0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι ας μου λύσει οποίος μπορεί μια απορία. Παρατήρησα ότι στους ΠΕ70 έχουν δοθεί θέσεις σε περιοχή με 23 υπεράρριθμους, που μαζί με τους νέους διορισμούς (μάλιστα σχεδόν διπλάσιοι από τους υπεράριθμους) θα καλυφθούν όλα τα λειτουργικά κενά-λειτουργικά κι όχι οργανικά το τονίζω, με αποτέλεσμα πρώτη φάση πχ να μην πάρει κανέναν αναπληρωτή (ξανάγινε στο ίδιο μέρος και άλλη φορά προσφάτως). Υποτίθεται ότι στόχος των διορισμών είναι να μειωθούν οι ανάγκες σε αναπληρωτές. Όλα καλά ως εδώ Γιατί τότε στη δευτεροβάθμια σε ερώτημα του αν θα δοθούν θέσεις σε περιοχές με υπεράρριθμους όπου όμως υπάρχουν κενά και για αποσπάσεις από άλλους νομους και για αναπληρωτές προβάλλουν οι αρμόδιοι υπεύθυνοι τη δικαιολογία ότι δε μπορεί να δοθούν θέσεις όταν υπάρχουν υπερραριθμοι, ενώ θα προσλάβουν αναπληρωτες να καλύψουν τα κενά. Ποιο το κριτήριο τελικά; Γιατί πρωτοβάθμια γίνεται αλλά δευτεροβάθμια όχι που μάλιστα δεν έχει τον περιορισμό ίδρυσης οργανικών; Συγγνώμη για τα λάθη, μου έχουν βγει τα μάτια στο κινητό....
@ujo για να ξεκινήσουν οι αιτήσεις πρέπει πρώτα να βγει το ΦΕΚ της πρόσκλησης και κατόπιν η εγκύκλιος του υπουργείου που θα καθορίζει με ακρίβεια τις ημερομηνίες των αιτήσεων (θα αναρτηθεί ανακοίνωση στο site του υπουργείου). Του ΦΕΚ του ΕΕΠ-Ε
Προσωπικά θεωρώ πως από τη στιγμή που και το 25 θα είναι σε ισχύ οι υπάρχοντες πίνακες σίγουρα θα υπάρξουν διορισμοί από εκεί χωρίς γραπτό ΑΣΕΠ. Επίσης , του χρόνου σίγουρα θα υπάρχει Θεσσαλονίκη , Θεσσαλία και Θράκη λόγω της αδικαιολόγητης προσπέρασης τους φέτος.θα υπάρχει όμως και αναγκαστικά Αττική εξαιτίας των πολλών συνταξιοδοτήσεων.Πρεπει η δήλωση να είναι πολύ προσεχτική , να σκεφτούμε καλά το κόστος ζωής και αν πραγματικά βγαίνουμε να πάμε σε μέρη με τεράστια ενοίκια και υψηλό κόστος ζωής , λαμβάνοντας πάντα υπόψιν πως σε περίπτωση που βάλουμε κάποια επιλογή και τελικά δεν την υποστηρίξουμε κινδυνεύουμε με αποκλεισμό 5 ετών . Οπότε σωστές επιλογές βασισμένες κυρίως στο οικονομικό κομμάτι , αλλιώς υπομονή για του χρόνου όπως άλλωστε κάνουν πολλοί συνάδελφοι εδώ κι χρόνια. Αυτά από εμένα.
Κάποια στιγμή πρέπει να δοθούν επιτέλους.