0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγώ απογοητεύτηκα...μόνο τόσες στην Αθμια; Ας μη λέμε καθόλου αριθμούς μέχρι την κατανομή γτ άλλα περιμένουμε ή θέλουμε κ άλλα θα μας έρθουν!
Οι θέσεις που καταργούνται είναι "ανενεργές" οργανικές θέσεις που παρέμεναν ακάλυπτες επι χρόνια γιατί δεν υπήρχε ανάγκη να καλυφθούν
Λοιπόν, επειδή βλέπω μια απογοήτευση και επειδή δεν ξέρω τι υπολογίζατε επιτρέψτε μου να κάνω μια εκτίμηση με αυτά που καταλαβαίνω με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν. 100 διορισμοί θα γίνουν λόγω συνταξιοδοτήσεων στη Δευτεροβάθμια. Άλλοι περίπου 70-80 λόγω του ότι στη δευτεροβάθμια γενικότερα θα διορίσει 5500 αντί για 2900 που είναι τα κενά. Επομένως από αυτο το επιπλέον 2600 εσείς θα πάρετε 70-80 θέσεις σίγουρα. Άρα σύνολο μέχρι τώρα για τη δευτεροβάθμια 170-180. Σε αυτό προσθέστε 132 κενά της Πρωτοβάθμιας και περίπου 30-40 από τις θέσεις που ιδρύθηκαν σήμερα. Στο σύνολο βγαίνει 340-350. Δεν ξέρω αν βοήθησα με τη σκέψη μου
Ευχαριστούμε πολύ για τις απαντήσεις σας. Ειπώθηκε θα δοθεί ένα 75% κατά προσέγγιση των νέων οργανικών.
ΠΕ06 : 134 Ψίχουλα.
+ 100 απο συντάξεις της β/μιας
κανείς δεν έπρεπε να δηλώνει και να πηγαίνει αμω , να δούμε μετά τι θα έκαναν..!!!
Από τους 5.500 επιπλέον διορισμούς στη Δευτεροβάθμια θα πάρουν και οι ΠΕ06 το ποσοστό τους. Το ξεχάσατε;
Μιλαμε για 70-80 μονο ατομα αν δεν κανω λαθος.