Zwerty, sxicleo12, ocean, Arabella, chicken, trust no one, teachermania, ElisaPDE, Konasevo, ujo, kikwnoudist και 56 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας,έχω μια απορία για το επόμενο διάστημαΒγαίνει η κατανομή - ακολουθούν συμπλ μεταθέσεις και μετα θα μάθουμε τι κενά μένουν ωστε να δηλώσουμε ή θα γίνει "στυην τυχη"; θα έχουν δηλαδή προλάβει να ολοκληρωθούν οι μεταθέσεις και μετα θα ξέρουμε πχ Καρδίτσα ΠΕΧ - 3 θέσεις; ή μόνο τις περιοχες που θα μας δίνει το οπσυδ στην αιτηση χρωίς να ξέρουμε αριθμο;
Μπορεί να είναι η χρονιά που δίνεται έμφαση στην πρωτοβάθμια, αλλά ίσως στους ΠΕ06 πάρει στη δευτεροβάθμια περισσότερους από τα οργανικά κενά των μετατάξεων. Ποτέ δεν ξέρεις... Εξάλλου, για να γίνουν 2500 διορισμοί στη δευτεροβάθμια γενική, πρέπει τα περίπου 1000 κενά των μετατάξεων να προσαυξηθούν κατά 150%.
Στους πε06 θα είναι δύσκολο να χωρέσει 100 + θέσεις που έχει σε συνταξιοδοτησεις σε 6-7 περιοχές που είναι "ανοιχτές" στην εγκύκλιο μετατάξεων.
Πώς προέκυψαν αυτές οι περιοχές και ποιες είναι; Ξέρω σίγουρα για την Α' Δωδεκανήσου Δ.Ε. με πολλά κενά...
Δεν ήξερα ότι μόνο 6-7 περιοχές είναι ανοιχτές για διορισμό ΠΕ06. Φυσικά μπορεί να διορίσει και σε περιοχές που αντί για κενό έχουν μηδέν, ενώ έχουν ικανοποιηθεί όλες οι αιτήσεις μετάθεσης.
Εγώ γκούγκλαρα την εγκύκλιο μετατάξεων που αναφέρθηκε πιο πάνω και τις βρήκα. Όντως η Α' Δωδεκανήσου έχει 10 κενά. Σύνολο από όλες τις περιοχές βγαίνει 26 αν θυμάμαι καλά. Τώρα για το πώς προέκυψαν ας απαντήσει κάποιος πιο σχετικός από εμένα, γιατί δεν έχω ιδέα
Εγώ ψάχνω για τον πονεμένο κλάδο ΠΕ01.Φέτος βγηκαν 144 στη σύνταξη.Πριν λίγο καιρό εμφανίζονταν περίπου 75 οργανικά κενά και τώρα βλέπω περίπου 25...Πέρυσι ο πίνακας έφτασε περίπου 30 θέσεις από εμένα αλλά ήταν κ αρκετοί που ήταν σε θέσεις διορισθέντων που δεν δήλωσαν όλη τη χώρα.Αν βγούνε τώρα καμιά 20αρια θέσεις δε με βλέπω ούτε φέτος καλά...