*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2025  (Αναγνώστηκε 613613 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος evzon

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2025
« Απάντηση #2464 στις: Αυγούστου 01, 2025, 08:13:27 pm »
Από τα πλήκτρα σου και στης υπουργού το αφτί! Η οποία είναι εκτός Αθηνών τώρα, άρα σίγουρα από Δευτέρα τα νέα.

Κοίτα, κάποτε πρέπει να ξεκινήσουν κι οι αιτήσεις. Για να ξεκινήσουν οι αιτήσεις, πρέπει να έχει βγει πρόσκληση. Για να έχει βγει πρόσκληση, θα πρέπει να έχει βγει κατανομή. Δεν αποκλείω να σκάνε το ένα πίσω από το άλλο την ίδια μέρα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:50:02 »

Αποσυνδεδεμένος lovemath

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2465 στις: Αυγούστου 01, 2025, 08:23:56 pm »
Οι αιρετοί θα έπρεπε να πιέσουν να κινηθούν οι διαδικασίες εκκίνησης διορισμών άμεσα την ερχόμενη εβδομάδα. Αντιθέτως, περιμένουμε τον Patreas να μας ξαναδιαφωτίσει, θεωρώντας δεδομένη την εμφάνιση του. Δε θα έπρεπε να έχουμε φτάσει Αύγουστο και ακόμη να είναι άγνωστη η κατανομή. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ τα προηγούμενα χρόνια

Αποσυνδεδεμένος πε84

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2466 στις: Αυγούστου 01, 2025, 08:25:43 pm »
Να ρωτήσω κάτι εντελώς καλοπροαιρετα για να μπορέσω να το καταλάβω και εγώ;

Για ποιο λόγο αυτή η πρεμουρα για την κατανομή;

Τι εννοώ έστω ότι βγαίνει αυτή τη στιγμή η κατανομή και μας λέει ότι στην ειδικότητα ΠΕ1678 θα πάρουν 200 άτομα.

Αν εγώ είμαι στην θέση 300 ποιος μου εγγυάται ότι θα διοριστω και δεν θα συμπληρωθούν οι θέσεις από τους πρώτους 200 και επίσης ότι όντως θα πάρουν 200 και όχι 148 που πολλές φορές το υπουργείο αλλά λέει και άλλα κάνει;
Επίσης έστω ότι είμαι μέσα στους πρώτους 200 άρα διοριζομαι. Ποιος μου εγγυάται ότι θα μπω στην περιοχή που θέλω εγώ και δεν θα μου την πάρουν οι από πάνω μου;

Αρα τι σημασία έχει η κατανομή και όχι τόσο το πότε θα γίνουν οι αιτήσεις;

Ειλικρινά τα ρωτάω με καλή διάθεση καθώς ειλικρινά δεν έχω καταλάβει αυτή την αγωνία για την κατανομή.

Αποσυνδεδεμένος Tzach

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2467 στις: Αυγούστου 01, 2025, 08:43:23 pm »

Τι εννοώ έστω ότι βγαίνει αυτή τη στιγμή η κατανομή και μας λέει ότι στην ειδικότητα ΠΕ1678 θα πάρουν 200 άτομα.

Αν εγώ είμαι στην θέση 300 ποιος μου εγγυάται ότι θα διοριστω και δεν θα συμπληρωθούν οι θέσεις από τους πρώτους 200 και επίσης ότι όντως θα πάρουν 200 και όχι 148 που πολλές φορές το υπουργείο αλλά λέει και άλλα κάνει;
Επίσης έστω ότι είμαι μέσα στους πρώτους 200 άρα διοριζομαι. Ποιος μου εγγυάται ότι θα μπω στην περιοχή που θέλω εγώ και δεν θα μου την πάρουν οι από πάνω μου;

Ειλικρινά τα ρωτάω με καλή διάθεση καθώς ειλικρινά δεν έχω καταλάβει αυτή την αγωνία για την κατανομή.
υπαρχει κοσμος που βρισκεται ψηλα κ δεν θελει ή δε μπορει να παει σε απομακρισμενη περιοχη κ απο την αλλη ατομα που μπορει να βρισκονται χαμηλοτερα αλλα ειναι διατεθειμένα να πάνε οπουδήποτε, οπότε αν θέλουν να δουν αν έχουν καποια πιθανοτητα τους ενδιαφερει κ το ποσοι κ το που

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:50:02 »

Αποσυνδεδεμένος Annika

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2468 στις: Αυγούστου 01, 2025, 08:52:43 pm »
Τη Δευτέρα θα συνεδριάσουν για τις συμπληρωματικές μεταθέσεις οπότε λογικά η κατανομή για τους μόνιμους διορισμούς θα βγει μετά τις σχετικές αποφάσεις.

Αποσυνδεδεμένος Miss06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2469 στις: Αυγούστου 01, 2025, 09:07:14 pm »

Αρχικά δεν ισχύει ότι "το υπουργείο άλλα λέει και άλλα κάνει" σε αυτή την περίπτωση. Εάν στο ΦΕΚ αναγράφεται ότι θα διοριστούν 200 ΠΕXX, θα διοριστούν 200 (εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι στους πίνακες βέβαια). Δεύτερον, το άγχος για τον αριθμό της κατανομής, δλδ το πόσους θα πάρουν και όχι πού, αφορά περισσότερο σε άτομα που είναι "κοντά" και έχουν σκοπό να δηλώσουν πολλές περιοχές. Δηλαδή εάν εγώ είμαι στη θέση 600 και βγει ότι θα πάρει 200, θα περάσω ήρεμη το υπόλοιπο καλοκαίρι μου ;D και θα αρχίσω να κάνω το πλάνο μου και τις προετοιμασίες μου για το πού θα δηλώσω ως αναπληρώτρια. Αν όμως όντας στο 600 δώσει μια κατανομή στο 450 ή στο 500 προφανώς και θα σκεφτώ σοβαρά ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα να διοριστώ και θα προσέξω πολύ πού θα δηλώσω σε αυτή την αίτηση.

Αποσυνδεδεμένος Kostas_80

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2470 στις: Αυγούστου 01, 2025, 09:12:40 pm »
Παράθεση

Γιατι δεν εχουμε με τι να ασχοληθουμε καλοκαιριατικα ισως;

Αποσυνδεδεμένος Alexandra78

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2471 στις: Αυγούστου 02, 2025, 08:20:15 am »
Παιδιά, ας είμαστε ρεαλιστές… Όποιος δίνει με ακρίβεια νούμερα για κατανομή διορισμών, προφανώς έχει μπροστά του την πλήρη εικόνα, δηλαδή δουλεύει πάνω σε αυτά τα δεδομένα μέσα στο Υπουργείο. Δεν θέλει και πολλή φαντασία. Αυτά τα στοιχεία τα έχουν συγκεκριμένα τμήματα, κάποιοι ανώτεροι υπάλληλοι και φυσικά η πολιτική ηγεσία.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι, αφού δεν έχει βγει τίποτα συγκεκριμένο ακόμα από επίσημη διαρροή, μάλλον δεν έχει “κλειδώσει” η τελική κατανομή στο 100%. Περιμένουν, λογικά, να ολοκληρωθούν και οι μεταθέσεις που επηρεάζουν πολύ κόσμο, ενώ μπορεί να εμπλέκονται κι άλλα τμήματα στη διαδικασία.
Όσο για την ΕΑΕ… εκεί υπάρχει μπλέξιμο, όπως τα 'χουν κάνει, αλλά αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει σοβαρά τους διορισμούς, τουλάχιστον σε επίπεδο αριθμών. Οπότε, όταν δούμε κάποιον όπως π.χ. ο patreas να δίνει νούμερα, θα ξέρουμε ότι τότε είναι σίγουρα κάτι τελικό. Δεν πετάει εύκολα “στο περίπου”.

Αποσυνδεδεμένος chicken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2472 στις: Αυγούστου 02, 2025, 09:12:52 am »
Το θέμα είναι να βγάλουν την κατανομή ανά κλάδο αλλά και την κατανομή ανά περιοχή. Να έχουμε και μερικές μέρες ( έστω μια δύο) να το σκεφτούμε πριν αρχίσουν οι δηλώσεις. Θεωρώ πλέον αφού φτάσαμε Αύγουστο τελικά για να μάθουμε ότι θα βγουν όλα μαζί. Και πλέον δεν περιμένω ότι αυτό θα γίνει Δευτέρα αλλά ίσως λίγο πιο μετά Τρίτη ή Τετάρτη.

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2473 στις: Αυγούστου 02, 2025, 10:09:31 am »
Το θέμα είναι να βγάλουν την κατανομή ανά κλάδο αλλά και την κατανομή ανά περιοχή. Να έχουμε και μερικές μέρες ( έστω μια δύο) να το σκεφτούμε πριν αρχίσουν οι δηλώσεις. Θεωρώ πλέον αφού φτάσαμε Αύγουστο τελικά για να μάθουμε ότι θα βγουν όλα μαζί. Και πλέον δεν περιμένω ότι αυτό θα γίνει Δευτέρα αλλά ίσως λίγο πιο μετά Τρίτη ή Τετάρτη.
Αν δώσουν 7 μέρες προθεσμία για τις δηλώσεις, προλαβαίνει κάποιος που έχει κάνει μια σχετική προεργασία/έρευνα. Αν κάποιος περιμένει την πρόσκληση για να ασχοληθεί, ίσως να πιεστεί αρκετά. Με δεδομένη τη συμβουλή ότι πάντα βάζουμε τις επιλογές μας με τη σειρά που τις προτιμάμε εμείς (για τους δικούς μας λόγους, π.χ. άλλος δε θέλει νησί, άλλος θέλει νησί, άλλος θέλει κοντά, άλλος βάζει πρώτα δυσπρόσιτο για να πιάσει αργότερα σπίτι του κι όχι κοντά), από τώρα μπορεί ο οποιοσδήποτε να βάλει σε σειρά προτίμησης και τις 78 διευθύνσεις εκπαίδευσης και μετά, ανάλογα με την πρόσκληση διορισμών να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές. Η προεργασία αυτή όμως θεωρώ ότι θα του φανεί χρήσιμη.

Αποσυνδεδεμένος chicken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2474 στις: Αυγούστου 02, 2025, 10:42:57 am »
Οι αιτήσεις αναπληρωτών θα είναι ταυτόχρονα την ίδια εβδομάδα με τις αιτήσεις για μόνιμο διορισμό; Θυμάται κανείς πως το έκαναν πέρσι;;

Αποσυνδεδεμένος πε84

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2475 στις: Αυγούστου 02, 2025, 10:45:53 am »
Αν δώσουν 7 μέρες προθεσμία για τις δηλώσεις, προλαβαίνει κάποιος που έχει κάνει μια σχετική προεργασία/έρευνα. Αν κάποιος περιμένει την πρόσκληση για να ασχοληθεί, ίσως να πιεστεί αρκετά. Με δεδομένη τη συμβουλή ότι πάντα βάζουμε τις επιλογές μας με τη σειρά που τις προτιμάμε εμείς (για τους δικούς μας λόγους, π.χ. άλλος δε θέλει νησί, άλλος θέλει νησί, άλλος θέλει κοντά, άλλος βάζει πρώτα δυσπρόσιτο για να πιάσει αργότερα σπίτι του κι όχι κοντά), από τώρα μπορεί ο οποιοσδήποτε να βάλει σε σειρά προτίμησης και τις 78 διευθύνσεις εκπαίδευσης και μετά, ανάλογα με την πρόσκληση διορισμών να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές. Η προεργασία αυτή όμως θεωρώ ότι θα του φανεί χρήσιμη.

Εκεί θέλω να καταλήξω και εγώ. Θεωρώ για μένα τουλάχιστον (ίσως το βλέπω και λάθος βέβαια) ότι πιο σημαντικό είναι να δούμε τι, πως και πότε θα δηλώσουμε παρά η κατανομή. Ούτως ή άλλως και για μόνιμους να μην μας κάτσει θα κάνουμε την αίτηση για αναπληρωτές μετά άρα δεν είναι πιο σημαντικό να κάτσουμε να δούμε τι και πως θα δηλώσουμε σωστά για να μην λέμε μετά με πήρανε εκεί αλλά δεν μπορώ να πάω τι ποινή θα έχω; και να έχουμε στερήσει την θέση από κάποιον που θα πήγαινε οπουδήποτε. Επίσης ας ευχαριστηθουμε όσο μένει το καλοκαίρι ακόμα γιατί θα έρθει ο Σεπτέμβριος και θα λέμε μετά αργεί ο Ιούνιος να έρθει; Το άγχος κάνει κακό στην υγεία το έχω πάθει και το λέω εγώ τουλάχιστον.

Αποσυνδεδεμένος πε84

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2476 στις: Αυγούστου 02, 2025, 10:50:22 am »
Οι αιτήσεις αναπληρωτών θα είναι ταυτόχρονα την ίδια εβδομάδα με τις αιτήσεις για μόνιμο διορισμό; Θυμάται κανείς πως το έκαναν πέρσι;;

Είχε μια εβδομάδα διαφορά αν θυμάμαι καλά

Αποσυνδεδεμένος 2020kasep

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2477 στις: Αυγούστου 02, 2025, 01:01:37 pm »
Φέτος θα τρέξει πρώτα η Γενική και μετά θα τρέξει η ειδική, όταν εκδοθούν οι πίνακες την εβδομάδα 18-22/8

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33111
  • Τελευταία: Zbbt
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193293
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 457
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)