0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω άλλη μια ερώτηση. Για να πάρω μετά τις κανονικές μου αδειες πρέπει να έχω κάνει αναληψη υπηρεσιας ή αυτό ισχύει μόνο για νεοδιοριστες?
Αν η σκέψη σου είναι να πάρεις τις κανονικές σου άδειες (που δεν είναι ακριβώς "σου" αν δεν εγκριθούν από τον διευθυντή) και μετά να πάρεις την άδεια ανατροφής, να ξέρεις ότι πάλι θα έχεις πρόβλημα. Δεν το δέχονται. Για όλα θέλει συνεννόηση με τον διευθυντή και το τμήμα αδειών της ΔΔΕ.
Όχι δεν είναι αυτή η σκέψη μου, τώρα για 1/9 θέλω να μάθω αν είναι απαραίτητο να παρουσιαστώ για να πάρω το υπόλοιπο της κανονικής μου άδειας κ μετά να δω τι άλλες κινήσεις θα κάνω. Ξέρει κανείς?
Μπορείς να πάρεις κανονική άδεια χωρίς να παρουσιαστείς 1/9. Ούτως ή άλλως δεν τοποθετείσαι πρώτη φορά σε αυτό το σχολείο. Εκεί έχεις οργανική θέση από προηγούμενα χρόνια.
γεια σας . Η γυναίκα μου είναι εκπαιδευτικός μόνιμη νεοδιοριστη. Δεν βγαζουμε άκρη με το τι ισχύει ακριβώς με αδεια εγκυμοσύνης. νομιζαμε ότι υπάρχει κάποια επαπειλούμενη που τελικά δεν υπάρχει είναι αναρρωτικές όσοι μήνες οσα ετη προυπηρεσίας έχει 4. Κάπου ακούσαμε ότι μπορεί να πάρει με τον όρο κλινήρης μόνο από διευθυντή δημόσιας μαιευτικής. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες ; πρέπει πρώτα να "φας " τις αναρρωτικές σου και μετά αρχίζουν να μετράνε; είναι με αποδοχές καθε μηνα πρεπει να υπογράφει; ποιος το καταχωρεί στην υπηρεσία στην διευθυνση; ευχαριστώ