0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για αυτό μια ζωή θα μας έχουν στα χαμηλά και θα λέμε και ευχαριστώ στα 950 ευρώ και στις άθλιες συνθήκες εργασίας που πάνε να μας επιβάλλουν. Αντί να υπάρξει σύμπνοια (πολλές φορές εδώ μέσα εγώ προσωπικά έχω αναφέρει ότι πρέπει να γίνει επικαιροποίηση οργανικών κενών και να δοθούν θέσεις σε όλους). Ξενόγλωσσοι, νηπιαγωγοί νομίζω είναι οι πιο αδικημένοι. Δεν θα πω τίποτα άλλο. Όλοι εδώ μέσα νομίζετε ότι θέλουμε οι απόφοιτοι καθηγητές να μείνουν άνεργοι και ότι σκεφτόμαστε πάντα το αρνητικό για εκείνους. Όσες φορές είχα τάξη, έχω συνεργαστεί άψογα με αυτούς τους ανθρώπους και τους ΣΕ
Επειδή με προκαλείς κι επειδή πραγματικά είσαι εκτός πραγματικότητας, ας γράψουν οι υπόλοιποι ποιον από τους 2 μας θεωρούν αντικειμενικό και ποιον εμπαθή. Μόλις ο Πατρέας συμφώνησε στα περισσότερα (αν όχι σε όλα) από αυτά που γράφω τόσες μέρες, αλλά τι ξέρει κι αυτός; Εμπαθής θα είναι κι αυτός.
Ναι, συμφώνησε ο Patreas και σε αυτά που έγραψα κι εγώ για το σταδιακό κόψιμο στις ειδικότητες (από το 75% στο 60% κάλυψη) προς όφελος άλλης ειδικότητας.
Επαναλαμβάνω: ειρήνη υμίν!Κατ' αρχάς να ζητήσω συγγνώμη που δεν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλα τα προσωπικά μηνύματα, είναι ΠΑΡΑ πολλά.Παρεμβαίνω, επειδή η βάση της συζήτησης είναι δικές μου αναρτήσεις/εκτιμήσεις (βάσει πληροφοριών που με κόπο και πολλές δυσκολίες συλλέγονται). Ευτυχώς υπάρχει όλο το ιστορικό των μηνυμάτων καθενός στο pde.gr, δεν τροποποιώ ή κατεβάζω παλιότερα μηνύματά μου, οπότε εύκολα κάποιος μπορεί να διαπιστώσει τι έχει ειπωθεί και πότε (για να μην σας λέει ο καθένας τα δικά του).Στις 9 Ιουλίου έκανα μια πρώτη εκτίμηση για ΕΕΠ-Ε
Παιδιά λίγο ηρεμία γιατί θα χαθούν τα μηνύματα που πρέπει να φαίνονται.Δάσκαλοι ειδικής αγωγής ΠΕ70.ΕΑΕ και ΠΕ71 πρέπει να κάνετε νομικές κινήσεις αντίστοιχες με αυτές που έκανε πέρυσι ο σύλλογος των ΠΕ07. Έχετε έννομο συμφέρον γιατί διορίζονται 108 ΠΕ61 σε μη υφιστάμενα οργανικά κενά (δίνονται 161 θέσεις για 53 οργανικά κενά). Μπορείτε να αποδείξετε τη μη ύπαρξή τους με τα κενά του Φασφαλή που κοινοποίησε και ο Patreas ή ακόμα και μπαίνοντας στις σελίδες όλων των διευθύνσεων και μετρώντας τα εναπομείναντα κενά των ΠΕ60 (αυτά στα οποία δεν τοποθετήθηκαν μόνιμοι φέτος). Θα βρείτε σίγουρα έναν αριθμό πολύ κοντά στο 53, αν όχι ακριβώς. Είμαστε πρωτοβάθμια και δεν μπορούν να γίνουν διορισμοί σε θέσεις για τις οποίες δεν υπάρχει ΦΕΚ!
Αγαπητέ Πατρέα, μέλος ομάδας εκπαιδευτικών στο FB που είχε αναρτήσει δημοσίευση πριν 4 μέρες ότι είναι λάθος η κατανομή που είχες δώσει, επανήλθε με νέο ακόλουθο μήνυμα.Μήπως γνωρίζεις κάτι περί τούτου ή δεν θα έχει σχέση με τη κατανομή; ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ