0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλιστα...και το άλλο μισό ημερομίσθιο από πού το πληρωνόμαστε; Με τα ένσημα παίζει κάτι; Ευχαριστώ...
Καλησπέρα κα από μένα! Λόγω χιονιού 1 μέρα δεν κατάφερα να φτάσω στο σχολείο μου. Μένω 1,5 ώρα μακριά. Η διέυθυνση του σχολείου με δήλωσε άδεια άνευ αποδοχών. Θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο? Χάνω και μόρια και ένσημα?Υ.Γ Και στις 12μ την ίδια μέρα τα σχολεία της πόλης κλείσαν λόγω ισχυρών χιονοπτώσεων.
Παιδιά, σας παρακαλώ, αν γνωρίζετε μία απάντηση στα γρήγορα! Πριν λίγο ανέβασα πυρετό και γενικά είμαι πολύ χάλια. Αύριο σκέφτομαι να μην πάω σχολείο. Εδώ και μέρες δε νιώθω καλά αλλά δεν έλειψα ποτέ, με αποτέλεσμα να χειροτερέψω. Αν λείψω για μία μέρα (ελπίζω να είμαι καλύτερα την Παρασκευή), θα πρέπει να πάω σε γιατρό του ικα για τη μονοήμερη άδεια; Θα πληρωθώ; Συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί η ίδια απορία αλλά ποτέ δεν έχω πάρει αναρρωτική στο παρελθόν και δεν έχω το κουράγιο να ψάξω. Ευχαριστώ!
Παράθεση από: fleming στις Φεβρουαρίου 08, 2012, 10:24:04 pmΚαλησπέρα κα από μένα! Λόγω χιονιού 1 μέρα δεν κατάφερα να φτάσω στο σχολείο μου. Μένω 1,5 ώρα μακριά. Η διέυθυνση του σχολείου με δήλωσε άδεια άνευ αποδοχών. Θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο? Χάνω και μόρια και ένσημα?Υ.Γ Και στις 12μ την ίδια μέρα τα σχολεία της πόλης κλείσαν λόγω ισχυρών χιονοπτώσεων.Μπορείς να ζητήσεις κανονική άδεια ή αναρρωτική για να μη χάσεις μόρια και ένσημα. Αλλά επειδή διαπιστώνω ότι ο διευθυντής σου δεν καταλαβαίνει από τέτοια, θα μπορούσες να απευθυνθείς και πιο πάνω αφού εύκολα πιστεύω μπορείς να αποδείξεις ότι δικαιολογημένα δεν μπόρεσες να πας στο σχολείο σου.
Θεωρώ ότι ο διευθυντής σου είναι ευθυνοφοβος και υπερβολικά τυπικός. Με λίγη καλή διάθεση θα μπορούσε να σε καλύψει για κάτι απολύτως δικαιολογημένο. Γι`αυτό σου έγραψα να ρωτήσεις πιο πάνω, γιατί δεν μπορεί κάποιος θα καταλάβει το αυτονόητο.
Παράθεση από: fotini18 στις Φεβρουαρίου 08, 2012, 10:32:51 pmΠαιδιά, σας παρακαλώ, αν γνωρίζετε μία απάντηση στα γρήγορα! Πριν λίγο ανέβασα πυρετό και γενικά είμαι πολύ χάλια. Αύριο σκέφτομαι να μην πάω σχολείο. Εδώ και μέρες δε νιώθω καλά αλλά δεν έλειψα ποτέ, με αποτέλεσμα να χειροτερέψω. Αν λείψω για μία μέρα (ελπίζω να είμαι καλύτερα την Παρασκευή), θα πρέπει να πάω σε γιατρό του ικα για τη μονοήμερη άδεια; Θα πληρωθώ; Συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί η ίδια απορία αλλά ποτέ δεν έχω πάρει αναρρωτική στο παρελθόν και δεν έχω το κουράγιο να ψάξω. Ευχαριστώ!Είναι στην ευχέρεια του διευθυντή σου αν μπορεί να σε καλύψει ή αν θα χρειαστεί να πάρεις χαρτί από γιατρό του ΙΚΑ, για όσο διάστημα θα λείψεις από το σχολείο. Για τις τρεις πρώτες μέρες ασθένειας πληρώνεσαι τα μισά.
Ευχαριστώ.
Σ' ευχαριστώ πολύ!