0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως η λύση θα ήταν να διοριστείς στη Δευτεροβάθμια 3 ώρες μακριά από το σπίτι σου, όπου όμως δε θα χρειαστεί να νοικιάσεις και μετά την υποχρεωτική διετία αν δεν μπορείς να πάρεις μετάθεση για τη μόνιμη κατοικία σου να παίρνεις απόσπαση;Σκέψου ότι αν παίρνεις απόσπαση από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια πηγαίνεις με το ωράριο της Δευτεροβάθμιας στα Δημοτικά!!!
Ευχαριστώ Λάζαρε. Αν διοριστώ Δευτεροβάθμια Αθήνας δε με ενδιαφέρει η μετάθεση, μετά τα δύο χρόνια θα παίρνω συνεχείς αποσπάσεις λόγω τριτεκνίας, 30 αναπληρωτές είχε φέτος, είναι δυνατόν να μην πάρω εγώ απόσπαση? Σε καμιά δεκαριά χρόνια μπορώ να επιστρέψω πια στην Αθήνα (φύγαμε για επαρχία, ή μάλλον παραμείναμε εκεί μετά το διορισμό του άντρα μου, γιατί ήταν καλύτερο για τα παιδιά). Να είμαστε καλά πρώτα με τόσα που συμβαίνουν κάθε μέρα.
Τι έχω ζήσει κι εγώ όμως!🤣
3 ώρες μακριά χωρίς να νοικιάσει; Και ασύμφορο και δεν έχει νόημα, μόνο για ύπνο θα γυρνάει πίσω. Γίνεται απόσπαση από μια βαθμίδα σε άλλη; Αυτό πρώτη φορά το ακούω.
Δε θα πηγαινοέρχεται. Έχει σπίτι εκεί. Αφού μας το είπε σε προηγούμενα μηνύματά της! Θα επιστρέφει κάθε Παρασκευή.Γίνεται απόσπαση από Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια, αλλά όχι από Πρωτοβάθμια στη Δευτεροβάθμια! Αυτός είναι ο 22ος λόγος!
[...] Όπως κ να έχει το σεβασμό και την εκτίμηση μια χαρά μπορεί να τα κερδίσει ο καθένας με τη δουλειά του κ το χαρακτηρα του ανεξαρτήτως ειδικότητας. Αρκεί βέβαια να μην πηγαινουμε κι εμείς στο δημοτικό με το υφακι ότι είμαστε καθηγητές δλδ κάτι διαφορετικό. Εκπαιδευτικοί είμαστε όλοι.
Έλα που σε χάλασε η Λήμνος. Μια χαρά περάσαμε εκεί. Εσύ κάθισες 5 χρόνια κι εγώ 6. Παράπονο δεν έχω. Όποιος πάει στη Λήμνο θα το διαπιστώσει ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Αρκεί να μην ψάχνει όλα αυτά που είχε στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη!
Το γιατί δεν το ξέρω. Πάντως το επιχείρημα που θέτεις δεν ισχύει, γιατί κατά κανόνα οι φιλόλογοι κι οι μαθηματικοί (με οργανική πάντα, όχι οι αναπληρωτές) συμπληρώνουν σε ένα σχολείο. Άρα με τη λογική αυτή, θα έπρεπε να πηγαίνει το ωράριο με βάση τον αριθμό σχολείων κι όχι τη βαθμίδα. Είναι λίγο ανούσια η συζήτηση, γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Τσάμπα το συζητάμε. Όσο για το ότι δεν προσφέρθηκαν θέσεις, όλοι κάνουν συμβιβασμούς στη ζωή τους για τους Χ,Υ λόγους. Κι εγώ ήθελα να διοριστώ Θεσσαλονίκη και διορίστηκα Λευκάδα, γιατί δεν είχε κενό. Ήθελα να έρθω άμεσα Θεσσαλονίκη με μετάθεση και κάθισα 5 χρόνια Λήμνο για να μαζέψω τα μόρια. Σχεδόν ποτέ τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα θέλουμε.
Εδώ θέλω να κάνει αντίλογο η φίλη anneta. Εγώ δε μπορώ όταν διαβάζω τέτοια της Little Bunny από πάνω με πιάνει πυρετός. Παίζει σίγουρα ρόλο και το άγνωστο, αλλιώς θα ήταν να είχα κάνει μάθημα έστω και για μια βδομάδα, θα είχα ιδία άποψη.