0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας! Υπάρχει μήπως κάποια σκέψη ή πληροφορία, για τον αριθμό των θέσεων που πρόκειται να διοριστούν φέτος στην ειδικότητά μας; Το γεγονός ότι προβλέπεται έμφαση στην πρωτοβάθμια, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι οι θέσεις θα είναι και για εμάς περισσότερες εκεί?
Γνωρίζουμε πόσα είναι παρακαλώ;
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας. Καμία εκτίμηση για το που θα φτάσει ο πίνακας μετά τους περσινούς διορισμούς έχετε μήπως;
Δεν είπε ότι προκύπτουν. Το σκεπτικό ήταν ότι αφού πέρσι με 100 συνταξιοδοτήσεις πήρε 450, φέτος με 94 είναι πιθανόν να πάρει 350. Τα οργανικά κενά όμως δεν ήταν 100 όταν έκανε τους διορισμούς, γιατί ίδρυσε 304 νέες οργανικές στην πρωτοβάθμια. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι πέρσι δεν πήρε 304 στην πρωτοβάθμια αλλά 234, οπότε έχει περίσσεμα 70 κι από εκεί για φέτος.
Οι νέες οργανικές στην πρωτοβάθμια πέρυσι ήταν 353. Άρα, έχουμε ένα υπόλοιπο περίπου 120+ από πέρυσι.
353 γενική κι ειδική (304 + 49). Οι 49 καλύφθηκαν με διορισμούς.