0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Patreas ευχαριστούμε!Άρα... Σήμερα προσλήψεις στην αθμια! Φοβερό το νούμερο. Αν καλυφθούν όλα, μιλάμε για 20Κ με το καλημέρα!Ίδιος ΟΠΣ για ΠΣ/ΠΕΙΣ νομίζω είναι στα θετικά. Ακόμη κι αν προσληφθεί κάποιος σε τέτοιο σχολείο μακριά, σε μεταγενέστερη φάση ίσως πάρει βελτίωση. Πιστεύω φέτος θα γίνει μεγάλο μπέρδεμα σε αυτό το κομμάτι. Μου φαίνεται ότι από του χρόνου οι προσλήψεις στα ΠΣ/ΠΕΙΣ θα γίνονται με ειδική πρόσκληση.Καταγραφή κενών μέχρι 23 σημαίνει προσλήψεις στη βθμια από βδομάδα.
Καταγραφή λειτουργικών κενών για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών Α/θμιας και
Επειδή λέει κενά μήπως δεν είναι αριθμοί προσλήψεων;;πέρυσι α φάση είχε πάρει 8700 γενική α βάθμια και 7300 ειδική α βάθμια.αν πάρει τα παραπάνω μιλάμε για φοβερά νουμερα
@patreasΈβαλες φιτίλια σε όλο το ίντερνετ με το να γράφεις "αύριο" στις 2 το βράδυ. Μια επίσκεψη σε ομάδες στο facebook, θα με επιβεβαιώσει, καθώς όλοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν "ποια μέρα εννοεί ο ποιητής". Στα άλλα που πρέπει να σημειωθούν, ωστόσο, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες σχετικά με το τι σημαίνει ότι δεν θα είναι διαφορετικός κωδικός ΟΠΣ τα Πρότυπα/ Πειραματικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να πάρει βελτίωση θέσης σε επόμενη φάση προς ένα σχολείο Γενικής. Το μόνο που θα μπορεί ενδεχομένως να κάνει είναι να μετακινηθεί σε αντίστοιχο Πρότυπο/ Πειραματικό σχολείο.Θα λειτουργήσει σαν την Ειδική. Υπάρχουν διαφορετικές προσλήψεις Ειδικής (π.χ. ειδικά σχολεία/ παράλληλη). Κάποιος που έχει προσληφθεί σε ειδικό ΔΕΝ μπορεί να πάρει βελτίωση σε παράλληλη. Αντίστοιχα θα γίνει και για τα Πρότυπα/Πειραματικά. Το λέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων από τους συναδέλφους που διαβάζουν.@kapoioskapoukapoteΚανένα μπέρδεμα δεν είναι αυτό το κομμάτι. Είναι ο "έξυπνος" τρόπος τους να ανακατέψουν τους πίνακες ξανά
Στην ειδική άλλος είναι ο ΟΠΣ για ΣΜΕΑΕ/ΤΕ και άλλος για παράλληλη. Από εκεί προκύπτει ότι δεν μπορεί κάποιος να μετακινηθεί π.χ. από ΤΕ σε παράλληλη.Εγώ καταλαβαίνω ότι ίδιος ΟΠΣ για ΠΣ/ΠΕΙΣ και λοιπά σχολεία σημαίνει δυνατότητα μετακίνησης. Ίσως με κάποια διευκρίνιση του Patreas να είχαμε αποσαφήνιση. Ίδωμεν.Συμφωνώ στην αέναη προσπάθεια του υπουργείου για ανακάτεμα της τράπουλας.Υ.Γ. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το υπουργείο "καίγεται" να καλύψει τα ΠΣ/ΠΕΙΣ!
@patreas έχεις διχάσει όλο το Ίντερνετ. Κάποιοι περιμένουν από σήμερα ανακοίνωση ονομάτων
λογικα δεν θα προλαβει η α φαση να εχει και τα κενα απο αδειες ανευ αποδοχων η ανατροφης κ.τ.λ απο τους διορισθεντες. οποτε τα κενα αυτα θα πανε στην δευτερη φαση που προσωπικα πιστευω οτι θα την κανουν πριν τις 30 σεπτεμβρη
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Θα πάει με το περσινό χρονοδιάγραμμα. Αν και φέτος εκτιμώ ότι η δεύτερη φάση θα είναι φτωχή όπως η πρώτη ή μάλλον πιο φτωχή από την περσινή δεύτερη και άτομα που πέρσι θα δούλευαν από τη δεύτερη, φέτος θα δουλέψουν από την τρίτη.