0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνωμη, όσον αφορά τον κόφτη που λέτε ότι εφαρμόζεται φέτος... Εσείς δηλαδή όταν είχατε τα περασμένα χρόνια 2 παιδιά με γνωμάτευση, είχατε και δύο 24ωρες παράλληλες στην τάξη σας;;; Έχετε μπει δηλαδή τόσα χρόνια σε πολλά τμήματα με 2 και τρεις παράλληλες;Εγώ ξέρω οδηγία που υπάρχει επί χρόνια, που λέει 1 παράλληλη ανά τμήμα εκτός αν υπάρχει ειδική περίπτωση παιδιών, και κατόπιν εισήγησης στο ΚΕΔΑΣΥ ζητείται άδεια για να δοθεί νέο κενό για να μπει έξτρα παράλληλη...
Παρ'ολα αυτά το κουμπί απενεργοποίησης δεν υπάρχει στη ββαθμια.
Aρα έχετε μπει σε τάξη ή έχετε δει σε άλλες τάξεις 2 εκπαιδευτικούς παράλληλης να είναι δίπλα σε 2 διαφορετικά παιδιά στην ίδια τάξη; Μάλιστα..
Έχει φύγει το κουμπί απενεργοποίησης στην επιλογή "αίτηση αναπληρωτή ΣΜΕΑΕ", οπότε δεν θα φαίνεται σε όλες τις σχετικές αιτήσεις (και ας μην τρέχει στη δευτεροβάθμια).Δεν είπα ότι εφαρμόστηκέ μόνο φέτος ο κόφτης, υπάρχει εδώ και χρόνια κανονικά. Εννοώ πως η κάλυψη στο 70% είναι επί των κενών στα οποία τηρείται αυτός ο κανόνας και όχι επί των συνολικών γνωματεύσεων (όπως πάντα). Πέρυσι οι συνολικές γνωματεύσεις ήταν 15.000+ (ΠΕ60 και ΠΕ70). Αν είχαμε πάλι καμιά αύξηση 20% όπως τα προηγούμενα χρόνια δεν αποκλείεται να ξεπεράσαμε και τις 18.000 γνωματεύσεις φέτος, για τις οποίες θα γίνουν μόνο 10.000 προσλήψεις σε αυτή τη φάση.
Μετά την περυσινή Α' Φάση (κουβάς για όσους θυμούνται), υπήρχε επιφύλαξη (και επιφυλακή) φέτος.Θα προσληφθούν (εφόσον βρεθούν στους Πίνακες):ΠΕ60/ΠΕ61ΚΕΔΑΣΥ : 29ΣΜΕΑΕ & Τ.Ε. : 91ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ : 2231ΓΕΝΙΚΗ : 2358ΠΕ70/ΠΕ71ΚΕΔΑΣΥ : 56ΣΜΕΑΕ & Τ.Ε. : 541ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ : 7900ΓΕΝΙΚΗ : 1453Καλά αποτελέσματα!Υ.Γ. ΕΕΠ-Ε
Όσον αφορά τα πειραματικά θα φανεί στη σημερινή πρόσληψη η τοποθέτηση σ' αυτά ή οταν γίνει η δήλωση σχ. μονάδων στον οπσυδ;
Έχω μια απορία για τα Πειραματικα.Έστω ότι μένει κάποιος στην Καλλιθέα και έβαλε το Κουτάκι πειραματικων. Τον προσλαμβάνουν στο Πειραματικο της περιοχής του, το οποίο όμως βρίσκεται πολύ μακριά του, στη Γλυφάδα πχ.Αυτός δε θα έχει δυνατότητα δήλωσης στο ΟΠΣΥδ του σχολείου που είναι δίπλα στο σπίτι του και δεν είναι πειραματικο, αλλά θα εξαναγκαστει να δηλώσει το ένα και μοναδικό πειραματικο της περιοχής που έχει κενά και βρίσκεται στη Γλυφαδα; Την πάτησε δηλαδή...