0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak_13 στις Μαρτίου 23, 2012, 12:08:52 amΠαράθεση από: MissPE06 στις Μαρτίου 22, 2012, 04:23:05 pmΠαράθεση από: jak_13 στις Μαρτίου 21, 2012, 07:11:05 pmΑπό την 4η ημέρα ασθένειας πληρώνει και ο εργοδότης και το ΙΚΑ.Δηλαδή από την τέταρτη μέρα το ημερομίσθιο είναι το ίδιο ποσό που θα παίρναμε κι αν δουλεύαμε;Ναι.Πάλι καλά... Να 'σαι καλά, jak_13! Πάντα πρόθυμος να (ξανα)απαντήσεις (πολλές φορές) στις ερωτήσεις μας!
Παράθεση από: MissPE06 στις Μαρτίου 22, 2012, 04:23:05 pmΠαράθεση από: jak_13 στις Μαρτίου 21, 2012, 07:11:05 pmΑπό την 4η ημέρα ασθένειας πληρώνει και ο εργοδότης και το ΙΚΑ.Δηλαδή από την τέταρτη μέρα το ημερομίσθιο είναι το ίδιο ποσό που θα παίρναμε κι αν δουλεύαμε;Ναι.
Παράθεση από: jak_13 στις Μαρτίου 21, 2012, 07:11:05 pmΑπό την 4η ημέρα ασθένειας πληρώνει και ο εργοδότης και το ΙΚΑ.Δηλαδή από την τέταρτη μέρα το ημερομίσθιο είναι το ίδιο ποσό που θα παίρναμε κι αν δουλεύαμε;
Από την 4η ημέρα ασθένειας πληρώνει και ο εργοδότης και το ΙΚΑ.
Παράθεση από: MissPE06 στις Μαρτίου 23, 2012, 04:46:03 pmΠαράθεση από: Natasa D στις Μαρτίου 22, 2012, 07:15:33 pmΠαιδιά, ισχύει αυτο που είχα διαβάσει? Οτι δηλαδή δικαιούμαστε 4 μέρες άδειας γάμου ? Αν ο γάμος γίνει μέσα στις διακοπες του Πάσχα ( πολιτικός γάμος ) μπορώ να την πάρω μετά την άδεια ?Δικαιούμαστε 5 μέρες άδεια γάμου την οποία μπορούμε να πάρουμε αμέσως πριν ή μετά την τέλεση του γάμου, ίσως και να μοιράσουμε τις μέρες αμέσως πριν ή μετά το γάμο. Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρη, έτσι άκουσα.Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λες.
Παράθεση από: Natasa D στις Μαρτίου 22, 2012, 07:15:33 pmΠαιδιά, ισχύει αυτο που είχα διαβάσει? Οτι δηλαδή δικαιούμαστε 4 μέρες άδειας γάμου ? Αν ο γάμος γίνει μέσα στις διακοπες του Πάσχα ( πολιτικός γάμος ) μπορώ να την πάρω μετά την άδεια ?Δικαιούμαστε 5 μέρες άδεια γάμου την οποία μπορούμε να πάρουμε αμέσως πριν ή μετά την τέλεση του γάμου, ίσως και να μοιράσουμε τις μέρες αμέσως πριν ή μετά το γάμο. Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρη, έτσι άκουσα.
Παιδιά, ισχύει αυτο που είχα διαβάσει? Οτι δηλαδή δικαιούμαστε 4 μέρες άδειας γάμου ? Αν ο γάμος γίνει μέσα στις διακοπες του Πάσχα ( πολιτικός γάμος ) μπορώ να την πάρω μετά την άδεια ?
Παράθεση από: MissPE06 στις Μαρτίου 23, 2012, 04:46:03 pmΠαράθεση από: Natasa D στις Μαρτίου 22, 2012, 07:15:33 pmΠαιδιά, ισχύει αυτο που είχα διαβάσει? Οτι δηλαδή δικαιούμαστε 4 μέρες άδειας γάμου ? Αν ο γάμος γίνει μέσα στις διακοπες του Πάσχα ( πολιτικός γάμος ) μπορώ να την πάρω μετά την άδεια ?Δικαιούμαστε 5 μέρες άδεια γάμου την οποία μπορούμε να πάρουμε αμέσως πριν ή μετά την τέλεση του γάμου, ίσως και να μοιράσουμε τις μέρες αμέσως πριν ή μετά το γάμο. Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρη, έτσι άκουσα.Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λες.Δεν μπορω να την παρω δηλαδη μια βδομαδα μετα? θα παντρευτουμε την δευτερη βδομαδα του Πασχα
Τον περιφερειάρχη που λέτε που μπορώ να τον βρω (στοιχεία, τηλέφωνο κάτι?) για να του στείλω την αίτηση??
Καλησπερα!Θα υποβληθω σε χειρουργειο κατα τη διαρκεια των γραπτων εξετασεων.Δουλευω σε γυμνασιο ως αναπληρωτρια.Θα υπαρξει προβλημα με την αδεια μου?Αν γνωριζετε κατι, θα ηθελα τη βοηθεια σας.