0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1085
Και σε αυτό συμφωνώ, απλά μπορεί να διορίσει μόνο σε οργανικές στην Αβάθμια .. δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό ίδρυσε μόνο τόσες λίγες στη ΓΕΝΙΚΗ για πε60 .. τι να πω!
Πολύ πιθανό ο @patreas να μην έχει πρόσβαση πλέον .. αλλά όπως και να έχει βοήθησε πάρα πολύ κόσμο εδώ μέσα με τις πληροφορίες του .. είτε εμφανιστεί φέτος έγκαιρα είτε όχι, τον ευχαριστούμε θερμά !!
Είμαστε σίγουροι ότι ο Πατρέας θα δώσει στοιχεία για την κατανομή φέτος;
Ουτε αυτό ισχύει ακριβώς την προτελευταία χρονιά το 23 πήρε παραπάνω από τις συντάξεις περίπου 150 αν θυμάμαι καλά ενώ δεν υπήρχαν άλλες οργανικές διαθέσιμες..το έκανε και πάλι λόγω του μεγάλου όγκου αναπληρωτών..Θα φανούν οι προθέσεις σε 2-3 μέρες
Πλέον δεν του επιτρέπουν.
892 διορισμούς ΠΕ03 ΕΑΕ;;;
Το ότι δεν μιλάει δεν σημαίνει ότι δεν έχει πρόσβαση. Μίλησε για την πρώιμη κατανομή τον Μάιο και φυσικά έπεσε μέσα. Απλά όλοι περιμέναν 2.500 ΓΕΝΙΚΗ και 500ΕΑΕ και από ότι φαίνεται πάμε για 2000 Γενική και 1000 Ειδική (Β βαθμια). Γιατί δηλαδή να μιλήσει, ενώ ορισμένοι στις σελίδες του φβ έχουν εδώ και δύο εβδομάδες τα παίρνουν όλα στη πλάκα; Αυτοί θα το έκαναν αν είχαν πληροφορίες;
Πήρε παραπάνω διότι ΥΠΗΡΧΑΝ διαθέσιμες οργανικές από προηγούμενα έτη, μη προσέλευση για ορκωμοσία, παραιτήσεις κλπ κλπ!
Προφανώς και δεν τον ειρωνεύτηκα εγώ. Δες πόσα λόγια στήριξης έχω γράψει για αυτόν τον άνθρωπο που έχει διακινδυνεύσει πολλές φορές τη θεση του. Ίσως αυτή τη φορά να μην μπορεί.
η δευτεροβαθμια γενικη ειπωθηκε και πιο κατω απο 2000 αναμεσα 1800 με 1900
Το να λείπει ένας άνθρωπος με άδεια το έχετε σκεφτεί;
Θα φανεί πάντως και το ewall έγραψε ότι ο αριθμός των πε60 θα είναι μεγαλύτερος του αναμενόμενου