0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν αναφέρεστε στον γνωστό ΔΔΕ, πλέον δεν είναι εκεί, αλλά πήγε σε ανώτερη θέση, βλ. Περιφέρεια Αττικής.
Μιλάμε είναι μεγάλη απόλαυση να διαβάζεις τέτοιο Cv Απορώ γιατί δε δουλεύει NASA …
To θέμα είναι ότι κανένας δε κοιτάει τι γένεται σε αλλες διευθύνσεις ΔΔΕ ή ΠΔΕ πράγμα που μας αφήνει αποκομένους. Σ Σε ποιά υπηρεία θα έπρεπε να καταγγελθούν αυτά, γνωρίζετε; Οχι ότι θα βγεί και τίποτα δλδ γιατί αν είσαι σε γραφείο και όχι στο σχολείο σημαίνει ότι έχεις χοντρό πρόβλημα π.χ. κάποιο αυτοάνοσο, εγώ είχα τη μάνα μου κατάκοιτη 6 χρόνια.
Κανονικα για μα φυγεις απο το ποστο σου σε οποιαδηποτε δημοσια υπηρεσια πρεπει να παρεις υπηρεσιακο σημειωμα, ακομα και απο το σχολειο. Αρα νομικα ειναι καλυμενος ο οποιος προισταμενος δεν αφηνει τους υπαλληλους να μπαινοβγαινουν όποτε θελουν. Το ο,τι καποια πραγματα δεν εφαρμοζονται δεν τα μετατρεπουν σε κανονικοτητα. Και η δικη μας διευθυντρια εκπαιδευσης μας εδινε σημειωμα κατοπιν ενημερωσης της για να ειμαστε εμεις καλυμενοι γιατι καποια αντποπτη στιγμη εγινε εφοδος απο την περιφερεια και βρηκε τον μπελα της
Εμείς, σε περίπτωση που χρειαστεί να βγούμε έξω για κάτι έκτακτο, απλώς ενημερώνουμε προφορικά τη διευθύντρια ότι θα λείψουμε για λίγο από το σχολείο, ώστε να είμαστε καλυμμένοι.
Ισχύει ακόμα το υπηρεσιακό σημείωμα; Η διευθύντρια στο σχολείο μου ειχε πει οτι πλεον δεν υφίσταται κάτι τέτοιο (βέβαια μου επέτρεψε να φύγω για μια έκτακτη αναγκη και να επιστρεψω, χωρίς να δημιουργήσει κανένα θεμα).[/quoteΠριν από λίγα χρόνια όμως σε Δημοτικό σχολείο της περιοχής μου, η τότε διευθύντρια μας έβαζε να υπογράφουμε ώρα προσέλευσης (πχ 08.00) και ώρα αποχώρησης σε ένα άτυπο παρουσία λόγιο!Όταν ρώτησα την κυρία τότε γιατί το έκανε, απάντησε ότι γίνεται για τους αναπληρωτές προκειμένου να μη σταλούν με λάθη στην οικεία Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τα παρουσιολογια τους! Εμείς είχαμε θυμάμαι μόνο δύο αναπληρωτές τότε, εκ των οποίων ο ένας ήταν παράλληλη στήριξη, η πλειοψηφία των συναδέλφων ήταν μόνιμοι κι εφάρμοζαν το σύστημα αυτό! Δε μιλάμε για το Υπουργείο, για σχολική μονάδα αναφέρομαι και ψάχνοντας για συγκεκριμένη εγκύκλιο δε βρήκα απολύτως καποια ΚΥΑ για την ώρα προσέλευσης κι αποχώρησης από τα σχολεία!Σας φέρνω κι αυτό το παράδειγμα, γιατί όντως υπάρχουν στελέχη που κυριολεκτικά κάνουν ο, τι θέλουν!!
Παράθεση από: anaplirotis111 στις Ιουλίου 29, 2024, 01:44:38 pm[/quoteΠριν από λίγα χρόνια όμως σε Δημοτικό σχολείο της περιοχής μου, η τότε διευθύντρια μας έβαζε να υπογράφουμε ώρα προσέλευσης (πχ 08.00) και ώρα αποχώρησης σε ένα άτυπο παρουσία λόγιο!Όταν ρώτησα την κυρία τότε γιατί το έκανε, απάντησε ότι γίνεται για τους αναπληρωτές προκειμένου να μη σταλούν με λάθη στην οικεία Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τα παρουσιολογια τους! Εμείς είχαμε θυμάμαι μόνο δύο αναπληρωτές τότε, εκ των οποίων ο ένας ήταν παράλληλη στήριξη, η πλειοψηφία των συναδέλφων ήταν μόνιμοι κι εφάρμοζαν το σύστημα αυτό! Δε μιλάμε για το Υπουργείο, για σχολική μονάδα αναφέρομαι και ψάχνοντας για συγκεκριμένη εγκύκλιο δε βρήκα απολύτως καποια ΚΥΑ για την ώρα προσέλευσης κι αποχώρησης από τα σχολεία!Σας φέρνω κι αυτό το παράδειγμα, γιατί όντως υπάρχουν στελέχη που κυριολεκτικά κάνουν ο, τι θέλουν!!Αν είναι δυνατόν! Δε φταίνε αυτοί που τα ζητανε ομως, φταίνε όσοι λενε σε ολα ναι προκειμένου να μη συγκρουστούν και χαλάσουν οι δημόσιες σχέσεις.Οταν ήμουν 2η χρονια αναπληρωτρια, ημουν η μονη που δε δεχομουν ακριτα οτι μουρλια ελεγε ο διευθυντής, αλλα παρεθετα τη νομοθεσία, κι οι συνάδελφοι με αποκαλουσαν ειρωνικά συνδικαλιστρια...
[/quoteΠριν από λίγα χρόνια όμως σε Δημοτικό σχολείο της περιοχής μου, η τότε διευθύντρια μας έβαζε να υπογράφουμε ώρα προσέλευσης (πχ 08.00) και ώρα αποχώρησης σε ένα άτυπο παρουσία λόγιο!Όταν ρώτησα την κυρία τότε γιατί το έκανε, απάντησε ότι γίνεται για τους αναπληρωτές προκειμένου να μη σταλούν με λάθη στην οικεία Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τα παρουσιολογια τους! Εμείς είχαμε θυμάμαι μόνο δύο αναπληρωτές τότε, εκ των οποίων ο ένας ήταν παράλληλη στήριξη, η πλειοψηφία των συναδέλφων ήταν μόνιμοι κι εφάρμοζαν το σύστημα αυτό! Δε μιλάμε για το Υπουργείο, για σχολική μονάδα αναφέρομαι και ψάχνοντας για συγκεκριμένη εγκύκλιο δε βρήκα απολύτως καποια ΚΥΑ για την ώρα προσέλευσης κι αποχώρησης από τα σχολεία!Σας φέρνω κι αυτό το παράδειγμα, γιατί όντως υπάρχουν στελέχη που κυριολεκτικά κάνουν ο, τι θέλουν!!