0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η πρόσκληση που αναμένεται πρώτη και αφορά την πρωτοβάθμια που οι πίνακες έχουν οριστικοποιηθεί θα περιλαμβάνει και την ειδική αγωγή στο σύνολο της (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια);
Θα περιλαμβάνει μόνο την ειδική της Πρωτοβάθμιας, έγραψε ο ΠΑΣΑΔ στην ανακοίνωσή του.
Το βάζω εδώ γιατί βαριέμαι να ψάξω το νήμα για τους διορισμούς το 2024.Έχω προσθέσει σε όλους τους εκκαθαρισμένους πίνακες το πού προσελήφθη ο καθένας φέτος ως αναπληρωτής. Συγκεκριμένα:- Ειδικότητα πρόσληψης (μπορεί να προσελήφθη σε άλλη ειδικότητα αν έχει κι άλλο/α πτυχίο/α)- Τύπος πρόσληψης (Γενική, Παράλληλη Στήριξη κλπ)- Πίνακας πρόσληψης (Α - Γενική,
Μιλάμε για καταπληκτική δουλειά!Μπράβο βρε trust!Που την βρίσκεις τόση όρεξη;Καλή συνέχεια. Να είσαι καλά.
εξαιρετική δουλειά και ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου!Αν μου επιτρέπεις μόνο να ρωτήσω τι συμβαίνει με τα χρωματισμένα πεδία και για όσους δεν υπάρχουν στοιχεία...Μήπως δεν δούλεψαν φέτος;
Ο ΠΑΣΑΔ έγραψε πως η πρόσκληση για τους διορισμούς θα αφορά την Ειδική και των δύο βαθμίδων, ενώ η πρόσκληση για αναπληρωτές θα αφορά την Ειδική μόνο της Πρωτοβάθμιας.
Μου το ζήτησε ο neossos (και μου έδωσε την ιδέα). Κατά τα άλλα δεν ήταν πολύ δύσκολο, λόγω της υποδομής που ήδη υπάρχει (έχω έτσι κι αλλιώς λίστα με όλες τις φετινές προσλήψεις αναπληρωτών). Η μέθοδος είναι πολύ παρόμοια με αυτά που έχω κάνει ήδη. Πιο πολύ χρόνο έκανε να τελειώσει το σύστημα, παρά να το υλοποιήσω.[/quote@trust μπορείς να με κατευθύνεις να βρω κι εγω τους πίνακες? Πώς βρίσκουμε την υπογραφή σου? Ευχαριστούμε πάρα πολύ για ακόμα μια φορά!
@trust μπορείς να με κατευθύνεις να βρω κι εγω τους πίνακες? Πώς βρίσκουμε την υπογραφή σου? Ευχαριστούμε πάρα πολύ για ακόμα μια φορά!