0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλα οταν διαβασα οτι΄΄εχει παρατηρηθει αλογιστη χρηση αναρρωτικων αδειων απο τις αναπληρωτριες΄΄μου ηρθε να βαλω τα γελια.Εδω οι μονιμες κανουν να πατησουν κανα δυο χρονια στο σχολειο για καθε παιδι που γεννουν και με τον μισθο να πεφτει κανονικοτατα και οι λιγοι μηνες τους πειραξαν που ειναι και ανευ αποδοχων.Δεν λεω να μην υπαρχει ελεγχος αλλα πρωτα θα επρεπε να ξεκινησουν απο εκει που γινεται το πραγματικο παρτυ.Ακομα και οι πωλητριες δικαιουνται το εξαμηνο του ΙΚΑ κι εμεις δεν μπορουμε ουτε τα παιδια μας να γεννησουμε με ασφαλεια.
Καλησπέρα! Να εκφράσω κι εγώ μία απορία μου. Ως αναπληρωτής κάθε καλοκαίρι παίρνω τη λεγόμενη αποζημίωση λόγω μη χρήσης αδείας (ή κάπως έτσι τη λένε). Εάν κατά τη διάρκεια του έτους χρησιμοποιήσω κάποιες ημέρες κανονικής π.χ. 3-4 ημέρες τότε θα μειωθεί η λεγόμενη "αποζημίωση μη χρήσης αδείας...";
Παράθεση από: κορφας στις Ιανουαρίου 07, 2013, 09:39:53 pmΚαλησπέρα! Να εκφράσω κι εγώ μία απορία μου. Ως αναπληρωτής κάθε καλοκαίρι παίρνω τη λεγόμενη αποζημίωση λόγω μη χρήσης αδείας (ή κάπως έτσι τη λένε). Εάν κατά τη διάρκεια του έτους χρησιμοποιήσω κάποιες ημέρες κανονικής π.χ. 3-4 ημέρες τότε θα μειωθεί η λεγόμενη "αποζημίωση μη χρήσης αδείας...";Αν τα υπολογίσουν σωστά, ναι πρέπει να μειωθεί.
Ευχαριστώ! (Η απάντηση δεν με βολεύει καθόλου!)