίοδο εξεταστικής και πόσες ημέρες;;; Ο διευθυντής μπορεί να αρνηθεί τη χορήγηση τέτοιας άδειας;;; Αυτά τα λίγα!!Ευχαριστώ (εκ των προτέρων)...