math02063, Polilogou, john_the_math και 34 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ούτε αυτές θα πάρει!Θεωρώ ότι η βθμια φέτος θα υποστεί Βατερλό!
Βρε παιδιά που είναι ο patreas? Μου κανει τρομερη εντυπωση που απο 28 Μαιου δεν εχει εμφανιστει ξανα...Τόσο ρευστά είναι ακόμα τα πραγματα και δεν μπορεί να δώσει πληροφορίες ακόμα? Περιμένουμε να ιδρυθουν και θέσεις ΤΕ? Η τελειώσαμε με την ίδρυση νέων οργανικών και απλά περιμένουμε την κατανομή?
Παιδιά καμία πρόβλεψη για φιλολόγους ειδικής και γενικής; Δική μου είναι ειδικής 450 και γενικής 350
Τα οργανικά των ειδικοτήτων είναι λίγοτερα, κάπου 1000.Θα τα μοιραστούν οι άλλοι δύο αυτά τα 200 περιπου
Καλησπέρα. Επειδή με ρωτάτε για τις ειδικότητες της Πρωτοβάθμιας, θα ήθελα να σας πω πως δεν γνωρίζω πως αυτές οι 1200 θέσεις περίπου θα κατανεμηθούν. Αυτό που ξέρω και το είχα γράψει και πιο παλιά είναι το εξής: 1. Πάνω από 1800 ΠΕ602. Ταβάνι το 1400 για ΠΕ70 3. Περίπου 1200 θέσεις για τις υπόλοιπες ειδικότητες Όπως σωστά έχει γράψει και ο neoesos , υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στις θέσεις των ΠΕ70. ΚΟΦΤΗΣ εφαρμόζεται παντού και αδιακρίτως. Πλέον, θα πρέπει να συνηθίσουμε σε 25+ τμήματα, σε αίθουσες τρύπες και χωρίς καμία βοήθεια. Το θέμα είναι να κάνουμε αντιπροτάσεις. Να πιέσουμε με παιδαγωγικά επιχειρήματα. Ποιος ήρωας θα μπει να κάνει μάθημα μέσα σε 25+ παιδιά Α δημοτικού με 2-3 διαγνώσεις; Είναι δυνατόν; Έχω δουλέψει σε τμήμα με 13 παιδιά. Άλλο επίπεδο το μάθημα. Έχω δουλέψει και με 23. Χάος.