*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2025  (Αναγνώστηκε 613115 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tapeino anaplirotaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2025
« Απάντηση #2646 στις: Αυγούστου 04, 2025, 04:38:25 pm »
Μπορεί να προτιμήσει το ΥΠΑΙΘΑ, όπως ειπώθηκε παραπάνω, να έχει υπεράριθμους από το να ψάχνει άτομα με τοπικές/ειδικές προσκλήσεις και να μην βρίσκει. Είδαμε τι έγινε πέρσι στην Αττική στους ΠΕ70ΕΑΕ

Καλησπέρα!!
Κι εγώ πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα γίνει αφού το ΕΣΠΑ για τη γενική μας χαιρέτησε.
Ακόμη κι έτσι όμως κενά θα προκύψουν …

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:40:34 »

Αποσυνδεδεμένος 2020kasep

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2647 στις: Αυγούστου 04, 2025, 04:40:16 pm »
Σοβαρό πρόβλημα η Πρωτοβαθμια Γενική θα είναι το νέο σχολικό έτος. Το είπα ξανά, ότι δεν θα μου κάνει εντύπωση αν στις δύο πρώτες φάσεις ΔΕΝ κάνει καμία πρόσληψη στη γενική

Καλησπέρα!!
Κι εγώ πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα γίνει αφού το ΕΣΠΑ για τη γενική μας χαιρέτησε.
Ακόμη κι έτσι όμως κενά θα προκύψουν …

Αποσυνδεδεμένος topsy

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2648 στις: Αυγούστου 04, 2025, 05:01:02 pm »
Από το fb του Φασφαλη
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ!!!
ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ 2025 Β' ΦΑΣΗ.
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Θέλω να σας ενημερώσω ότι τρέχει το σύστημα για την πραγματοποίηση των Μεταθέσεων με βάση τα παρακάτω κενά:(ακολουθούν φωτογραφίες)

Αποσυνδεδεμένος neossos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2649 στις: Αυγούστου 04, 2025, 05:05:13 pm »
Σοβαρό πρόβλημα η Πρωτοβαθμια Γενική θα είναι το νέο σχολικό έτος. Το είπα ξανά, ότι δεν θα μου κάνει εντύπωση αν στις δύο πρώτες φάσεις ΔΕΝ κάνει καμία πρόσληψη στη γενική

Κενά αναπληρωτών θα υπάρχουν πάντως ακόμα και με πλήρη κάλυψη των οργανικών. Ενδεικτικά για ΠΕ70 Γενικής: 150+ στο Ηράκλειο, 100+ στην Ανατολική Αττική, 80+ στη Χαλκιδική κ.α. Το πώς θα βρουν τις πιστώσεις για να τα καλύψουν τώρα είναι άλλο θέμα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:40:34 »

Αποσυνδεδεμένος Elstam

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2650 στις: Αυγούστου 04, 2025, 05:06:18 pm »
Επειδή μου διαφεύγει στην πρωτοβάθμια γενική τι έχει γίνει; Έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα μέσω του οποίου προσλάμβαναν στο ολοήμερο και δε θα υπάρξει άλλο; Επίσης αυτό επηρεάζει και τα Ζεπ; Σας ευχαριστώ!!

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2651 στις: Αυγούστου 04, 2025, 05:11:39 pm »
Πάντα θα υπάρχουν και πάντα υπάρχουν. Αυτό είναι το ζήτημα, το από που θα προκύψουν οι προσλήψεις της γενικής. Εδώ πέρσι, για παράδειγμα στους 02, αν και έγιναν 1.004 διορισμοί χρειάστηκαν 1.500 αναπληρωτές ΓΕΝΙΚΗΣ! Τρομακτικό, ενώ προηγήθηκε ότι προηγήθηκε
Κενά αναπληρωτών θα υπάρχουν πάντως ακόμα και με πλήρη κάλυψη των οργανικών. Ενδεικτικά για ΠΕ70 Γενικής: 150+ στο Ηράκλειο, 100+ στην Ανατολική Αττική, 80+ στη Χαλκιδική κ.α. Το πώς θα βρουν τις πιστώσεις για να τα καλύψουν τώρα είναι άλλο θέμα...

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2652 στις: Αυγούστου 04, 2025, 05:13:15 pm »
Ο Πατρέας, έχει ενημερώσει από Μάιο ότι φέτος τον 8/2025 ολοκληρώνεται το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για ολοήμερου τύπου σχολείου σε 70 και 60. Λογικά, το επόμενο μετά την ανανέωση του ΕΣΠΑ τον 8/2027!
Επειδή μου διαφεύγει στην πρωτοβάθμια γενική τι έχει γίνει; Έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα μέσω του οποίου προσλάμβαναν στο ολοήμερο και δε θα υπάρξει άλλο; Επίσης αυτό επηρεάζει και τα Ζεπ; Σας ευχαριστώ!!

Αποσυνδεδεμένος eng.lish

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2653 στις: Αυγούστου 04, 2025, 05:15:47 pm »
Ο Πατρέας, έχει ενημερώσει από Μάιο ότι φέτος τον 8/2025 ολοκληρώνεται το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για ολοήμερου τύπου σχολείου σε 70 και 60. Λογικά, το επόμενο μετά την ανανέωση του ΕΣΠΑ τον 8/2027!

Αυτό θα επηρεάσει και τις ειδικότητες αναπληρωτών που προσλαμβάνονται με βάση τα συγκεκριμένο ΕΣΠΑ;

Αποσυνδεδεμένος neossos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2654 στις: Αυγούστου 04, 2025, 05:19:14 pm »

Έτσι φαίνεται (και προσωπικά δεν νομίζω να ανανεωθεί στο μέλλον). Το πρόγραμμα μάλιστα δεν ήταν μόνο για το ολοήμερο, αλλά κάλυπτε και θέσεις του πρωινού, καθώς τόσο τα οργανικά, όσο και τα λειτουργικά κενά υπολογίζονται ενιαία.

Πιθανολογώ βέβαια πως από εδώ και πέρα θα διαχωρίζονται τα κενά αναπληρωτών σε πρωινού και ολοημέρου, διότι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να τα καλύπτουν όλα. Αυτό όμως ενδέχεται να δημιουργήσει μια κατάσταση όπου σε κάποιες περιοχές θα λειτουργούν όλα τα ολοήμερα (εκεί όπου οι μόνιμοι θα επαρκούν για όλα τα λειτουργικά κενά), ενώ σε άλλες τα ολοήμερα θα υπολειτουργούν εντελώς γιατί οι λιγοστοί αναπληρωτές θα στελεχώνουν κατά προτεραιότητα τα πρωινά. Αυτά βέβαια είναι υποθέσεις μέχρι να δούμε τι θα συμβεί στην πράξη.

Αποσυνδεδεμένος asterakilampero

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2655 στις: Αυγούστου 04, 2025, 05:27:48 pm »
Νεοσσε που το μαθατε?

Αποσυνδεδεμένος Elstam

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2656 στις: Αυγούστου 04, 2025, 05:32:00 pm »
Έτσι φαίνεται (και προσωπικά δεν νομίζω να ανανεωθεί στο μέλλον). Το πρόγραμμα μάλιστα δεν ήταν μόνο για το ολοήμερο, αλλά κάλυπτε και θέσεις του πρωινού, καθώς τόσο τα οργανικά, όσο και τα λειτουργικά κενά υπολογίζονται ενιαία.

Πιθανολογώ βέβαια πως από εδώ και πέρα θα διαχωρίζονται τα κενά αναπληρωτών σε πρωινού και ολοημέρου, διότι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να τα καλύπτουν όλα. Αυτό όμως ενδέχεται να δημιουργήσει μια κατάσταση όπου σε κάποιες περιοχές θα λειτουργούν όλα τα ολοήμερα (εκεί όπου οι μόνιμοι θα επαρκούν για όλα τα λειτουργικά κενά), ενώ σε άλλες τα ολοήμερα θα υπολειτουργούν εντελώς γιατί οι λιγοστοί αναπληρωτές θα στελεχώνουν κατά προτεραιότητα τα πρωινά. Αυτά βέβαια είναι υποθέσεις μέχρι να δούμε τι θα συμβεί στην πράξη.

Ναι το ξέρω ότι έπαιρναν κόσμο και στο πρωινό μέσω αυτού του προγράμματος (είχα προσληφθεί και εγώ έτσι μια χρονιά). Απλά είχα απορία για τα ΖΕΠ γιατί φέτος αυτά δεν έχουν ακουστεί καθόλου.
Φαίνεται ότι ξεκινάει μια περίεργη (ίσως και δύσκολη) χρονιά.

Αποσυνδεδεμένος Macam

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2657 στις: Αυγούστου 04, 2025, 05:32:15 pm »
Με θέση 955 στους εκκαθαρισμενους Πε02 ΕΑΕ και δηλωμένη όλη την Ελλάδα, έχω πιθανότητες διορισμού; Ευχαριστώ πολύ

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2658 στις: Αυγούστου 04, 2025, 05:37:17 pm »
Στην περίπτωση αυτή, το ολοήμερο θα είναι εκ περιτροπής

Αποσυνδεδεμένος Mr daskalos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2659 στις: Αυγούστου 04, 2025, 05:38:32 pm »
Είμαστε σίγουροι ότι ο Πατρέας θα δώσει στοιχεία για την κατανομή φέτος;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33111