0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με είχες ρωτήσει πόσο βλέπω να μειώνονται οι αναπληρωτές τακτικού και ΠΔΕ λόγω της μετατροπής κονδυλίων και σου είχα απαντήσει ότι από τη στιγμή που η μετατροπή αφορά μόνο αυτούς από ΠΔΕ, τακτικού δεν βλέπω να μειώνονται. ΠΔΕ, όμως, σχεδόν θα εξαφανιστούν.
Αρα εμείς της δευτεροβάθμιας που δεν δουλέψαμε οριακά περσι, φέτος παλι ψάχνουμε αλλού..Υπέροχα...
@patreas ευχαριστούμε! Πως βλέπεις τα πράγματα για πρωτοβάθμια γενικής;
Πώς μπορεί κάποιος να καταλάβει σε ποια κατηγορία από τις τρεις ανήκει (αναπληρωτές τακτικού, ΠΔΕ, ΕΣΠΑ); Παίζει ρόλο από πού ειδοποιήθηκε για να παρουσιαστεί (sms από ΑΣΕΠ, ή sms από ΥΠΑΙΘΑ), ή δεν παίζει ρόλο;
Καλημέρα. Εγώ έχω 2 ερωτήματα μιας και είμαι νέο μέλος. 1. Ποιος είναι ο πατρεας και από τι ιδιότητα μας μεταφέρει όσα μας μεταφέρει.2. Την σκέψη του για την πρωτοβάθμια. Πόσο επηρεάζονται οι αναπληρωτες α φάσης από τους διορισμούς? Αν του χρόνου θα διορίσει κεγαλυτερο αριθμό ( κλαιω με την κοροϊδία στα μούτρα μας). 3. (Τελικά έχω και 3ο ερωτημα) τι πρέπει να κάνει ο καθένας κ κάθε μία ατομικά κ.ως σύνολο για να βοηθήσουμε το τομάρι μας?
Πιστεύω ότι η πρόσκληση αναπληρωτών δεν θα έχει μέσα Δευτεροβάθμια Ειδικής.