*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2025  (Αναγνώστηκε 614533 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Spyridoulamarag14

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2025
« Απάντηση #1974 στις: Ιουλίου 24, 2025, 10:54:28 am »
Η φετινή εμπειρία δείχνει ότι η Ζαχαράκη δεν ανακοινώνει εκ των προτέρων πράγματα. Προηγείται το έγγραφο και μετά η ανακοίνωση. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η κατανομή θα γίνει γνωστή μέσω εγγράφου.

Ίσως για αυτό να μην έχει εμφανιστεί και ο Πατρεας….

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:07:20 »

Αποσυνδεδεμένος DIMIS3

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1975 στις: Ιουλίου 24, 2025, 10:55:56 am »
Η φετινή εμπειρία δείχνει ότι η Ζαχαράκη δεν ανακοινώνει εκ των προτέρων πράγματα. Προηγείται το έγγραφο και μετά η ανακοίνωση. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η κατανομή θα γίνει γνωστή μέσω εγγράφου.
Πολυ σωστό αυτό και μάλλον για αυτό δεν έχουμε και πληροφορΙες  εκ των έσω (όπως τα προηγούμενα χρόνια).

Αποσυνδεδεμένος haroulalki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1976 στις: Ιουλίου 24, 2025, 10:56:05 am »
Το να αδιαφορείς για θέματα που ξέρεις ότι στο μέλλον είναι πιθανόν να σε απασχολήσουν, έχει και τις συνέπειες του. Όπως το "έλα μωρέ τι με νοιάζουν εμένα οι μεταθέσεις. Κάτσε να διοριστώ πρώτα" γίνεται πάρα πολύ γρήγορα "καλά γιατί μόνο τόσες μεταθέσεις και με τόσο ψηλή βάση; Εμείς πότε θα πάρουμε μετάθεση;"

Το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν. Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι να πιστεύουν ότι αυτοί που προσφέρουν γενικώς (π.χ. Μάριος Μαγιολαδίτης, Lasid, Victor123, Patreas, Neossos, mmm), το κάνουν γιατί έχουν όλα τα προβλήματα τους λυμένα, δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν και γενικά βαριούνται. Αμ δε.
Μιλάτε λες και όλη μέρα όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι μέσα στο pde. Και όσες φορές το έχω αναφέρει σε συναδέλφους, μου λένε, τι; Ποιο;

Αποσυνδεδεμένος pre-schoolteacher

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1977 στις: Ιουλίου 24, 2025, 11:01:13 am »
Γιατί να κληθούν μόνο αυτοί που δεν πήραν μετάθεση σε καμία επιλογή τους; Δεν είναι άδικο πχ ένας με 120 μόρια να πήρε μετάθεση στη 2η επιλογή του, πχ Β Θεσσαλονίκης, και ένας τώρα με 80 μόρια να πάρει μετάθεση στην 1η επιλογή του, πχ Α Θεσσαλονίκης; Δεν πρέπει να ξανακληθει να δηλώσει, αν επιθυμεί, αυτός με τα 120 μόρια που είχε δηλωμένη την Α Θεσσαλονίκης και δεν την έπιασε στην περίοδο των κανονικών μεταθέσεων;

Ειδικα μετα τη συσταση τοσων κενων, το δικαιο αυτο θα ηταν. Κανενας δεν κινηθηκε με αυτα τα δεδομενα που προεκυψαν τωρα. Οπως κ για τα τμηματα ενταξης. Ποιος γνωριζε οτι θα ιδρυθουν τοσα ωστε να δηλωσει γι μεταθεση! Μιλαμε για καταφωρη αδικια και φυσικα κανεις δε μιλαει!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:07:20 »

Αποσυνδεδεμένος stroumfaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1978 στις: Ιουλίου 24, 2025, 11:02:10 am »
Μιλάτε λες και όλη μέρα όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι μέσα στο pde. Και όσες φορές το έχω αναφέρει σε συναδέλφους, μου λένε, τι; Ποιο;
Προφανώς και δν ρώτησες τους σωστούς συναδέλφους. Επιπλέον, κάνεις δεν σου είπε να είσαι μέσα στο pde συνέχεια, τι είναι άλλωστε Facebook, Instagram ή tiktok? Τουλάχιστον τις κρίσιμες περιόδους, αιτήσεις μεταθέσεων, αποσπάσεων, διορισμών, μπες εδώ μέσα και ρώτα.,ρωτα,ρωτα. Υπάρχουν άνθρωποι αξιόλογοι καιε γνώσεις και θα σου απαντήσουν.

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #1979 στις: Ιουλίου 24, 2025, 11:02:29 am »

Μιλάτε λες και κάποιοι άλλοι πρέπει να νοιαστούν και να τρέξουν για εσάς. Ούτε καν οι αιρετοί δεν είναι υποχρεωμένοι, όταν υπάρχει αδιαφορία από τους άμεσα εμπλεκόμενους. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του κι αυτό είναι σεβαστό. Αυτό που δεν είναι σεβαστό, είναι να μην αναλαμβάνει και την ευθύνη των συνεπειών των αποφάσεων του. Δεν ασχοληθήκατε τα προηγούμενα χρόνια με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις. Δε σας ενδιέφεραν, δεν είχατε χρόνο, δεν είχατε όρεξη, δεν, δεν. Σεβαστό. Οι συνέπειες αυτού είναι ότι φέτος είμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές και φέτος ανάμεσα στα θύματα είστε εσείς. Θα το υποστείτε όπως το υπέστησαν οι περσινοί κι οι του 2021, που έγραφαν εδώ και σε άλλα μέσα κι οι υπόλοιποι τους αγνοούσαν. Αυτό προσπαθώ να σας εξηγήσω. Τώρα το πουλάκι έχει πετάξει. Μακάρι να μπορέσετε του χρόνου να πάρετε μετάθεση εκεί που θέλετε και να μη σας κοστίσει πολύ το "λάθος" σας (μέσα σε πολλά εισαγωγικά). Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι ότι θα σας κοστίσει. Υπάρχει βέβαια πάντα κι η απόσπαση...

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #1980 στις: Ιουλίου 24, 2025, 11:04:04 am »
Ειδικα μετα τη συσταση τοσων κενων, το δικαιο αυτο θα ηταν. Κανενας δεν κινηθηκε με αυτα τα δεδομενα που προεκυψαν τωρα. Οπως κ για τα τμηματα ενταξης. Ποιος γνωριζε οτι θα ιδρυθουν τοσα ωστε να δηλωσει γι μεταθεση! Μιλαμε για καταφωρη αδικια και φυσικα κανεις δε μιλαει!

Μιλήσαμε πέρσι. Επί μακρόν. Και φέτος έγραψα εγώ. Τώρα είναι αργά. Του χρόνου πάλι, θα γράφουν τα "νέα θύματα" τα ίδια ακριβώς πράγματα κι εσύ θα τους λες "πέρσι που τα έλεγα εγώ εσύ πού ήσουν;". Η ιστορία επαναλαμβάνεται σα φάρσα λένε. Γι'αυτό το λένε μάλλον.

Αποσυνδεδεμένος pre-schoolteacher

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1981 στις: Ιουλίου 24, 2025, 11:09:16 am »
Μιλήσαμε πέρσι. Επί μακρόν. Και φέτος έγραψα εγώ. Τώρα είναι αργά. Του χρόνου πάλι, θα γράφουν τα "νέα θύματα" τα ίδια ακριβώς πράγματα κι εσύ θα τους λες "πέρσι που τα έλεγα εγώ εσύ πού ήσουν;". Η ιστορία επαναλαμβάνεται σα φάρσα λένε. Γι'αυτό το λένε μάλλον.

Ετσι ακριβως ειναι, δεν το συζητω! Να χεις ορεξη χρονο και χρημα, να τρεχεις στα δικαστηρια για προσφυγη και ας παρει χρονο μεχρι να δικαιωθεις. Αλλα ποιος…….

Αποσυνδεδεμένος Polilogou

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1982 στις: Ιουλίου 24, 2025, 11:10:48 am »
Για να τρέξουν οι συμπληρωματικές μεταθέσεις ΤΕ δημοτικών δεν θα πρέπει πρώτα να ιδρυθούν και οι θέσεις δασκάλων στα ΚΕΔΑΣΥ; Γιατι στις μεταθέσεις η αίτηση για ΚΕΔΑΣΥ τρέχει κατά προτεραιότητα 

Αποσυνδεδεμένος haroulalki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1983 στις: Ιουλίου 24, 2025, 11:15:03 am »
Μιλάτε λες και κάποιοι άλλοι πρέπει να νοιαστούν και να τρέξουν για εσάς. Ούτε καν οι αιρετοί δεν είναι υποχρεωμένοι, όταν υπάρχει αδιαφορία από τους άμεσα εμπλεκόμενους. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του κι αυτό είναι σεβαστό. Αυτό που δεν είναι σεβαστό, είναι να μην αναλαμβάνει και την ευθύνη των συνεπειών των αποφάσεων του. Δεν ασχοληθήκατε τα προηγούμενα χρόνια με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις. Δε σας ενδιέφεραν, δεν είχατε χρόνο, δεν είχατε όρεξη, δεν, δεν. Σεβαστό. Οι συνέπειες αυτού είναι ότι φέτος είμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές και φέτος ανάμεσα στα θύματα είστε εσείς. Θα το υποστείτε όπως το υπέστησαν οι περσινοί κι οι του 2021, που έγραφαν εδώ και σε άλλα μέσα κι οι υπόλοιποι τους αγνοούσαν. Αυτό προσπαθώ να σας εξηγήσω. Τώρα το πουλάκι έχει πετάξει. ΕΜακάρι να μπορέσετε του χρόνου να πάρετε μετάθεση εκεί που θέλετε και να μη σας κοστίσει πολύ το "λάθος" σας (μέσα σε πολλά εισαγωγικά). Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι ότι θα σας κοστίσει. Υπάρχει βέβαια πάντα κι η απόσπαση...
Προσωπικά δεν είμαι ανάμεσα στα θύματα. Και πάλι είμαι εδώ και συζηταω για το λογικό και το δίκαιο. Μην επιτίθεστε επί του προσωπικού. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν μπορούμε όλη την ώρα να είμαστε μέσα στο pde  για οποιαδήποτε αδικία προκύπτει σε αυτή την @χωρα. Προσωπικά έχασα διορισμό ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Γιατί δεν έχω τον χρόνο και τις αντοχές να παρακολουθώ όλες τις μακροσκελείς συζητήσεις.

Αποσυνδεδεμένος SkyIsBlue@

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1984 στις: Ιουλίου 24, 2025, 11:22:26 am »
Καλημέρα σας!!! Με αφορμή την ίδρυση νέων τμημάτων ένταξης , οι ΠΕ02 ειδικής να ελπίζουμε σε 300 διορισμούς ή με τίποτα;;; Μην πέσετε να με φάτε!!!
Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος Dch

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1985 στις: Ιουλίου 24, 2025, 11:42:22 am »
Για να τρέξουν οι συμπληρωματικές μεταθέσεις ΤΕ δημοτικών δεν θα πρέπει πρώτα να ιδρυθούν και οι θέσεις δασκάλων στα ΚΕΔΑΣΥ; Γιατι στις μεταθέσεις η αίτηση για ΚΕΔΑΣΥ τρέχει κατά προτεραιότητα

Αν δοθούν στους διορισμούς οι θέσεις των κεδασυ ναι. Η πρώτη συζήτηση για το νομοσχέδιο γίνεται την Παρασκευή, άρα όλα πάνε από Δευτέρα. Στο χρονοδιάγραμμα που έδωσαν είπαν ότι οι συμπληρωματικές θα βγουν το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου αλλά δε βλέπω τον λόγο να το τραβήξουν τόσο.

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #1986 στις: Ιουλίου 24, 2025, 11:43:57 am »
Προσωπικά δεν είμαι ανάμεσα στα θύματα. Και πάλι είμαι εδώ και συζηταω για το λογικό και το δίκαιο. Μην επιτίθεστε επί του προσωπικού. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν μπορούμε όλη την ώρα να είμαστε μέσα στο pde  για οποιαδήποτε αδικία προκύπτει σε αυτή την @χωρα. Προσωπικά έχασα διορισμό ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Γιατί δεν έχω τον χρόνο και τις αντοχές να παρακολουθώ όλες τις μακροσκελείς συζητήσεις.

Είναι η 3η χρονιά που γίνεται αυτό και 2η συνεχόμενη. Είναι πολύ αργά 24/7 να το συζητάμε. Υπερβολικά αργά για να αλλάξει κάτι.

Συνδεδεμένος nospeak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1987 στις: Ιουλίου 24, 2025, 12:03:25 pm »
Καλημέρα σας!!! Με αφορμή την ίδρυση νέων τμημάτων ένταξης , οι ΠΕ02 ειδικής να ελπίζουμε σε 300 διορισμούς ή με τίποτα;;; Μην πέσετε να με φάτε!!!
Ευχαριστώ πολύ!

Σε ομάδα του Facebook αναφέρθηκε μεγαλύτερος αριθμός από αυτόν που λέτε. Ιδρύθηκαν πολλά τμήματα ένταξης άρα το πιο πιθανό είναι να δούμε αρκετούς διορισμούς στην ειδική.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33111
  • Τελευταία: Zbbt
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193300
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 601
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)