*

Αποστολέας Θέμα: Κατανομή Διορισμών 2024  (Αναγνώστηκε 127441 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BILL231

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Κατανομή Διορισμών 2024
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 21, 2024, 05:58:08 pm »
Πέρα από την κάλυψη των οργανικών κενών μίλησε για μετατροπή αναπληρωτών σε διορισμούς. Τι ποσοστό θα μετατραπεί. Δλδ αναπληρωτές προηγούμενης χρονιάς 100 πχ, πόσους θα μετατρέψει σε διορισμούς; 10, 20, 50;
Τι εννοείται μετατροπή θέσεων αναπληρωτών σε μόνιμους διορισμούς;;
Σε περιοχές που κάποιος μόνιμος τις ζητάει για μετάθεση εδώ και 5-10 χρόνια;; Και θες να έρθεις εσύ να πάρεις αυτή τι θέση ως πιο έξυπνος ή πιο όμορφος;;
Και ο άλλος πιστεύεις θα σε παρακολουθεί τι ωραία που παίρνεις εσύ τη θέση..
Ειλικρινά μερικοί ΔΕΝ παίζεστε..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:13:04 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 21, 2024, 06:03:45 pm »
Σε περιοχές που κάποιος μόνιμος τις ζητάει για μετάθεση εδώ και 5-10 χρόνια;; Και θες να έρθεις εσύ να πάρεις αυτή τι θέση ως πιο έξυπνος ή πιο όμορφος;;
Δεν εννοεί ότι θα σου πάρει τη θέση. Η μετατροπή είναι στις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων που χρησιμοποιούνται για πρόσληψη αναπληρωτών σε πιστώσεις διορισμού επιπλέον μονίμων.

Οι επιπλέον διορισμοί θα γίνουν εκεί που έχουν ήδη ικανοποιηθεί όλες οι αιτήσεις μετάθεσης. Άρα δε θα σου πάρει κανείς την περιοχή που θες!

Αποσυνδεδεμένος Little Bunny

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 21, 2024, 06:14:03 pm »
Τα οργανικά κενά της Δευτεροβάθμιας γενικής είναι λίγο πάνω από 2600. Μαζί με τους μουσικούς της δευτεροβάθμιας φτάνουν σχεδόν τους 5000 οι διορισμοί. Άρα μπορούμε να πούμε ότι περίπου 2400 διορισμοί στη Δευτεροβάθμια θα προκύψουν από την μετατροπή αναπληρωτών ΠΔΕ.
Από ο,τι κατάλαβα θέλει να δει πόσοι προσλήφθηκαν με ΠΔΕ σε κάθε ειδικότητα για να υπολογίσει περίπου την κατανομή. Αλλά δεν νομίζω πως θα πάει ακριβώς έτσι σε κάθε ειδικότητα. Αν μπορούσαμε να το βρούμε κιόλας αυτό!
ΠΕ86

Αποσυνδεδεμένος Bacuzel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 21, 2024, 06:15:31 pm »
Από ο,τι κατάλαβα θέλει να δει πόσοι προσλήφθηκαν με ΠΔΕ σε κάθε ειδικότητα για να υπολογίσει περίπου την κατανομή. Αλλά δεν νομίζω πως θα πάει ακριβώς έτσι σε κάθε ειδικότητα. Αν μπορούσαμε να το βρούμε κιόλας αυτό!
Όντως αυτό θέλω 😁

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:13:04 »

Αποσυνδεδεμένος Bacuzel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 21, 2024, 06:18:43 pm »
Και πιο έξυπνος και πιο όμορφος. Αν μου το επιτρέψει ο Πιερακάκης ο άλλος θα παρακολουθεί και θα πει κι ένα τραγούδι...
Εσύ είσαι άμεσα ή έμμεσα ενδιαφερόμενος ή απλά θίχτηκες;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 21, 2024, 06:21:16 pm »
Σίγουρα οι 2400+ θέσεις διορισμού, που θα προκύψουν από τη μετατροπή πιστώσεων ΠΔΕ, θα μειώσουν αρκετά περισσότερους αναπληρωτές ΠΔΕ. Δεν αντιστοιχούν μισθολογικά 2400 αναπληρωτές ΠΔΕ σε 2400 μόνιμους εκπαιδευτικούς.

Επίσης, ακόμα και να ψάξει κάποιος τις περσινές προσλήψεις αναπληρωτών για να δει ποιοι ήταν από ΠΔΕ σε κάθε ειδικότητα, δε νομίζω ότι μπορεί να βγάλει ασφαλές συμπέρασμα για να υπολογίσει κάποιος την κατανομή.

Αποσυνδεδεμένος BILL231

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 21, 2024, 06:24:02 pm »
Και πιο έξυπνος και πιο όμορφος. Αν μου το επιτρέψει ο Πιερακάκης ο άλλος θα παρακολουθεί και θα πει κι ένα τραγούδι...
Σε περιοχή που θέλω να πάω με μετάθεση εδώ και χρόνια, όπως καταλαβαίνεις θα κάνω το παν για να πάω.. και πίστεψέ με όχι απλά προηγούμαι είμαι στη θέση που ΘΑ είσαι εσύ εδώ και χρόνια.. και τέτοιες "εξυπνάδες" και "ομορφιές" πάντα πληρώνονται..!!!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 21, 2024, 06:24:13 pm »
Ο BILL231 δεν ήξερε ότι οι διορισμοί θα γίνουν μόνο στις περιοχές που επιτρέπουν τα κενά των μετατάξεων. Ας μην δημιουργούμε θέματα.
Διοριστείτε εσείς εκεί που θα σας δώσουν τη δυνατότητα και χαρείτε τον διορισμό σας και εμείς μαζί σας!

Αποσυνδεδεμένος Bacuzel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 21, 2024, 06:25:02 pm »
Σίγουρα οι 2400+ θέσεις διορισμού, που θα προκύψουν από τη μετατροπή πιστώσεων ΠΔΕ, θα μειώσουν αρκετά περισσότερους αναπληρωτές ΠΔΕ. Δεν αντιστοιχούν μισθολογικά 2400 αναπληρωτές ΠΔΕ σε 2400 μόνιμους εκπαιδευτικούς.

Επίσης, ακόμα και να ψάξει κάποιος τις περσινές προσλήψεις αναπληρωτών για να δει ποιοι ήταν από ΠΔΕ σε κάθε ειδικότητα, δε νομίζω ότι μπορεί να βγάλει ασφαλές συμπέρασμα για να υπολογίσει κάποιος την κατανομή.
Σε συζήτηση Patrea, λέει σαν παράδειγμα 2500 αναπληρωτές=2000 μόνιμοι. Αν μπορεί κάποιος να μαζέψει αυτά τα νούμερα θα ήταν τέλειο. Κι ας μην είναι ασφαλές συμπέρασμα...

Αποσυνδεδεμένος Bacuzel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 21, 2024, 06:28:01 pm »
Σε περιοχή που θέλω να πάω με μετάθεση εδώ και χρόνια, όπως καταλαβαίνεις θα κάνω το παν για να πάω.. και πίστεψέ με όχι απλά προηγούμαι είμαι στη θέση που ΘΑ είσαι εσύ εδώ και χρόνια.. και τέτοιες "εξυπνάδες" και "ομορφιές" πάντα πληρώνονται..!!!
Ας βγάλει ο Πιέρ την κατανομή σε νομούς, χωρίς να λάβει υπόψη καθόλου τις μεταθέσεις και μετά πηδάτε μέχρι το ταβάνι. Πάρτε απόσπαση, 99% ικανοποίηση... Πάρτε μετάθεση του χρόνου...

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 21, 2024, 06:29:09 pm »
Σε συζήτηση Patrea, λέει σαν παράδειγμα 2500 αναπληρωτές=2000 μόνιμοι. Αν μπορεί κάποιος να μαζέψει αυτά τα νούμερα θα ήταν τέλειο. Κι ας μην είναι ασφαλές συμπέρασμα...
Σου λέει ότι η μετατροπή πιστώσεων αναπληρωτών σε μόνιμους μειώνει τις θέσεις κατά 20%.
Το αντίστοιχο για να φτάσουμε στις 2400 θέσεις μονίμων είναι να μετατρέψουμε 3000 θέσεις αναπληρωτών ΠΔΕ.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 21, 2024, 06:31:57 pm »
Ας βγάλει ο Πιέρ την κατανομή σε νομούς, χωρίς να λάβει υπόψη καθόλου τις μεταθέσεις και μετά πηδάτε μέχρι το ταβάνι. Πάρτε απόσπαση, 99% ικανοποίηση... Πάρτε μετάθεση του χρόνου...
Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Αν διορίσει σε περιοχή που δεν πήραν μετάθεση 100 εκπαιδευτικοί, πρέπει να τους δώσει μετάθεση σε αυτή την περιοχή.
Ακόμα κι αν το διεκδικήσουν δικαστικά, είναι δεδομένο ότι θα το κερδίσουν. Οπότε ο μόνιμος που δεν πήρε μετάθεση πάλι κερδισμένος είναι.

Αποσυνδεδεμένος Bacuzel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 21, 2024, 06:34:19 pm »
Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Αν διορίσει σε περιοχή που δεν πήραν μετάθεση 100 εκπαιδευτικοί, πρέπει να τους δώσει μετάθεση σε αυτή την περιοχή.
Ακόμα κι αν το διεκδικήσουν δικαστικά, είναι δεδομένο ότι θα το κερδίσουν. Οπότε ο μόνιμος που δεν πήρε μετάθεση πάλι κερδισμένος είναι.
Μακάρι να είναι έτσι...

Αποσυνδεδεμένος dplastour

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 21, 2024, 07:21:56 pm »
Το θέμα εδώ είναι η ΚΑΤΑΝΟΜΗ, ούτε οι μεταθέσεις, ούτε οι μετατάξεις και επ’ουδενι οι αντιπαραθέσεις!!!

Μόνο η κατανομή!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182603
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144