0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην τα θελουμε και όλα δικά μας… από τις 18:00 δε βγάζουν ούτε τα βασικά… από 22:00 και βλέπουμε…εκτός πάλι αν οι πληροφορίες είναι λανθασμένες…
Συνήθως τα ΦΕΚ δημοσιεύονται την επόμενη μέρα από τη στιγμή που εμφανίζονται στις αναζητήσεις του Ε.Τ., ή το πολύ πολύ το βράδυ της ίδιας μέρας, εφόσον έχουν σταλεί από το πρωί και έχουν προτεραιότητα.Το συγκεκριμένο ΦΕΚ δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στην αναζήτηση, οπότε δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημοσιευτεί σήμερα (εκτός αν πράγματι έχει σταλεί και εγώ δεν το εντόπισα).
Δεν εννοεί ότι δε βλέπει κάποιο να έχει δημοσιευθεί. Εννοεί ότι δε βλέπει να έχει κατατεθεί κάποιο, ώστε μετά κάποια στιγμή να δημοσιευτεί. Αλλά κι εγώ δεν είχα δει για την κατανομή των οργανικών και βγήκε την ίδια μέρα. Ο neossos βέβαια δύσκολα κάνει λάθος.
Ναι, αυτό εννοώ. Το ΦΕΚ των οργανικών δεν είχα μπει να το τσεκάρω να σου πω την αλήθεια, ίσως να μην είχαν βάλει αριθμό πρωτοκόλλου και να σου ξέφυγε. Αυτό που περιμένουμε τώρα όμως πάει για ΦΕΚ ΑΣΕΠ, οπότε δεν χρειάζεται καν να κοιτάμε τα πρωτόκολλα. Όποιος έχει όρεξη μπορεί να μπει να τσεκάρει τους ΚΑΔ από 42344 και μετά (ότι δηλαδή στάλθηκε σήμερα). Αν βρει κάτι προς δημοσίευση στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ ας μας ενημερώσει. Εγώ εγκαταλείπω προσώρας
Μην παιζετε με την αγωνια των συναδελφων.Μουσικους θα περιλαμβανει το συγκεκριμενο φεκ για γενικη και μουσικα; (μιας και ανηκουν στην 1ΓΕ)
Ποιος παίζει με την αγωνία των συναδέλφων;