0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Αν τελικά γίνει η σύσταση των οργανικών θα ξανατρέξουν οι διευθύνσεις τις βελτιώσεις και οριστικές τοποθετήσεις ή θα γίνουν προσωρινές τοποθετήσεις και οι οριστικές του χρόνου;
Δυστυχώς δε νομίζω να ισχύει. Εκτός αν έχουμε υπερβολικά μεγάλο μερίδιο από τις 150 που θα ιδρυθούν στην ειδική. ΑΝ ισχύει, έχουμε 365 (γενική κι ειδική) + 120 (γενική) + 26 (ειδική σύμφωνα με τον tolakis) = 511
Από τις συμπληρωματικές μεταθέσεις όμως ή αυτούς που βρίσκονται στη διάθεση, δεν είναι πιθανόν να καλυφθούν κάποιες από τις νεοσύστατες θέσεις αναλόγως και τα μέρη που θα ιδρυθούν;
Το e-wall λέει ότι "ΠΕ86 πάει για πάνω από 330 οργανικές ίδρυση".
Μπορεί κάποιος να μου πει πόσες οργανικές ειδικοτήτων θα ιδρύσει στην Α/θμια; 1700 ή λιγότερες; Δεν έχω καταλάβει.
Πάντως το ευχάριστο είναι ότι για πρώτη φορά και μετά από 4 Χρόνια διορισμών οι Πε86 θα δουν επιτέλους στο σύνολο διορισμών πε-δε γενική και Ειδικη ένα 3++ μπορεί και4++.
Εγώ θα πόνταρα στο 5 μπροστά, δωρεάν είναι οι προβλέψεις. Αυτοί οι 2000 παραπάνω διορισμοί στη δευτεροβάθμια κάπως πρέπει να καταμεριστουν
Προσωπικά το θεωρώ δεδομένο το 500+ και στις δύο βαθμίδες σε γενική και ειδική.