0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι οργανικές που δημιουργήθηκαν με τα τμήματα ένταξης πιστεύετε θα τις έχουν για μέχρι και τους διορισμούς του 2027; Ή θα ιδρύσει και άλλα οργανικά τα επόμενα χρόνια; Αν ίδρυσε πχ 892 στην δευτεροβάθμια και τα έχει για τα επόμενα 3 χρόνια είναι 297 τμήματα ένταξης το χρόνο περίπου αν κάνεις τη διαίρεση. Θα τα δώσει ισόποσα κάθε χρόνο όμως ή όπως θέλει; Επιτρέπεται να τα δώσει όπως θέλει ενώ ξέρουμε ότι υπάρχουν τα κενά;
Με το μπάχαλο που επικρατεί στο υπουργείο, νομίζω ότι η πιο σίγουρη απάντηση στις απορίες σου είναι:"Οι αποφάσεις τους για τα έτη 2026-2027 θα εξαρτηθούν από τις προεκλογικές τακτικές τους".Έχει αποδειχτεί πέρυσι ότι όλα γίνονται..
Μα έχουν πει φέτος ότι θα κάνουν 30000 διορισμούς μέχρι και το 2027. Απλά η ερώτηση μου είναι αν θα τους κάνει αυτούς με τα τωρινά κενά που δημιούργησε ή θα δημιουργήσει και άλλα τα επόμενα χρόνια. απ ότι έχω καταλάβει λεφτά έχουν εγκριθεί για αυτούς τους διορισμούς εξού και η δημιουργία τμημάτων ένταξης με το τσουβαλι. Πάντως πιστεύω ότι δε θα ιδρύσουν άλλα τα επόμενα χρόνια για να μη μπλέκουν με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις που βλέπω ο κόσμος καίγεται
Για δευτεροβάθμια γενική δε λέει κανεις τίποτα. Οπότε από οτι φαίνεται δε βλέπω να διορίζει πανω από τα οργανικά κενά.
Μόνο οι οργανικά υπεράριθμοι κι οι ειδικές κατηγορίες προηγούνται.
https://docs.google.com/document/d/1WsGljrloD2H4gkxdWz4HqxvzoQepxGF1/edit?πούμε usp=drivesdk&ouid=111047984532155116914&rtpof=true&sd=trueΕδώ για παράδειγμα βλέπουμε τη διεύθυνση Ηρακλείου να τοποθετεί πρώτα τους υπεράριθμους, οργανικά και λειτουργικά, μετά όσους είναι στη διάθεση και μετά τους εντός και εκτός αποσπασμένους μαζί. Το ίδιο νομίζω κάνει και η διεύθυνση μου.Γνωρίζετε κάτι διαφορετικό;
οι μεχρι τωρα πληροφοριες ειναι για 2500 διορισμους . ειδωμεν
έχω ακούσει και μέχρι 1300 το πολύ για δευτεροβάθμια γενική
https://dide-new.flo.sch.gr/wp-content/uploads/2015/09/2015_137644_Ε1_Τοποθετήσεις_εκπαιδευτικών_Πθμιας_Δθμιας.pdf
ο πατρεας ειπε οπως για 2500 και εκπαιδευτικα σαιτ για περιπου 2000- 2500 . ο πατρεας ειναι εγγυηση