*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2025  (Αναγνώστηκε 280912 φορές)

anaek, Adwnis K, DAVINCI 1, firiki, Spyridoulamarag14, Teo!, Kindergarten teacher και 31 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος elli84

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2025
« Απάντηση #1610 στις: Σήμερα στις 12:33:52 pm »
@patreas  εμφανίσουν βρε αδερφέ!  Κερνάμε και παγωτό στην τελική ή και προβατίνα!!! Αρκει να δώσεις ενα σου σημαδι μόνο που λέει και το άσμα!!! Έχουμε πάρει φωτιά δεν το βλεπεις !!. Κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!! Βγες κ πες έστω παιδια δεν έχω ακόμα νεα.
ποσο συμφωνώ μαζί σου!! Όσοι είμαστε κοντά στο διορισμό φέτος, δεν παλεύεται άλλο αυτή η κατάσταση!!! Ας βγει να μας πει απλά ότι δε ξέρει κάτι ακόμα!! Προσωπικά, δεν μπορώ να απολαύσω το καλοκαίρι μου φέτος από το αγχος..... είναι ντροπή αυτό που μας κάνουν.......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:17:04 »

Αποσυνδεδεμένος teachermania

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1611 στις: Σήμερα στις 12:39:02 pm »
ποσο συμφωνώ μαζί σου!! Όσοι είμαστε κοντά στο διορισμό φέτος, δεν παλεύεται άλλο αυτή η κατάσταση!!! Ας βγει να μας πει απλά ότι δε ξέρει κάτι ακόμα!! Προσωπικά, δεν μπορώ να απολαύσω το καλοκαίρι μου φέτος από το αγχος..... είναι ντροπή αυτό που μας κάνουν.......

Τις προηγούμενες χρονιές επειδή η θέση μου ήταν πολύ πιο κάτω, δεν με ένοιαζε καθόλου γιατί ήξερα πως δεν πρόκειται να διοριστώ. Φέτος που λογικά βρίσκομαι μέσα στους διορισμούς οριακά, μία από τα ίδια με σένα. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα φέτος! Ας τα βγάλουν να ηρεμήσουμε όλοι ..

Συνδεδεμένος Spyridoulamarag14

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1612 στις: Σήμερα στις 12:40:42 pm »
Τις προηγούμενες χρονιές επειδή η θέση μου ήταν πολύ πιο κάτω, δεν με ένοιαζε καθόλου γιατί ήξερα πως δεν πρόκειται να διοριστώ. Φέτος που λογικά βρίσκομαι μέσα στους διορισμούς οριακά, μία από τα ίδια με σένα. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα φέτος! Ας τα βγάλουν να ηρεμήσουμε όλοι ..

Ακριβώς το ίδιο ! Αυτό το «οριακά» κοντεύει να με τρελάνει !!! Περιμένουμε ένα σημάδι @Patreas

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1613 στις: Σήμερα στις 12:41:56 pm »
Ακριβώς το ίδιο ! Αυτό το «οριακά» κοντεύει να με τρελάνει !!! Περιμένουμε ένα σημάδι @Patreas

Θα "χτυπήσει" όταν θα ξέρει σίγουρα, συνήθως μεταμεσονύχτιες ώρες !!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:17:04 »

Αποσυνδεδεμένος elli84

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1614 στις: Σήμερα στις 12:48:40 pm »
Και γω οριακά είμαι...ειμαι περιπου 270 θέση στους πε06 και μια ακούμε για 200 διορισμούς, μια 250, μια 300 θέσεις....δεν αντέχω άλλο λέμε....τα νεύρα μου..... τόσο φλου είναι ακόμα τα πραγματα?

Αποσυνδεδεμένος dplastour

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1615 στις: Σήμερα στις 12:49:28 pm »
Όσο δεν εμφανίζεται ο αγαπητός @patreas τόσο "στον αέρα" είναι όλα...

Άλλο ένα καλοκαίρι αναμονής και σιγοψησίματος... λες και δεν φτάνουν τα 40άρια της θερμοκρασίας...

Κουράγιο αδέλφια!!

Συνδεδεμένος Spyridoulamarag14

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1616 στις: Σήμερα στις 12:56:36 pm »
Όσο δεν εμφανίζεται ο αγαπητός @patreas τόσο "στον αέρα" είναι όλα...

Άλλο ένα καλοκαίρι αναμονής και σιγοψησίματος... λες και δεν φτάνουν τα 40άρια της θερμοκρασίας...

Κουράγιο αδέλφια!!

Ελπίζω να μην χρειαστεί και επόμενο καλοκαίρι ! Καλό κουράγιο και καλή τύχη!!!!

Αποσυνδεδεμένος elli84

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1617 στις: Σήμερα στις 12:59:07 pm »
Ελπίζω να μην χρειαστεί και επόμενο καλοκαίρι ! Καλό κουράγιο και καλή τύχη!!!!
αυτό φοβάμαι και γω....να φτάσουμε στο πηγη και να μην πιούμε νερό!!   Τι να πω....ας κάνουμε υπομονή....δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι αλλο!!

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1618 στις: Σήμερα στις 01:15:10 pm »
Και γω οριακά είμαι...ειμαι περιπου 270 θέση στους πε06 και μια ακούμε για 200 διορισμούς, μια 250, μια 300 θέσεις....δεν αντέχω άλλο λέμε....τα νεύρα μου..... τόσο φλου είναι ακόμα τα πραγματα?

Εγώ 1560 περίπου στους πε70 .. έχουμε ακόμα δρόμο, αλλά σε 2 εβδομάδες το πολύ πιστεύω θα γνωρίζουμε έστω την κατανομή !!

Αποσυνδεδεμένος evzon

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1619 στις: Σήμερα στις 02:14:26 pm »

ακριβώς το ίδιο κι εγώ  :'( η αλήθεια είναι πως όταν πλησιάζει η σειρά σου γιγαντώνονται όλα στο μυαλό σου... ίσως να φαίνεται υπερβολή πολλές φορές σε παλαιότερους ή και σε αυτούς που είναι μακριά ακόμη.. όλα για καλό!

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1620 στις: Σήμερα στις 02:20:29 pm »
ακριβώς το ίδιο κι εγώ  :'( η αλήθεια είναι πως όταν πλησιάζει η σειρά σου γιγαντώνονται όλα στο μυαλό σου... ίσως να φαίνεται υπερβολή πολλές φορές σε παλαιότερους ή και σε αυτούς που είναι μακριά ακόμη.. όλα για καλό!

Όταν από το 2021 κάνεις αίτηση για διορισμό με 0-1% πιθανότητες και ξαφνικά είσαι οριακά μέσα-έξω, το βρίσκω λογικό. Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλους και να έχουμε ευχάριστα νέα σε λίγες εβδομάδες.

Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις στο 100%. Οι περισσότεροι που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη θέση, το καταλαβαίνουν απόλυτα.

Αποσυνδεδεμένος anna2015

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1621 στις: Σήμερα στις 05:58:28 pm »
Αγαπημένε μας @Patreas,

είμαστε πια στην τελική ευθεία… κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, είμαι τόσο κοντά στον διορισμό που κάθε μέρα μοιάζει με αιωνιότητα. Το άγχος, η ανασφάλεια, αυτή η καθημερινή φθορά της αναμονής… μας καταβάλλουν.
Ξέρεις πως ζούμε και αναπνέουμε με μια σκέψη: «Πόσες θέσεις θα δοθούν; Σε ποιες ειδικότητες;». Οι υπολογισμοί, οι εκτιμήσεις, τα σενάρια… όλα γυρίζουν συνεχώς στο μυαλό μας.
Σε παρακαλούμε πολύ, γράψε μας μια εκτίμηση για τις θέσεις, για όλες τις ειδικότητες, όσο μπορείς πιο ξεκάθαρα.  Έστω ένα φως μέσα σ’ αυτή την ασφυκτική αναμονή.  :)

Αποσυνδεδεμένος hmf161170

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1622 στις: Σήμερα στις 06:34:48 pm »
Αγαπημένε μας @Patreas,

είμαστε πια στην τελική ευθεία… κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, είμαι τόσο κοντά στον διορισμό που κάθε μέρα μοιάζει με αιωνιότητα. Το άγχος, η ανασφάλεια, αυτή η καθημερινή φθορά της αναμονής… μας καταβάλλουν.
Ξέρεις πως ζούμε και αναπνέουμε με μια σκέψη: «Πόσες θέσεις θα δοθούν; Σε ποιες ειδικότητες;». Οι υπολογισμοί, οι εκτιμήσεις, τα σενάρια… όλα γυρίζουν συνεχώς στο μυαλό μας.
Σε παρακαλούμε πολύ, γράψε μας μια εκτίμηση για τις θέσεις, για όλες τις ειδικότητες, όσο μπορείς πιο ξεκάθαρα.  Έστω ένα φως μέσα σ’ αυτή την ασφυκτική αναμονή.  :)

καλησπερα νομιζω οτι αν τον παρακαλαμε ολοι εδω θα κανει το αντιθετο.  δεν εχει νοημα καθε τρεις και λιγο να τον καλουμε . οταν θα εχει σιγουρα δεδομενα θα μας τα πει.  καλο σ/κ

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1623 στις: Σήμερα στις 06:40:14 pm »
Στο μεταξύ, τελευταία φορά που μπήκε στο φόρουμ ο συγκεκριμένος χρήστης ηταν σχεδόν πριν 2 μήνες. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Το να μάθετε κάτι σήμερα ή αύριο θα σας προσφέρει μόνο ηρεμία και λιγότερη αγωνία, κατανοητό αλλά σας ταλαιπωρεί. Προσπαθήστε να απολαύσετε τις διακοπές και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Ήδη υπάρχουν επίσημα ημερομηνίες (11-18/8)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1186380
  • Σύνολο θεμάτων: 19502
  • Σε σύνδεση σήμερα: 700
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 12