*

Αποστολέας Θέμα: Α φάση αναπληρωτών 2024-25  (Αναγνώστηκε 212621 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
Απ: Α φάση αναπληρωτών 2024-25
« Απάντηση #560 στις: Αυγούστου 23, 2024, 08:56:48 pm »
Προσέθεσα 5 αρχεία με εκκαθαρισμένους αναπληρωτών (1ΓΕ, 2ΓΕ, 1ΕΑ-2ΕΑ-4ΕΑ-5ΕΑ, 3ΕΑ, Όργανα ΠΕ79.01). Οπότε όσοι ενδιαφέρεστε για αυτά, ψάχνετε τη λέξη "αναπληρωτών" μετά τη λέξη "εκκαθαρισμένοι".

- Παρακαλώ πολύ να μη μπερδεύετε τους πίνακες αναπληρωτών με τους άλλους εκκαθαρισμένους πίνακες. Οι πίνακες αναπληρωτών ενημερώνονται μετά από κάθε φάση προσλήψεων. Οι εκκαθαρισμένοι οριστικοί πίνακες ενημερώνονται μόνο μετά από μόνιμους διορισμούς.

- Παρακαλώ διαβάζετε πρώτα τις επεξηγηματικές καρτέλες (Γενικές επισημάνσεις, Επεξήγηση χρωμάτων) πριν ρωτήσετε κάτι

- Παρακαλώ ψάξτε πρώτα τη θέση σας στους πίνακες του ΑΣΕΠ στην 1η στήλη των εκκαθαρισμένων πινάκων πριν καταλήξετε στο "δε με έχει ο πίνακας"

- Παρακαλώ καταλάβετε ότι σε έναν εκκαθαρισμένο πίνακα αναπληρωτών, αυτοί που έχουν αφαιρεθεί είναι αυτοί που έχουν προσληφθεί. Αν έχετε προσληφθεί, είναι λογικό και σωστό να μην είστε στους εκκαθαρισμένους πίνακες αναπληρωτών. 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:41:41 »

Αποσυνδεδεμένος Maria1981

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #561 στις: Αυγούστου 23, 2024, 09:11:56 pm »
Καλησπερα! Με πηραν αναπληρωτρια ΠΕ70 σε ενα απο τα μερη που ηθελα αλλα εχω μια απορια. Η φιλη μου ΠΕ70 κ αυτη ειναι στον πινακα γενικης σε αρκετα κατωτερη θεση απο εμενα και την πηραν παραλληλη στηριξη ενω εμενα με πηραν στην γενικη. Πως γινεται αυτο βρε παιδια? εφοσον ειμαι σε ανωτερη θεση δεν επρεπε να με παρουν κ εμενα παραλληλη? ειχα δηλωσει οτι αποδεχομαι και ειδικη! Κ αυτη κ εγω ειμαστε ΜΟΝΟ στον πινακα γενικης! Δεν εχουμε μεταπτυχιακο στην ειδικη!
Είπα στη μυγδαλιά: «Αδερφή, μίλησέ μου για το Θεό». Κι η μυγδαλιά άνθισε.

Αποσυνδεδεμένος neossos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #562 στις: Αυγούστου 23, 2024, 09:22:39 pm »
Καλησπερα! Με πηραν αναπληρωτρια ΠΕ70 σε ενα απο τα μερη που ηθελα αλλα εχω μια απορια. Η φιλη μου ΠΕ70 κ αυτη ειναι στον πινακα γενικης σε αρκετα κατωτερη θεση απο εμενα και την πηραν παραλληλη στηριξη ενω εμενα με πηραν στην γενικη. Πως γινεται αυτο βρε παιδια? εφοσον ειμαι σε ανωτερη θεση δεν επρεπε να με παρουν κ εμενα παραλληλη? ειχα δηλωσει οτι αποδεχομαι και ειδικη! Κ αυτη κ εγω ειμαστε ΜΟΝΟ στον πινακα γενικης! Δεν εχουμε μεταπτυχιακο στην ειδικη!

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, το γράψαμε και λίγο παραπάνω. Όταν τρέχει ο πίνακας γενικής πρώτα προσλαμβάνονται οι εκπαιδευτικοί σε κενά γενικής παιδείας και μετά σε ΣΜΕΑΕ (εφόσον έχουν τικάρει το κουτάκι). Η ειδική τρέχει πρώτη μόνο όσον αφορά τον κύριο και επικουρικό πίνακα.

Αποσυνδεδεμένος Maria1981

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #563 στις: Αυγούστου 23, 2024, 09:29:07 pm »
Είναι απόλυτα φυσιολογικό, το γράψαμε και λίγο παραπάνω. Όταν τρέχει ο πίνακας γενικής πρώτα προσλαμβάνονται οι εκπαιδευτικοί σε κενά γενικής παιδείας και μετά σε ΣΜΕΑΕ (εφόσον έχουν τικάρει το κουτάκι). Η ειδική τρέχει πρώτη μόνο όσον αφορά τον κύριο και επικουρικό πίνακα.

Α μαλιστα καταλαβα! Ευχαριστω πολυ!
Είπα στη μυγδαλιά: «Αδερφή, μίλησέ μου για το Θεό». Κι η μυγδαλιά άνθισε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:41:41 »

Αποσυνδεδεμένος Myrtw857

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #564 στις: Αυγούστου 23, 2024, 09:38:01 pm »
Υπάρχει πιθανότητα ο @patreas να μας πει τι συμβαίνει με τη δευτεροβάθμια; Ακούγονται διάφορα που μας αγχώνουν. Στην πρωτοβάθμια ο αριθμός ήταν εξωπραγματικός! Τι θα γίνει με εμάς;

Αποσυνδεδεμένος EleniGDM

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #565 στις: Αυγούστου 23, 2024, 09:41:31 pm »
Καλησπέρα, προσλήφθηκα παράλληλη στην α ανατολική Αττική, συγκεκριμένα είμαι η πρώτη παράλληλη. Με πήρε πριν λίγο η δεύτερη σε σειρά και μου είπε ότι μάλλον θα γίνει ανακοινοποιηση πίνακα γιατί πήραν μόνο μια ειδικής και 100 παράλληλες (περισσότερες από ότι χρειαζόταν). Γνωρίζετε αν μπορεί να συμβεί αυτό? Έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν?

Αποσυνδεδεμένος alex1987

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #566 στις: Αυγούστου 23, 2024, 09:50:57 pm »
Υπάρχει πιθανότητα ο @patreas να μας πει τι συμβαίνει με τη δευτεροβάθμια; Ακούγονται διάφορα που μας αγχώνουν. Στην πρωτοβάθμια ο αριθμός ήταν εξωπραγματικός! Τι θα γίνει με εμάς;

Τι ακούγεται;;;

Αποσυνδεδεμένος neossos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #567 στις: Αυγούστου 23, 2024, 09:55:16 pm »
Καλησπέρα, προσλήφθηκα παράλληλη στην α ανατολική Αττική, συγκεκριμένα είμαι η πρώτη παράλληλη. Με πήρε πριν λίγο η δεύτερη σε σειρά και μου είπε ότι μάλλον θα γίνει ανακοινοποιηση πίνακα γιατί πήραν μόνο μια ειδικής και 100 παράλληλες (περισσότερες από ότι χρειαζόταν). Γνωρίζετε αν μπορεί να συμβεί αυτό? Έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν?

Δύσκολο να γίνει ανακοινοποίηση, ειδικά αν το λάθος το έκανε η πρωτοβάθμια στη δήλωση των κενών. Αλλά και κατά τη μηχανογράφηση στο υπουργείο να έγινε θα υπάρξουν καραμπόλες, οπότε δεν γίνεται κάτι τώρα. Πολύ δύσκολο να πήραν παραπάνω παράλληλες από όσες χρειάζονταν γιατί το ποσοστό κάλυψης ήταν έτσι και αλλιώς 70%, ενώ αν πήραν λιγότερες ΣΜΕΑΕ τότε τα υπόλοιπα κενά θα πάνε στη β' φάση. Έχουν συμβεί τέτοια και στο παρελθόν, εννοείται, γι' αυτό λέω ότι θέλουν πολλή προσοχή οι προσλήψεις και όχι βιασύνη (που έχουμε πολλή φέτος, εξού και τα τόσα λάθη).

Αποσυνδεδεμένος ElisaPDE

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #568 στις: Αυγούστου 23, 2024, 09:58:24 pm »
Η δευτεροβάθμια ειδικής έτρεξε τελικά;

Αποσυνδεδεμένος Mar91

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #569 στις: Αυγούστου 23, 2024, 09:59:57 pm »
Μήπως ξέρεις κανείς για νοσηλευτές αν θα πάρει παραπάνω από όσους πήρε πέρσι στην α φάση; Ρωτάω μιας και πήρε πολλά παραπάνω άτομα για παράλληλη στήριξη.

Αποσυνδεδεμένος Otteraki

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #570 στις: Αυγούστου 23, 2024, 11:52:46 pm »
@magioladitis ευχαριστώ θερμά!

Ερώτημα προς όσους γνωρίζουν.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους, μακάρι τα ονόματά σας να είναι του χρόνου στους διορισμούς.

Αποσυνδεδεμένος firiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #571 στις: Αυγούστου 24, 2024, 12:01:17 am »
τι ακουγεται?? Ρωταω για φιλες που περιμενουν προσληψη
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος chicken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #572 στις: Αυγούστου 24, 2024, 12:02:27 am »
Trust μήπως έχουμε εκκαθαρισμενους;

Ξέρω, δύσκολο για σήμερα είναι και πσκ. Να μας ενημερώσεις παρακαλώ. ! 😊😊😊

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #573 στις: Αυγούστου 24, 2024, 12:27:17 am »
Προσέθεσα 5 αρχεία με εκκαθαρισμένους αναπληρωτών (1ΓΕ, 2ΓΕ, 1ΕΑ-2ΕΑ-4ΕΑ-5ΕΑ, 3ΕΑ, Όργανα ΠΕ79.01). Οπότε όσοι ενδιαφέρεστε για αυτά, ψάχνετε τη λέξη "αναπληρωτών" μετά τη λέξη "εκκαθαρισμένοι".

- Παρακαλώ πολύ να μη μπερδεύετε τους πίνακες αναπληρωτών με τους άλλους εκκαθαρισμένους πίνακες. Οι πίνακες αναπληρωτών ενημερώνονται μετά από κάθε φάση προσλήψεων. Οι εκκαθαρισμένοι οριστικοί πίνακες ενημερώνονται μόνο μετά από μόνιμους διορισμούς.

- Παρακαλώ διαβάζετε πρώτα τις επεξηγηματικές καρτέλες (Γενικές επισημάνσεις, Επεξήγηση χρωμάτων) πριν ρωτήσετε κάτι

- Παρακαλώ ψάξτε πρώτα τη θέση σας στους πίνακες του ΑΣΕΠ στην 1η στήλη των εκκαθαρισμένων πινάκων πριν καταλήξετε στο "δε με έχει ο πίνακας"

- Παρακαλώ καταλάβετε ότι σε έναν εκκαθαρισμένο πίνακα αναπληρωτών, αυτοί που έχουν αφαιρεθεί είναι αυτοί που έχουν προσληφθεί. Αν έχετε προσληφθεί, είναι λογικό και σωστό να μην είστε στους εκκαθαρισμένους πίνακες αναπληρωτών.

Όπως βλέπεις ο trust no one είναι λίγο πιο αργός από τον Τσακ Νόρις. Είχε έτοιμους τους εκκαθαρισμένους πίνακες από τις 20:56.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182616
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)