0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιας κ τον αναφέραμε, που είναι ο Πατρέας βρε παιδιά;
Ιεράρχηση ανάγκών θα υπήρχε αν βλέπαμε να καλύπτονται στο 60% τα κενά του δημοτικού και στο 40% τα κενά του γυμνασίου. Αυτό δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση στην παράλληλη (τα ποσοστά κάλυψης είναι ίδια). Και το λέω με μεγάλη βεβαιότητα, έχοντας κάνει στο παρελθόν και αναρτήσεις με τα ποσοστά κάλυψης, με βάση επίσημα δεδομένα.
Καθώς περνάνε οι μέρες, θα δούμε το ΦΕΚ της πρόσκλησης και μαζί την κατανομή .Αν ήταν να βγει ο Πατέρας θα είχε βγει.Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι έτοιμη η κατανομή μετά από τόσες ιδρύσεις.Απλα ίσως είναι κλειστές οι πόρτες φέτος για πληροφόρηση η κατάλαβαν ποιος είναι
Αν τα στατιστικά είναι 50-50, τότε έτυχε στον εκπαιδευτικό μικρόκοσμό μου, η ιεράρχηση βάσει ηλικίας. Με πάνω από 10ετία στις 2 βαθμίδες η αναλογία που έχω βρει είναι 12-88.
Όλα αυτά αφορούν πάντα στην παράλληλη στήριξη από εκπαιδευτικούς. Δεν γνωρίζω αν στους ΠΕ25 συμβαίνει κάτι διαφορετικό, θα είχε ενδιαφέρον όμως να δούμε αν ισχύει αυτό που λες στην πραγματικότητα (δεν ξέρω αν υπάρχουν δεδομένα για τα κενά των ΕΕΠ ανά κλάδο).
ΠΕ04.02 ΠΕ04.04;