nickolas_ere, vour4school και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πώς πιστευ τα ότι θα επηρεαστούν οι φετινοί διορισμοί από την αλλαγή ηγεσίας στο ΥΠΑΙΘΑ; Επιπλέον, αν υποθέσουμε πως οι μεταθέσεις θα ανακοινωθούν 21-25 Μαρτίου, ποια επόμενα βήματα αναμένονται έως τη ανακοίνωση αριθμού/ κατανομής νέων διορισμών; Μήπως να κρατάμε μικρό καλάθι φέτος;;
Δεν είναι ωραίο να μιλάμε έτσι για μια ειδικότητα. Μακάρι να συνεχιστούν οι διορισμοί σε ολες τις ειδικότητες και να μάθουμε αποτελεσματα των διορισμών νωρίτερα φέτος ( η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)
Τώρα στον Αντ1, είπαν πως ο Πιερ στην τελετή παραλαβής παράδοσης του υπουργείου θα κανει σημαντικές ανακοινώσεις για την παιδεία. Λέτε να πει τίποτα για τους διορισμούς;;Θυμάμαι το 2023, 25η Μαρτίου ( το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί ετοιμάζουν να πάω να συνοδεύσω στην παρέλαση) , πάλι στον Αντ1 η Κεραμεως (φτου στον κόρφο μου) ανακοίνωσε τους διορισμούς που δεν περιμέναμε. Βέβαια τότε ήταν προεκλογικά.
Αυτά τα έγκαιρα -πλην απρόοπτα- νέα, αυστηρά και μόνο όταν επίκεινται εκλογές...Κατά τ' άλλα, αναμείνατε κλασικά την τελευταία στιγμή, περί τα τέλη της άνοιξης-αρχές καλοκαιριού....Εκτός και αν έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε εκλογές εντός του τρέχοντος έτους.
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη περί υπεράριθμων εκπαιδευτικών. Ότι διόρισε η κυβέρνηση ΝΔ, ισχύει αλλά γιατί τόση επιμονή να το αναδείξουμε; Γιατί να μην ζητηθούν παραπάνω διορισμοί; Μας χαλάει κανένα αφήγημα;
Υπάρχουν κενά σε αρκετές ειδικότητες, που δεν έχουν καλυφθεί και φτάσαμε σε τοπικές προσκλήσεις και σε φάση με 3000 άτομα στις αρχές Φλεβάρη.
Οι διορισμοί ήταν αναγκαίοι, καθώς δεν είχαν γίνει για 10+ χρόνια.
εγώ θα το ρωτήσω αν και νομίζω ότι μεσα μου ξέρω την απάντηση....περιοχή που σε κάποια ειδικότητα δεν ικανοποιεί μεταθέσεις (ούτε από..ούτε προς..)μπορεί να δώσει θέση για διορισμό στην ίδια ειδικότητα ;;; ΥΓ υπήρχε πλεόνασμα.