0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι
trust... Καλημέρα.. Μπράβο φανταστική δουλειά.
Θα έχουν όμως δημοσιοποιηθεί οι τοποθετήσεις πριν την αίτηση των αναπληρωτών; Για όσους τους ενδιαφέρουν συγκεκριμένα μέρη εντός του νομού.
Στην περσινή μου πρωτοβάθμια πάντως, έχω ξεκάθαρα σαν εικόνα, πως οριακά ήταν ανοιχτές οι αιτήσεις των αναπληρωτών όταν βγήκαν οι τοποθετήσεις των νεοδιόριστων. Μπορεί να έτυχε.
Έχουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα; Εάν 20-21 ανακοινωθούν τα ονόματα των διοριζόμενων, πότε θα μπορούσαν να ξεκινήσουν οι αιτήσεις των αναπληρωτών;
Καλημέρα σε όλους και καλό διορισμό σε όσους διορίζονται φέτος! Εκτιμάτε ότι θα γίνουν μόνιμοι διορισμοί και του χρόνου; Είμαι σε σειρά διορισμού, αλλά μακριά από την κατανομή και αν τα δηλώσω όλα και διοριστώ, θα είμαι από τους τελευταίους και θα πάρω τις χειρότερες περιοχές.
Αν όλα πάνε καλά, ο προγραμματισμός του ΥΠΑΙΘΑ είναι να κάνει 10.000 διορισμούς και του χρόνου. Το 2026 θα είναι η τελευταία φορά που θα χρησιμοποιηθούν για διορισμό οι πίνακες γενικής αγωγής του 2023. Στην ειδική αγωγή, όμως, οι διορισμοί το 2026 θα γίνουν από τους νέους οριστικούς πίνακες.
Του χρόνου την άνοιξη θυμίστε μου ανοίγουν οι πίνακες της γενικής αλλά δεν προλαβαίνουν να γίνουν οι διορισμοί από αυτούς; Πάμε για το 27;Αν συνεχίσουν οι διορισμοί.