0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν κρινω όσους το κανουν, γιατί προφανώς ολοι εργαζομαστε γιατί έχουμε αναγκη. Πρέπει να βλέπουμε μακροπρόθεσμα ομως, αν ζορισουμε την κατάσταση (και δυσκολευτουμε) φέτος, του χρόνου μπορεί να είναι καλυτερα τα πράγματα. Μονο σα συνολο έχουμε δύναμη, μεμονωμένα οχι.
Πως προκύπτει το 320;
οι διπλανοί νομοί και να πηγαινοέρχεται κάποιος είναι σκότωμα. Και σωματικό και οικονομικό. Η μετακίνηση κοστίζει. Ακόμη και το Αθήνα -Χαλκίδα που είναι σύνηθες, όταν γίνεται καθημερινά επί 2 χρόνια δεν παλεύεται όταν στο σπίτι πίσω τρέχουν υποχρεώσεις. Επίσης ας σκεφτούμε τις περιπτώσεις εκείνες που υπάρχει σύλλογος, ενημέρωση, επιμόρφωση, κλπ. και θα φύγει κάποιος πιο αργά από το σχολείο ή ακόμη και θα χρειαστεί να πάει το απόγευμα.Επιπλέον, πιο πιθανό είναι να προσληφθεί και να τοποθετηθεί κάποιος μακριά από την έδρα της πρωτοβάθμιας/δευτεροβάθμιας ή την πρωτεύουσα του κάθε νομού. Ας ψάξουμε λοιπόν που μπορεί να είναι η πιο μακρινή τοποθέτηση και με αυτή τη λογική επιλέγουμε. Για μένα, εκείνο που βαραίνει είναι η δυνατότητα να επιστρέφω κάθε σ/κ στο σπίτι μου. Που σημαίνει είτε νησί με αεροδρόμιο είτε σε ακτίνα 200-250 χλμ από Αττική. Μια άλλη παράμετρος επίσης είναι αν κάποιος έχει αυτοκίνητο και άρα είναι πιο ευέλικτος.dennispapado: για να απαντήσω, ναι σκέφτομαι σοβαρά τη μετακόμιση. Είμαι κοντά με σένα στον πίνακα και σκέφτομαι ή τώρα ή ποτέ. Δεν αντέχω άλλη ανασφάλεια.trust no one συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
Πώς πάει εδώ; Τι κάνετε;;; Απ' όσα διαβάζω στο κυρίως νήμα για τους διορισμούς, πάλι πετσοκομμένες τις βλέπω τις πιστώσεις στην ειδικότητά μας. Εσείς τι συμπεράσματα έχετε ως τώρα;
Συνάδελφοι επαναφέρω το νήμα μας καθώς από την αρχικη πρόβλεψη του Πατρεα για 125 διορισμούς σε ΠΕ πέσαμε στους 116 και όπως καταλαβαίνετε, ακόμη και για όσους δεν είναι στον πόντο κάθε χαμένη θέση είναι μια μικρή δυσαρέσκεια... αν υπάρξει περίπτωση να εξισορροπηθει με τους διορισμούς της ΔΕ οκ... δε ξέρω αν πρέπει και μπορούμε να πιέσουμε, εφόσον πλέον υπάρχει σύλλογος και ΔΣ...