0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει κανείς εικόνα τα συνολικά κενά για την παράλληλη;
Συγγνώμη κιόλας αλλά συνάδελφε Patreas, αν σήμερα είναι η φάση για πε60-61 και πε70-71 πώς και δεν έχεις ήδη βγάλει το ποσοστό κάλυψης αλλά έδωσες μόνο τα κενά για όλη τη χρονιά; Συνήθως την ημέρα που γίνεται η φάση μας δίνεις το ποσοστό κάλυψης ενώ τα συνολικά κενά τα δίνεις συνήθως κάποιες μέρες νωρίτερα. Είναι φυσικά πολύ καλό το ότι μας δίνεις τη δυνατότητα να γνωρίζουμε τα συνολικά κενά για όλη τη χρονιά και να κάνουμε συγκρίσεις αλλά μιας και είπες ότι η Α φάση θα γίνει σήμερα, άρα είμαστε μερικές ώρες μακριά, μπορείς , αν δύνασαι, να δώσεις και το ποσοστό κάλυψης ή είναι δύσκολο ακόμη και ακόμη τα μαγειρεύουν στο Υπουργείο; Χωρίς παρεξήγηση έτσι. Δεν σε κράζω. Απλές απορίες έχω
Οι της α βαθμιας μπορείτε να είστε στον οπσυδ να κοιτάτε και το κόκκινο κουμπί αν εξαφανιστεί που σημαίνει τρέχει το σύστημα
Εγώ δεν είπα ότι ο Patreas λέει ανακρίβειες ότι θα τρέξει σήμερα η φάση. Εγώ είπα πώς και δεν έχει ακόμη δώσει ποσοστό κάλυψης ενώ είμαστε τόσο κοντά στο να τρέξει το σύστημα. Σημείωση: Ο Τάκης Ρουμπής στους Αναπληρωτές Α Αθήνας στο Fb μόλις δημοσίευσε ένα έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας που λέει ότι μέχρι και την Τετάρτη θα καταγράφονται τα λειτουργικά κενά για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια στη Γενική και Ειδική Αγωγή. Άρα, πριν την Πέμπτη δεν παίζει να γίνει φάση, αφού δε γνωρίζουμε καν τα κενα-( τις πιστώσεις λογικά εννοεί της Α φάσης;)
@trust no one οταν θα τρεξει η α φαση αναπληρωτων για πε02 ειδικης απο ποιον πινακα θα παρουν? για να ξερουμε ποια σειρα πινακα θα κοιταμε
Ο κύριος πίνακας προηγείται του επικουρικού!
ναι ναι ο κυριος της ειδικης αλλα εχω μπερδευτει, μπορει καποιος να βαλει το link εδω με τον πινακα?