0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά τα μόρια της ημέρας που πέρνουμε κανονική άδεια μετράνε κανόνικα;; δικαιούμαστε και τα χρήματα εκείνης της ημέρας;;
Καλημέρα. Έχω σπάσει το πόδι μου και στο νοσοκομείο μου έγραψαν 15 μέρες αδεια. Σήμερα πέρασα απο επιτροπη ΙΚΑ και δεν μου έδωσαν κάποιο χαρτί. Το μόνο που έκαναν ήταν να μου γράψουν στο βιβλιάριο την αδεια. Η απορ´ια μου είναι στη δευτεροβαθμια που θα πάω αρκεί μόνο το βιβλιάριο Ή χρειάζομαι και κάτι άλλο?Ευχαριστώ.
Καλησπέρα, να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Η κανονική άδεια των 7 ημερών είναι για όλο το χρόνο? Και πληρωνόμαστε γιαυτην? Επίσης, πρέπει να έχεις κάποια δικαιολογία ή μπορείς και χωρίς να την πάρεις και να πληρωθείς??
^ευχαριστώνα ρωτήσω...για να πληρωθώ από το ικα την αναρρωτική άδεια πρέπει να πάω μεσα σε πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα;πέρασα από επιτροπή μια βδομάδα πριν και δεν έχω πάει ακόμη για πληρωμήθα έχω πρόβλημα;;
Ώπα.... μάλλον κάτι μου ξέφυγε! Όταν παίρνουμε αναρρωτική πάμε από το ΙΚΑ να πληρωθούμε; Δεν το έχω κάνει! Εκτός αν μιλάμε για αναρρωτική πέραν των 3 ημερών, όπου δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία.
Παράθεση από: panickos στις Δεκεμβρίου 07, 2011, 10:35:02 amΏπα.... μάλλον κάτι μου ξέφυγε! Όταν παίρνουμε αναρρωτική πάμε από το ΙΚΑ να πληρωθούμε; Δεν το έχω κάνει! Εκτός αν μιλάμε για αναρρωτική πέραν των 3 ημερών, όπου δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία.Το ΙΚΑ πληρώνει από την τέτερτη μέρα και μετά.
Παράθεση από: Boldini στις Δεκεμβρίου 06, 2011, 10:52:07 pm^ευχαριστώνα ρωτήσω...για να πληρωθώ από το ικα την αναρρωτική άδεια πρέπει να πάω μεσα σε πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα;πέρασα από επιτροπή μια βδομάδα πριν και δεν έχω πάει ακόμη για πληρωμήθα έχω πρόβλημα;;Ώπα.... μάλλον κάτι μου ξέφυγε! Όταν παίρνουμε αναρρωτική πάμε από το ΙΚΑ να πληρωθούμε; Δεν το έχω κάνει! Εκτός αν μιλάμε για αναρρωτική πέραν των 3 ημερών, όπου δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία.