F1lologos, hmf161170, Spiros06, Mr_Staind, Konasevo, walt, margarita37, Thndsk35, kirea, vagg99, athatsim, Dorakavo, dodo23, Olive80, ujo και 49 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φαίνεται ότι ίσως αργήσει λίγο φέτος η διαδικασία καθώς θα δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για συμπληρωματικές μεταθέσεις (τελευταίο δεκαήμερο Ιουλίου ίσως) για τις ειδικότητες όπου έγινε σύσταση νέων οργανικών κενών. Έτσι, μετά τις μεταθέσεις θα βγει η κατανομή ανά ειδικότητα και ανά περιοχή. Η κατανομή ανά ειδικότητα θα βγει πριν την πρόσκληση για μόνιμο διορισμό. Η κατανομή ανά περιοχή συνήθως βγαίνει πάντα μαζί με την πρόσκληση για διορισμό. Πιστεύω 11/8 έως 15/8 θα είναι η προθεσμία για τις αιτήσεις. 18/8 θα τρέξει το σύστημα με ανακοίνωση ονομάτων. Μετά θα πρέπει να γίνει δήλωση στο ΜΑΔ (Μητρώο ανθρώπινου δυναμικού) και τέλος να βγει το ΦΕΚ με τα ονόματα που θα ορίζει 5 εργάσιμες ημέρες για ορκωμοσία. Προσωπική εκτίμηση, ορκωμοσία θα γίνει ή στο διάστημα 25/8 έως 29/8 ή 1/9 έως 5/9. Πιθανότερο, το 25/8 για να είναι όλοι στα σχολεία 1/9 (πλην των αναπληρωτών ΔΥΣΤΥΧΩΣ). Οι ημερομηνίες είναι προσωπικές εκτιμήσεις, δεν έχω κάποια πληροφορία.
τελικα η κατανομη θα ειναι αυτη που εβγαλε το εσος; οποτε 2500 η δευτεροβαθμια γενικη; καποιοι εδω ελεγαν κατω απο 2000
Θα ήθελα κι εγώ να κάνω μία ερώτηση. Χθες ανακοινώθηκε η σύσταση οργανικών για νηπιαγωγούς, εικαστικούς και θεατρολόγους. Ωστόσο δεν υπήρξε καμία αναφορά σε ειδικότητες όπως οι ξενόγλωσσοι και οι γυμναστές, οι οποίες πέρυσι είχαν από ελάχιστες έως καθόλου συστάσεις οργανικών θέσεων. Θεωρείτε ότι με τις 2 χθεσινές τροπολογίες έληξε το θέμα των συστάσεων οργανικών ή μπορούμε να ελπίζουμε ακόμα;
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/ypoyrgeio-paideias/483613_ypoyrgeio-paideias-11-28-aygoystoy-oi-aitiseis-gia-diorismoεδω λεει για εως 28 αυγουστου οι αιτησεις , ελεος οτι να ναι 28 ο τιτλος 18 γραφουν μεσα
Και φυσικά, χωρίς να επικαλείται καμιά επίσημη πηγή ή πληροφόρηση. Κλασικό αβ....
Μια φορά οι έρημοι οι εκπαιδευτικοί να κάνουν ήρεμα 15αυγουστο!! Κάθε πέρσι και καλύτερα
Εδώ οι ίδιοι οι πολιτικοί (ανεξαρτήτως κόμματος) που νομοθετούν για τα δημόσια πανεπιστήμια (και το κοινό καλό) πηγαίνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά. Δε νομίζω ότι είναι άποψη μου, αλλά η πραγματικότητα που ζούμε. Εκτός αν δε θέλουμε να λέμε αλήθειες. Επειδή το θέμα του νήματος δεν είναι αυτό, ο νοών νοείτω και ο εθελοτυφλών εθελοτυφλείτω.