0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ξετιναχτούμε οικονομικά για το δυσπρόσιτο κ τα 50 μόρια 😆!
Λόγω του ότι η σύζυγος είναι ΠΕ60 κ διορίστηκε το 2022 νιώθω ότι ζω 2 ζωές. Πέρασε 10 χρόνια σε ιδιωτικά και τρια χρόνια αναπλήρωσης προτού διοριστεί. Αναπληρώτρια σε 3 διαφορετικούς νομούς κάθε χρονιά. Κορινθία,
Μια καλή λύση για να είστε μαζί ως οικογένεια είναι να πάρει απόσπαση η σύζυγος εκεί που θα διοριστείς εσύ. Μπορεί να γίνει!
Θα ήταν μια λύση αν η μεγαλή κόρη που είναι 8,5 ετών δεν είχε αλλάξει ήδη 6 σχολεία...Το διανοήστε; Δεν θα επιτρέψω να αλλάξει και πάλι σχολείο. Επίσης, υπάρχει κ μια μικρότερη που θα πάει νήπιο. Να σημειωθεί ότι τα τελευταία 2 χρόνια εγώ πάω κ φέρνω τα παιδιά απ τα σχολεία μιας κ δεν υπάρχει βοήθεια από παππούδες. Σε αυτό το πλαίσιο κάνω 3 αιμοδοσίες το χρόνο για να έχω αρκετές άδειες όταν αρρωσταίνουν. Και φανταστείτε η σύζυγος δουλεύει μόλις 50χλμ απ το σπίτι μας χωρίς άμεση προοπτική απόσπασης ή μετάθεσης στο νομό μας μιας κ διορίστηκε τελευταία στον νομό αυτό.
Αν δεν θες να αλλάξει ξανά σχολείο η κόρη σας τότε, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αν δηλώσεις κοντινές περιοχές.Ίσως καταφέρεις να διοριστείς σε λογική απόσταση. Τα μακρινά μέρη και τα δυσπρόσιτα δεν είναι κατάλληλα για σένα!
Το 500 θα ηταν ικανοποιητικο νουμερο αλλα τοσες λιγες θεσεις που υπαρχουν για τοσες ειδικοτητες δεν ξερω αν θα φτασουμε να εχουμε τοσους..εγω πιστευω καπου στο 350, αισιοδοξα κ αυτο