0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν πειράζει,να εισαι καλα! Εγω ειμαι ΠΕ02 γενικής και αν έδινε τις μισές συντάξεις ήμουν σίγουρα μεσα για διορισμο, τωρα ψάχνω καμία πληροφορία,να δω τι στο καλο θα γίνει
Δε διαφωτίστηκα. Τι εντόπισες;
Περίμενε γιατί αν δεν δούμε τα επίσημα ό,τι και να σου πουν δεν θα στέκει .. Λίγο πολύ όλοι βρισκόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα .. Καλό διορισμό σου εύχομαι!
Η πιθανότητα να δούμε πάνω από 10.000 διορισμούς έχει αποκλειστεί τελείως;
Προσωρινός αναδρομικός διορισμός εκπαιδευτικών σε συμμόρφωση προς την υπ’ αριθμ. Α2276/2023 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (Ι΄ Τμήματος Ακυρωτικής Διαδικασίας)
Για του λόγου το αληθές, συγκεκριμένα του trust no onehttps://www.facebook.com/share/p/1Be9o72Nc4/
Στους αναδρομικους θεωρουνται συνταξιμα τα χρονια που δεν δουλεψαν; διοτι αν δεν.μπορουν να τα χρησιμοποιησουν για συβταξη να το κανουν τι; μονο για μεταθεση; δηλαδη να υπαρχει μια αποφαση οτι διοριζεσαι απο.το.2009 αλλα τα 10 χρομια να μην.μπορουν.να χρησιμοποιηθουν για συνταξη δεν εχει πραγματικα νοημα. Οσο για τα ΜΚ αντε να ναι το.πολυ 2 ΜΚ επιπλεον να πας δηλαδη 70 ευρω καθαρα επιπλεον, δηλαδη το.απολυτως τιποτα σε πραγματικα οικονομικα δεδομενα της σημερινης εποχης. Πραγματικα δεν καταννοω γιατι καποιοι τα εσταξαν σε δικηγορους για ολο αυτο
Προτιμότερο να μπεις στον σύνδεσμο στην υπογραφή μου, γιατί η ομάδα που δίνεις είναι ιδιωτική κι άρα πρέπει να είναι κάποιος μέλος. Μπες στον φάκελο και βρες το αρχείο που θες και δώσε τον σύνδεσμο.
Με συγχωρείς, δεν κατάλαβα τι μου ζητάς να κανω
Το βρηκα παντως εγω. Ξερω οτι αυτο προβλεπεται αρχικα, εννοουσα μηπως μετα απο πιεσεις αλλαξουν γνωμη και τελικα επιτρεψουν συμπληρωματικες σε ολους