0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι η 3η χρονιά που γίνεται αυτό και 2η συνεχόμενη. Είναι πολύ αργά 24/7 να το συζητάμε. Υπερβολικά αργά για να αλλάξει κάτι.
Σε ομάδα του Facebook αναφέρθηκε μεγαλύτερος αριθμός από αυτόν που λέτε. Ιδρύθηκαν πολλά τμήματα ένταξης άρα το πιο πιθανό είναι να δούμε αρκετούς διορισμούς στην ειδική.
Προφανώς, γιατί σε αυτή τη χώρα τίποτα δε δουλεύει σωστά και κάποια στιγμή όλοι θυμόμαστε την προσωπική ευθύνη. Προσωπική ευθύνη για τα πάντα. Αν φορτωθούμε όλες αυτές τις προσωπικές ευθύνες, στο τέλος θα ξεχάσουμε να αναπνέουμε.
Συγνώμη, όταν δε δουλεύει τίποτα και ξέρεις ότι αυτοί που είναι σε θέσεις ευθύνης είτε αδιαφορούν, είτε κάνουν τα αντίθετα από αυτά που πρέπει, εσύ θες να συνεχίσεις τη ζωή σου και να αλλάξουν τα πράγματα από μόνα τους; Η εμπειρία σου στη ζωή αυτό σε έχει διδάξει μέχρι τώρα;
Φυσικά και δε θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου αμέριμνη. Γι αυτό είμαι εδώ τώρα και μιλάω για όσους θίγονται. Αλλά κάπου ωπα, μιλάμε για τα αυτονόητα. Δεν είναι ζωή αυτή , αυτό λέω. Όλη την ώρα να τρέχεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Υπάρχει περίπτωση φέτος να ανοίξουν τελικά για όλους οι αιτήσεις για συμπληρωματικές; Ή είναι οριστικό πως οχι; Ξέρουμε κάτι σίγουρα;
100000000000000000000% όχι.
Το ξέρεις από έγκυρη πηγή ή βάσει των προηγούμενων ετων;
Επομενως με θέση 500 περιπου εκκαθαρισμενου πινακα να αναμενω διορισμο;;;;
Να δούμε και της γενικής βρε παιδιά! ΠΕ02 γενικής θελω να πιστεύω λιγο πιο αισιόδοξα τα πραγματα απο 68.