0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
klio βελτίωση θέσης στους αναπληρωτές είναι σχεδόν αδύνατο.
όταν περάσουν οι 10 μέρες που λες (ή και λίγο πριν), συζήτησέ το με το διευθυντή του σχολείου. Σε πολλές περιπτώσεις δε χρειάζεται να κάνεις αίτηση για άδεια σε προϊστάμενο, σε καλύπτει ο διευθυντής για 1-2 μέρες. Εννοείται ότι δεν του ζητάς να σε καλύψει, αλλά ρωτάς τί πρέπει να κάνεις στην περίπτωσή σου. Αν δεν είναι ευθυνόφοβος ή υπερβολικά τυπικός θα το προτείνει εκείνος, ειδάλλως κάνεις την αίτηση και η δουλειά σου γίνεται.
Καλησπέρα σε όλους!Πείτε μου σας παρακαλώ τι γίνεται στην παρακάτω περίπτωση: Αναπληρωτής ειδικότητας ολοήμερου ενημερώνει τον διευθυντη οτι είναι άρρωστος, τι πρέπει να κάνει ακριβώς?(Διδάσκει 1 φορά την εβδομάδα)Πάει σε γιατρό του ΙΚΑ και τέλος?Ή έχει και άλλη διαδικασία?Θ α ήθελα να σχολιάσω και κάτι που διάβασα προηγουμένως:ζούμε σε περίεργες εποχές, όπου κατηγορούμε εμείς οι ίδιοι καποιους που λουφάρουν, που συνεχώς λείπουν, που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, γιατί όμως όταν έρχεται η ώρα να κάνουμε το σωστό και το νόμιμο έχουμε την απαίτηση απο κάποιους να μας καλύψουν?Αυτομάτως δεν γινόμαστε σαν αυτούς που κατηγορούμε? Είμαι απο εκείνους που καλώς ή κακώς έχω πάει σε σχολείο με πυρετό μα φαρυγγίτιδα και διάρροια και έχω βαρεθεί αυτούς που με μια αδιαθεσία αποφασίζουν να μην έρθουν στο σχολείο και που στο τέλος όταν τους ζητάνε να φέρουν χαρτί για ναδικαιολογήσουν την απουσία τους κατηγορούν τον δ/ντη τους οτι είναι ευθυνόφοβος!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Καλησπέρα σε όλους!Πείτε μου σας παρακαλώ τι γίνεται στην παρακάτω περίπτωση: Αναπληρωτής ειδικότητας ολοήμερου ενημερώνει τον διευθυντη οτι είναι άρρωστος, τι πρέπει να κάνει ακριβώς?(Διδάσκει 1 φορά την εβδομάδα)Πάει σε γιατρό του ΙΚΑ και τέλος?Ή έχει και άλλη διαδικασία?
Τρόπος του λέγειν...αλλά εκεί κόλλησες?Αυτό κατάλαβες?
Αν πάρουμε αναρρωτική άδεια, το χαρτί από το ΙΚΑ πρέπει να το πάμε στο σχολείο μας την ίδια μέρα ή μπορούμε και όταν λήξει η άδειά μας σε 2-3 μέρες??