0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και για να απαντήσω ακριβώς στο θέμα. Προτιμώ δευτεροβάθμια γιατί:1) καλύτερο ωράριο 2) Εφημερίες χωρίς ατυχήματα κάθε 5 λεπτά3) Καλύτεροι συνάδελφοι απο τους δασκάλους. Αντιμετωπιζομαστε ισότιμα.4) πιο συνεννοησιμα παιδιά. Ακόμα και τα παραβατικα κάτι κάνουν αν τους χτυπήσεις στο φιλότιμο. 5) Μπορείς να απουσιάσεις πιο εύκολα χωρίς να χώσεις συναδελφο.6) δεν κάνεις αναπληρώσεις όταν λείπει κάποιος. 7) Η εκδρομή είναι εκδρομή και όχι φυλαξη χειρότερη και από το να έκανες μάθημα Τις εκδρομές που πάνε ανά τμήμα τις βάζουν πάντα οι δάσκαλοι στις ώρες τους ακριβώς με αποτέλεσμα εσύ να μην χάνεις τίποτα και ποτέ και πρόβες επίσης.9) αν έχεις σκάλες για το εργαστήριο είναι πολύ επικίνδυνο για τα μικρά ειδικά. 10) πρέπει να τα παίρνεις από την τάξη και να τα γυρνάς στην τάξη (μαζί με τις αλλαγές στους υπολογιστές, πάνε τα διαλείμματα)11) ωραίες οι αγκαλιές αλλά τρόμαξα να συνέλθω φέτος κόλλησα ο,τι υπάρχει με 24 τμήματα που είχα σε συνδυασμό με τα σκαλίσματα μύτης και μετά πιάσιμο πληκτρολογίου ή ποντικιού ή φτερνισματα πάνω σου. Έτσι πάμε πάλι στο 5 που έτρωγαν άλλοι χωσιμο λόγω απουσίας και δεν πίστευαν κιόλας ότι είμαι πάλι άρρωστη και έτσι πάμε πάλι στο 6 μετά έχωναν εμένα να κάνω αναπλήρωση γιατί έκατσες εσύ ξεκουράστηκες, τώρα κάνε εσύ αναπλήρωση. Ενω μπορεί να είχα γυρίσει ήδη κομμάτια αλλά δεν ήθελα να χρεωθω άλλη αναρρωτική, έκανα 25 ώρα. 12) τα γνωστά δεν μου δίνει ποντίκι, με είπε έτσι, με είπε αλλιώς 12) στην πρωτοβαθμια έχεις πονοκέφαλο κάθε μέρα γιατί είναι για αυτά η ώρα του παιδιού. Για εσένα όμως είναι κάθε ώρα έτσι. 13) σε γιορτές κλπ φεύγεις νωρίτερα γιατί διώχνουν και τα παιδιά. Στο δημοτικό πρέπει να γίνει όλο το ωράριο γιατί είναι φυλαξη είπαμε. 14) εργαστήρια πολύ καλύτερα τις περισσότερες φορές και με καλύτερη διάθεση να τα πάνε σε τεχνικό.Στο δημοτικό εμείς τα ξέρουμε όλα οπότε εμείς πρέπει να τα κάνουμε όλα. 15) Μπορεί να εισαι σε γυμνάσιο που σπάει το τμήμα ή σε επαλ που είναι δύο εκπαιδευτικοί κάποιες φορές ή σε κατεύθυνση ΓΕΛ που είναι πιο λίγα. Στο δημοτικό 25αρια σε 10 συνήθως υπολογιστές χωρίς παράλληλες μέσα συνήθως. 16) μετά το Πάσχα τέλος ουσιαστικά. Καμία επιτήρηση μόνο. Δημοτικό μέχρι 15/6 εκεί με τα παιδιά στα κάγκελα ειδικά φέτος με αυτές τις ζεστες σε τρύπες εργαστήρια ήταν απαλευτα. 17) στις πολύ δύσκολες περιπτώσεις έχεις και την επιλογή της ωριαίας αποβολής. 18) δεν έχεις τσισα πάνω του ή εμετό που δεν πρόλαβε. 19) πιο δύσκολα έρχονται άρρωστα στο σχολείο 20) μεγαλύτερα εργαστήρια και όχι παλιές αποθήκες. Ό,τι έμεινε γενικώς. Μπορεί να βρω κι άλλα αν κάτσω κι άλλο. Ακόμα κι έτσι όμως δεν σου λέω τι να κάνεις. Παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο εκτός σχολείου.
Τι έχω ζήσει κι εγώ όμως!🤣
Όμως προκειμένου να επέλθει διορισμός θα θυσιαστώ !!! έχοντας όμως στην άκρη του μυαλού ότι θα πάρω μετάταξη (Μόρια γενικά έχω υπερ αρκετά, ταβάνι)Σου εύχομαι τα καλύτερα (έχεις 1 ώρα ακόμα μεχρι να κλείσει το σύστημα)
Σίγουρα θα παίρνεις απόσπαση αφού είστε τρίτεκνοι. Μια χαρά το έχεις σκεφτεί. Άρα τελικά κέρδισε η Δευτεροβάθμια στις προτιμήσεις σου.Καλή επιτυχία σου εύχομαι και καλή τοποθέτηση!
Άντε όλοι σε μετάταξη θα ελπίζουμε! Καλά αποτελέσματα σε όλους!
Άστα αυτά. Έφυγε ο trust και γλίτωσες........
Εγώ έφυγα πρώτος από τη Λήμνο και τον άφησα εκεί να παραπονιέται που πήρα μετάθεση στη Θεσσαλονίκη. Είχα πάει νωρίτερα από τον trust no one στη Λήμνο!
Σωστά, μπερδεύτηκα. Έφυγες και ησυχάσες από τη γκρίνια.....
Για 1 χρόνο ησύχασε. Τώρα είναι το μεγάλο το διάστημα...
Τώρα είμαστε και οι δυο στη