θάvος, ambitiouspelican, leon., vagg99, cat34, tennessee, Special ed, calmen και 61 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και γω οριακά είμαι...ειμαι περιπου 270 θέση στους πε06 και μια ακούμε για 200 διορισμούς, μια 250, μια 300 θέσεις....δεν αντέχω άλλο λέμε....τα νεύρα μου..... τόσο φλου είναι ακόμα τα πραγματα?
Για φιλολόγους γενικής, θεωρείτε θα είναι τόσο χάλια τα πράγματα όσο ακούγετε ή θα είναι μια ικανοποιητική αναλογία στους 2500;
Είτε το 2500 στη Δευτεροβαθμια γενικής είναι ψέμα ειτε η φήμη για 62 μονο διορισμούς (βάσει οργανικών) είναι ψεύτικη. Και τα δύο να είναι αληθινά δεν στέκει.
Σιγα μην παρει μονο 62 φιλολογους.Χαλαρά 250-300. Τα κενα ως τωρα ειναι 968 και 20 στη Σιβιτανίδειο αρα 988, πες 1000. Τα αλλα 1500 που θα δοθούν; θα έλεγα να μην αγχωνεσαι.
Άρα οι φιλόλογοι να αποδεχθούν ότι θα έχουν διορισμούς λιγότερους ακόμη κι από τις συνταξιοδοτήσεις τους;Αυτό θα είναι κανόνας στη βθμια ή η εξαίρεση;
@patreas εμφανίσουν βρε αδερφέ! Κερνάμε και παγωτό στην τελική ή και προβατίνα!!! Αρκει να δώσεις ενα σου σημαδι μόνο που λέει και το άσμα!!! Έχουμε πάρει φωτιά δεν το βλεπεις !!. Κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!! Βγες κ πες έστω παιδια δεν έχω ακόμα νεα.
για προβατινα κ μετα παγωτο ( να ανεβει καλα η χοληστερινη ) κανω κ εγω προβλεψη αλα Patrea...
Το θέμα είναι να πέφτεις μέσα. Ο Πατρέας δεν κάνει πρόβλεψη αλλά ενημερώνει έχοντας έγκυρες πληροφορίες.
Μάλλον κάποιοι δε θέλουν να καταλάβουν ότι στο υπουργείο από αύριο (22 λήξη διαβούλευσης) και έπειτα θα πάρουν οριστικές αποφάσεις για την κατανομή.Οπότε αν εμφανιστεί ο Patreas, θα το κάνει μεταξύ 25/7 - 3/8. Νωρίτερα από τις 25 δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει. Επίσης, ποτέ δεν έχει πει π.χ. "περιμένετε λίγο ακόμα", άρα υπομονή.