stroumfaki, Fani 35, elli84, Marven, john_the_math, Mr daskalos, Κατερίνα1979, Dch και 48 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή ίδρυσαν οργανικές σε νηπιαγωγούς και το πέρασαν μέσα από το νομοσχέδιο.Δε ξέρω τη διαδικασία για αυτό ρώτησα για να έχουμε μια εικόνα πότε θα βγει αυτή η ρημαδα η κατανομη
Άρα και να ιδρυθούν μετά για να φτιαχτούν οργανικές να διορίσουν εκεί πρέπει πάλι να περάσει από την Βουλή;Ποτέ κλείνει η Βουλή;
Έχω δει κάποια πράγματα. Δεν ξέρω αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Λογικά για να καταργούνται οργανικές θέσεις θα έχει πολλές που δε χρειάζονται. Το θέμα όμως δεν είναι πόσες οργανικές θέσεις έχει ο κουβάς, αλλά ότι ο λόγος κενών μετατάξεων/λειτουργικών κενών αποσπάσεων είναι περίπου 1/7. Δε θα κάτσω να αναλύσω πώς μπορεί να διορθωθεί. Χρήζει διόρθωσης πάντως. Όπως π.χ. με τους νηπιαγωγούς που με τόσα πολλά λειτουργικά είχαν περίπου το 1/10 σε κενά μετατάξεων, πράγμα που έχρηζε διόρθωσης και το διόρθωσαν και πολύ καλά έκαναν, έτσι πρέπει να κάνουν και εδώ και οπουδήποτε αλλού υπάρχει τέτοια αναντιστοιχία.
Ναι αλλά προτείνεις κάτι χωρίς να έχεις στοιχεία και χωρίς να έχεις μελετήσει αν βελτιώνει την κατάσταση, τη χειροτερεύει, αν είναι ρεαλιστική πρόταση ή όχι. Έτσι δε μπορεί να γίνει συζήτηση. Σκοπός είναι να λύνουμε τα προβλήματα, όχι να τα αντικαθιστούμε με άλλα.
Πρότεινα να γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που υπάρχει τώρα που σου βγάζει το 1/7 των λειτουργικών κενών σε κενά μετατάξεων. Τίποτα παρά πέρα. Το πώς θα γίνει ας το βρουν οι αρμόδιοι.
Όχι. Πρότεινες να χρησιμοποιηθεί ο κουβάς. Οι αρμόδιοι δε νοιάζονται, γιατί δεν τους αφορά κιόλας. Ούτε μετάθεση περιμένουν, ούτε απόσπαση, ούτε διορισμό.
Και τι σχέση έχει πόσες οργανικές θέσεις έχει ο κουβάς; Στην Αθμια και στο ΕΕΠ και ΕΒΠ ο κουβάς δε χρησιμοποιείται;
Το ότι δηλαδή μπορεί να κρέμονται μετά από τα δέντρα ή να κλείσει μια περιοχή για 10 χρονάκια αποκλείεται; Κι αν ναι, με βάση ποια ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
Το 1/7 πώς το βλέπεις; Με 6728 λειτουργικά κενά θα κρέμονται από τα δέντρα;
Τα 6728 λειτουργικά κενά είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα; Όπως επίσης είναι ομοιόμορφα κατανεμημένες κι οι επιθυμίες για μετάθεση και διορισμό;
Λετε Patreas αυριο να μπει pde να δωσει πληροφοριες; καλη ημερα ειναι η αυριανη