0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το σωστό είναι να καλυφθεί το 100% των κενών της εγκυκλίου μετατάξεων για όλες τις ειδικότητες και οι επιπρόσθετοι διορισμοί (αφού προκύπτουν από μετατροπή πιστώσεων αναπληρωτών) ας μοιραστούν αναλογικά με βάση τα λειτουργικά κενά κάθε ειδικότητας / κλάδου.
Αυτή η μίξη αδικεί άλλους όμως. Αυτούς που τους αδικεί παραπάνω ο αλγόριθμος και είναι κα λάθος σαν λογική γιατί τα πραγματικά κενά στα σχολεία φαίνονται στα λειτουργικά κενά.
Τα κενά αναπληρωτών Α φάσης 2023-24 χρειάζεσαι. Αυτά, δηλαδή, που προέκυψαν μετά τους τελευταίους διορισμούς. Εναλλακτικά μπορείς να δεις τα κενά για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ που έχει ανεβάσει ο κ. Κατσωνόπουλος. Οι ίδιες αναλογίες είναι περίπου. https://www.especial.gr/leitoyrgika-kena-ekpaideytikon-deyterovathmias-gia-apospaseis-apo-pysde-se-pysde-2024-25-pinakas/. Γύρω στους 600 μαθηματικούς γενικής βγαίνουν με βάση αυτό που λέω σε σύνολο 5.000 διορισμών
Οι 600 διορισμοί μαθηματικών, με βάση τα 452 οργανικά τους κενά από τον αλγόριθμο, αναλογούν μόνο στο 1,33 των βασικών διορισμών. Αυτό είναι πολύ μακριά από τους συντελεστές 1,7 και 1,83.
Κόλλησες με τους συντελεστές. Είναι λάθος λέμε η λογική των συντελεστών. Έχεις μελετήσει ποτέ της εγκύκλιο προσδιορισμού κενών και πλεονασμάτων για τις μεταθέσεις της
Εγώ πάλι θέλω να ρωτήσω το εξής. Τους συντελεστές 1,7 ή 1,83 ποιος τους ανακοίνωσε και με ποια λογική εφαρμόζονται; Εδώ πρέπει να υπάρχει μία διακύμανση μεταξύ αναγκών, οργανικών και λειτουργικών κενών, αποσπάσεων και μετατάξεων ανά ειδικότητα. Δεν ξέρω εάν πρέπει ή είναι χρήσιμο να πάρουν ΑΠΑΝΤΕΣ την ίδια ποσόστωση στο όνομα της ... δικαιοσύνης. Τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, προηγούνται μαζί με τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ. Μετά Γυμνάσια...
Εδώ διαφωνούμε. Ήδη υπάρχει η αναλογικότητα στα κενά. Ήδη αυτοι που έχουν περισσοτερα θα πάρουν επί τον ίδιο συντελεστή πολλά περισσότερα . Δεν αδικείται κανείς
Αυτό πάντως που μου λες δεν είναι επιχείρημα για το τι πρέπει να καλυφθεί με βάση τις πραγματικές ανάγκες που φαίνονται ΜΟΝΟ στα λειτουργικά κενά (τα οποία είναι πραγματικά, δηλαδή π.χ. 1 λειτουργικό μαθηματικού ΠΕ03 πράγματι αντιστοιχεί π.χ. σε 16 ώρες σε ένα σχολείο Α και 7 ώρες σε ένα σχολείο
Προσπερνάτε το 1072 στα λειτουργικά. Έχουμε και εμείς οι Πε03 πολλά λειτουργικά.Επιμένετε ότι ο αλγόριθμος αδικεί τους φιλολόγους. ΟΛΟΥΣ τους αδικεί.Προσπαθείτε να δημιουργήσετε αντιπαραθέσεις, εδώ σε ένα νήμα που μιλάμε από την αρχή ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι ΟΛΟΙ μαζί για να πετύχουμε πράγματα.
Άμα τους αδικούσε όλους το ίδιο θα έιχαν όλοι και τις ίδιες ποσοστιαίες αποκλίσεις μεταξύ κενών μετατάξεων και λειτουργικών κενών Α φάσης. Το σταματάω εδώ.
Έχουμε τη 2η μεγαλύτερη απόκλιση μετά τους Φιλόλογους. 1072 λειτουργικά και 452 οργανικά. Προσπερνάτε το 1072 σαν να μην υπάρχει.Το σταματάω επίσης εδώ.