0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α μάλιστα … Το πιασα , και το είχα καημό να γίνω κάποτε μόνο και μόνο για να μην έχω δάσκαλο διευθυντή να με πρήζει
Στην πρωτοβάθμια δεν πρόκειται να γίνεις διευθυντής ποτέ. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να συμπληρώνεις το πλήρες διδακτικό σου ωράριο στο σχολείο που θα είσαι διευθυντής. 24 ώρες Πληροφορική έχει μόνο 24θέσιο. Στην πρωτοβάθμια οι διευθυντές είναι μόνο δάσκαλοι, αγγλικών και γυμναστές που μπορούν να το πετύχουν αυτό. Κανένας άλλος.
Αυτή τη στιγμή στα δημοτικά που είμαι έχουμε διευθυντές μουσικους και επίσης υπάρχει και συνάδελφος Γαλλικων διευθύντρια σε μικρη σχετικά μονάδα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Αγγλικών είναι διευθυντές σε αρκετά σχολεια
Ψέματα μου είπαν;;;; Για να εμποδίσουν την εξέλιξη μου;;;;;
Το πρήξιμο που έχεις ως απλή εκπαιδευτικός είναι απο τον Διευθυντή όπως λές. Αν γίνεις εσύ ο Διευθυντής θα τρώς το πρήξιμο για κάθε πιθανή και απίθανη βλακ... γιατί όλοι σε εσένα θα έρχονται.....
Για να πάει κάποιος διευθυντής, πάντοτε υπάρχουν κι οι εξαιρέσεις, γουστάρει εξουσία. Άρα τη βρίσκει όταν δημιουργούνται προβλήματα που δήθεν καλείται ο ίδιος να λύσει (άσε που τις περσότερες φορές τα δημιουργεί ο ίδιος).
Για να αλλάξω και λίγο το κλίμα... προσωπική εκτίμηση διορισμοί Πε86 συνολικά ΠΕ και ΔΕ γενική και Ειδικη 460 με 480...
Για το αν είναι εύκολη ή όχι, μπορείς να δεις τα κενά μετατάξεων των προηγούμενων χρόνων. Μετάταξη σε καλό μέρος πάντως δύσκολα θα κάνεις. Ως προς τις μεταθέσεις δε θα έλεγα ότι αλλάζει τίποτα ιδιαίτερα στην πρωτοβάθμια, μιας και θα καλυφθούν οι περισσότερες. Ίσως για 1-2 χρόνια (μιας και θα διορίσει λιγότερους από όσες θα ιδρύσει), αλλά εσένα δε σε νοιάζει γιατί δε θα έχεις δικαίωμα μετάθεσης. Οι αποσπάσεις θα επηρεαστούν, γιατί όλες αυτές οι νέες οργανικές μέχρι τώρα ήταν λειτουργικά κενά και τώρα αυτά θα εξαφανιστούν. Στη Δευτεροβάθμια πάντως έχει τουλάχιστον 40 περισσότερες συνταξιοδοτήσεις κάθε χρόνο. Στην πρωτοβάθμια είναι κάτω από 10.
Θα έρθω Α/θμια με μετάταξη, θα γίνω Διευθυντής στο σχολείο που είσαι μόνο και μόνο για να σου κάνω αναφορά......