0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα παιξουμε κανένα στοίχημα; Μαζί με @Mr Kyr και Neoesos
Το θέμα είναι ότι μέσα σε αυτούς τους 1000 έχει πολλούς που δήλωναν θέσ/νίκη και πόλεις της
Neosse εσύ τι πιστεύεις για Αθήνα;; Πόσα θα δώσει κάνε μου μια εκτίμηση Αθήνα κέντρο Πειραιά και ανατολική δυτική.. μια εκτίμηση ότι πιστεύεις
Απλά να δείτε ότι εμείς οι "δεινόσαυροι" κανέναν κλάδο δε μισούμε. Δε θα μου ήταν τίποτα να βγάλω μόνο για την ειδικότητα μου και να αγνοήσω όλους τους άλλους. Ή οι Lasid και Victor123 να απαντάνε μόνο στα νήματα στα οποία είναι διαχειριστές.
Ο Victor δεν μπορεί να απαντάει μόνο στα νήματα που συντονίζει, γιατί έχει γίνει global moderator και συντονίζει παντού!
Όταν λοιπόν εκφράζουμε μια άποψη, ειδικά εφόσον είμαστε μόνιμοι και δε μας αφορά το θέμα άμεσα, αυτό που περιμένουμε είναι να σας προβληματίσει το γιατί το λέμε αυτό κι όχι να κατηγορηθούμε για εμπάθεια και μίσος.
Πω, δηλαδή θα πετάγεται πλέον παντού να μας λέει να παραμένουμε εντός θέματος;;;
Αυτή η έκπληξη δεν έγινε τυχαία όμως. Και μάλιστα συνέβη την χρονιά που έκαναν αίτηση μετάθεσης οι 3.333 ΠΕ70 του 2022. Του χρόνου που θα κάνουν αίτηση οι 1.037 του 2023 (και όσοι δεν πήραν φέτος), η βάση μπορεί να πέσει ακόμα πιο χαμηλά γιατί αναπόφευκτα στους 1.037 θα υπάρχουν λιγότεροι Θεσσαλονικείς από όσους ήταν στους 3.333. Και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το μεγάλο κύμα συνταξιοδοτήσεων στον κλάδο μας. Γι' αυτό είπα σε προηγούμενό μου μήνυμα μη δούμε εκπλήξεις που δεν τις περιμένουμε στο άμεσο μέλλον (όχι παντού βέβαια γιατί έχουμε και την παράμετρο της υπογεννητικότητας που δεν πρέπει να ξεχνάμε).