aex, Κατερίνα1979, billyss, Marven, English, eng.lish, abovo και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω ξαναρωταω. Περσυ καλυφθηκαν ολα τα οργανικα δευτεροβαθμιας ειδικης.Συνταξεις δεν ειχαμε.Αρα φετος χωρις ιδρυση νεων οργανικων πως θα γινουν διορισμοι?
Και ξαναέρχομαι με το βασικό μου ερώτημα εγώ ? θα έχουμε κοινοποίηση αναφορικά με το πόσα ΤΕ προτάθηκαν και πόσα θα ιδρυθούν; Κοινοποιούνται αυτά τα δεδομένα;
. Θα γίνουν λοιπόν από ότι λένε διορισμοί στην ειδική δευτεροβάθμιας. Το θέμα είναι πόσοι μπορεί να γίνουν. Πχ στους μαθηματικούς υπάρχουν αυτη τη στιγμή στο κύριο πίνακα 200 άτομα. Γίνεται να γίνουν παραπάνω διορισμοί ; Αφού ξέρουν ότι υπάρχουν μόνο τόσοι.
Tο θα γίνουν διορισμοί στην ειδική δεν είναι απάντηση.Καλως να γίνουν αλλά δεν υπάρχουν οργανικά κενά.Αρα για να γίνουν πρέπει μέχρι Αύγουστο που θα βγει κατανομή να έχουν ιδρυθεί 300 περίπου οργανικά κενά.Λεω κάτι λάθος?
Υπάρχει κάποια εκτίμηση για τον αριθμό που θα διορισει σε πε02 γενικής και ειδικής? Τι να περιμένουμε φέτος?
Το πόσα προτάθηκαν δεν κοινοποιείται από το υπουργείο. Αν μαθευτεί συνήθως οφείλεται στον Πατρέα.
Δεν μιλάω για πρόβλεψη! Μια εκτίμηση ζητάω με βαση τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι πιο έμπειροι συνάδελφοι και ίσως αξιοποιώντας τα δεδομένα αυτά μπορούν να;κάνουν εκτίμηση για το πλήθος των πε02 γενικής και ειδικής!