Filologos_Ptde, Mr_Staind και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ! γνωρίζετε που μπορούμε να βρούμε τις μεταταξεις?
Συνάδελφοι πώς μπορώ να δω την θέση μου στους εκκαθαρισμενους αμέσως μετά τους τελευταίους διορισμούς?
Αυτοί trust no one "μπαίνουν" στον πίνακα πριν απο εμάς; Έστω οτι είμαι στη θέση 400 στον πίνακα των δασκάλων, όπου θεωρητικά θα διοριστώ φέτος. Υπάρχει περίπτωση να μπουν κι αυτοί μπροστά μας και να μην διοριστώ; Ελπίζω να το καταλαβαίνω εγώ λάθος.
Μπες στη διεύθυνση της υπογραφής μου κι άνοιξε το "εκκαθαρισμένοι οριστικοί πίνακες" που αντιστοιχεί στην προκήρυξη σου. Υπόψιν ότι αυτοί που θα δεις είναι ακριβώς από που ζήτησες. Οι εκκαθαρισμένοι αμέσως μετά τους περσινούς διορισμούς. Δηλαδή τον Αύγουστο του 2024. Από τότε έχει συμπληρωθεί η 3ετία για αυτούς που διορίστηκαν το 2021 και το 2022, οπότε έχουν δικαίωμα να διοριστούν εκ νέου. Θα βγάλω πίνακες με κατάληξη "διορισμοί", όταν βγει η πρόσκληση διορισμού, ώστε να ξέρω αν θα έχουν δικαίωμα αίτησης κι οι διορισμένοι τον Αύγουστο του 2022 ή όχι.
Στους επίσημους του ΑΣΕΠ υπήρχαν από την αρχή. Η θέση σου στους επίσημους του ΑΣΕΠ δεν αλλάζει. Στους εκκαθαρισμένους αφαιρούνταν ανάλογα με το αν είχαν δικαίωμα πρόσληψης ως αναπληρωτές / διορισμού ως μόνιμοι (ανάλογα με το αν είχε συμπληρωθεί η 3ετία από το ΦΕΚ διορισμού τους ή όχι). Υπάρχουν π.χ. διορισμένοι τον Φεβρουάριο του 2022. Τον Αύγουστο που μας πέρασε (8/2024), δεν είχε συμπληρωθεί η 3ετία τους, οπότε αφαιρέθηκαν τόσο από τους εκκαθαρισμένους για διορισμό, όσο κι από τους εκκαθαρισμένους για τους αναπληρωτές (αν και τυπικά θα μπορούσαν να προσληφθούν από τον Φεβρουάριο φέτος). Τώρα όμως ΔΕ θα αφαιρεθούν. Άρα αν υποθέσουμε ότι είχες κάποιον που ανήκει στην κατηγορία αυτή από πάνω σου, τότε η θέση σου στους εκκαθαρισμένους θα χειροτερέψει. Όλοι οι ήδη διορισμένοι θα είναι επισημασμένοι με χρώμα (διαφορετικό χρώμα για κάθε ημερομηνία διορισμού) και θα υπάρχει η καρτέλα "επεξήγηση χρωμάτων" που θα εξηγεί τι είναι το κάθε χρώμα. Καταλαβαίνεις ότι π.χ. για την 2ΓΕ/2023 είναι διαφορετικό να έχει διοριστεί κάποιος το 2023 (γιατί σημαίνει ότι έκανε την αίτηση ΠΡΙΝ διοριστεί, οπότε μάλλον δεν έχει σκοπό να ξαναδιοριστεί) και διαφορετικό να έχει διοριστεί το 2020 (γιατί σημαίνει ότι έκανε αίτηση όντας ήδη διορισμένος 3 χρόνια, οπότε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να θέλει να ξαναδιοριστεί).
Το καταλαβαίνω αλλά ετσι όσοι είμαστε μέσα στους 500 ( πε70) πάλι δεν ξέρουμε αν θα διοριστούμε φέτος, σωστά;
500 ειδικής; Γιατί γενικής θα πάρει πάνω από 500 σίγουρα. Για ειδική θα πρέπει πρώτα να δεις την κατανομή, για να δεις πόσους θα πάρει. Αν είσαι πιο κάτω, προφανώς δεν είσαι σίγουρη. Θα βγάλω εκκαθαρισμένους για τους διορισμούς όταν βγει η πρόσκληση διορισμών. Επίσης έχε στο νου σου ότι είναι πιθανό η θέση σου να είναι καλύτερη από του εκκαθαρισμένου, μιας και πολλοί αλλάζουν ταυτότητα.
Εγω ξαναρωταω. Περσυ καλυφθηκαν ολα τα οργανικα δευτεροβαθμιας ειδικης.Συνταξεις δεν ειχαμε.Αρα φετος χωρις ιδρυση νεων οργανικων πως θα γινουν διορισμοι?