0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού ήθελαν να ενισχύσουν τους ΠΕ60 γιατί δεν αύξησαν τα κενά της γενικής; Δεν το έκαναν γιατί κατευθείαν θα το εντοπίζαμε αφού ξέρουμε τα κενά της γενικής από την εγκύκλιο των μετατάξεων.
Περσυ δεν δώσανε παραπάνω από τα οργανικά τους στους νηπιαγωγούς;
Πως το ξέρεις αυτό, αφού οι θέσεις που αναφέρει το 1985, εδώ που τις είδα δεν αρκούν για αυτά που ακούγονται για όλους τους κλάδους. Θέλει και από κάπου αλλού
Αρα δεν είναι από εκείνον το κουβά, είναι από αλλον κουβά.Μήπως ξέρεις πόσες είναι οι οργανικές θέσεις και πόσες είναι κενές;
Μια σχετικά άσχετη παρατήρηση, αλλά θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να την αφήσουν και θα παρακαλούσα να μην την πάρει κανένας στραβά:Ξέρω ότι το λέτε με κάθε καλή διάθεση, αλλά επειδή ο "αποδέκτης" μπορεί να είναι θρησκευόμενο/Θεοσεβούμενο άτομο, το "είσαι θεός" (με μικρό "θ", με κεφαλαίο Θ είναι ένας) είναι βλασφημία και πέραν από αυτόν που το λέει, μπορεί να βλάπτει πνευματικά και τον "αποδέκτη". Καλό θα ήταν λοιπόν να το αποφεύγετε. Γράψτε ότιδήποτε άλλο. "Φοβερός", "σούπερ ντούπερ ουάου", "απίστευτος" κλπ. Το λέω εντελώς καλοπροαίρετα, γιατί είναι πέρα από σίγουρο ότι εσείς το λέτε ως το υπέρτατο κοπλιμέντο/έκφραση ευγνωμοσύνης.
Να πω κι εγώ την άποψή μου για κάποια από τα τεκταινόμενα του Υπουργείου Αδικίας, ή μήπως όχι;Θα συμφωνήσουμε, θεωρώ, όλοι τύφλα να έχει ο Πετρετζίκης μπροστά στην πολιτική ηγεσία. Ωστόσο, κάποιες φορές πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τους λόγους για τους οποίους γίνονται κάποια πράγματα. Και η απάντηση δεν είναι γιατί έτσι.Διαβάζω, λοιπόν, τα εξής που αφορούν την ειδική αγωγή:α) Αδικήθηκαν οι ΠΕ08, επειδή τους κόπηκαν αυθαίρετα 37 κενά (20 Πρωτοβάθμια + 17 Δευτεροβάθμια). Η κατανομή αναφέρει ότι θα πάρουν σύνολο 31 θέσεις (16 Πρωτοβάθμια + 15 Δευτεροβάθμια).β) Αδικήθηκαν οι ΠΕ79.01, επειδή τους κόπηκαν αυθαίρετα 25 κενά (20 Πρωτοβάθμια + 5 Δευτεροβάθμια). Η κατανομή αναφέρει ότι θα πάρουν σύνολο 46 θέσεις (28 Πρωτοβάθμια + 18 Δευτεροβάθμια).Αφού είδαμε το "γιατί έτσι" ας δούμε και το εξής:Σύμφωνα με τους εκκαθαρισμένους πίνακες του πάντα έγκυρου και αγαπητού trust και με δεδομένο ότι διορισμοί γίνονται μόνο από οριστικούς πίνακες (όλοι το ξέρουν αυτό), παρατηρείται το εξής σημαντικό:Οι ΠΕ08 έχουν απομείνει με 32 άτομα στον οριστικό τους πίνακα, ο οποίος θα αξιοποιηθεί για τους διορισμούς.Ένα άτομο είναι ήδη διορισμένο, απλώς επειδή έχει παρέλθει η τριετία έχει δικαίωμα διορισμού ξανά.Οι ΠΕ79.01 έχουν απομείνει με 55 άτομα στον οριστικό τους πίνακα, ο οποίος θα αξιοποιηθεί για τους διορισμούς.Έξι άτομα είναι ήδη διορισμένα, των δύο έχει παρέλθει η τριετία και έχουν δικαίωμα διορισμού ξανά, οι υπόλοιποι τέσσερις αν τρέξουν οι διορισμοί μετά τις 10/8 μπορούν να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση.Τώρα θα μου πείτε τα λέω αυτά;Πρώτος έχω ψέξει το Υπουργείο για πλήθος ζητημάτων. Ωστόσο, τι θα ήταν προτιμότερο στην προκειμένη περίπτωση; Να προκηρύξει θέσεις που δεν θα είχε άτομα να πάνε ή να τις δώσει σε άλλες ειδικότητες;ΥΓ: Για αυτό που συνέβη στους ΠΕ61 και ΠΕ71 θα βάλω μια ερώτηση στο τραπέζι.Άντε και οι "επιστήμονες" έκαναν το μαγείρεμα, για να αποκαταστήσουν τους ΠΕ60. Αν ήσασταν αιρετός ΚΥΣΠΕ δεν θα είχατε βγάλει ανακοίνωση από χθες εκθέτοντας κόσμο και κοσμάκη και κάνοντας χαμό; Αντί αυτού, πιο ύποπτη σιγή πεθαίνεις.Quiz για δυνατούς λύτες (δεν ξέρω την απάντηση):Το λάθος είναι στα κενά των μεταθέσεων ή στα κενά των διορισμών;
Mr kyr vs PatreasΕννοείται κάνω πλάκα. Μακάρι να υπάρξουν πολλά άτομα που θα δώσουν τις γνώσεις τους απλόχερα.