*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2025  (Αναγνώστηκε 613606 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alex1987

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2025
« Απάντηση #3150 στις: Αυγούστου 08, 2025, 03:28:58 pm »
Προφανώς. Εγώ μιλούσα για φιλολόγους.
Ναι το κατάλαβα απλά έγραψα έξτρα για τους πε03????.καθενας με τον πόνο του

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:49:56 »

Αποσυνδεδεμένος neossos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3151 στις: Αυγούστου 08, 2025, 03:37:39 pm »
Αφού ευχηθώ με τη σειρά μου καλό διορισμό σε όλους, ας κάνω μερικά σχόλια.

Ως προς τον αριθμό των ΠΕ70, τα πράγματα πήγαν όπως ακριβώς τα περιμέναμε. Δεν έπαιξε κάποιο καταλυτικό ρόλο η διαθεσιμότητα των πιστώσεων ΕΣΠΑ, γιατί με αυτή τη λογική όλοι οι κλάδοι θα έπρεπε να έχουν διορισμούς σε όλα τα λειτουργικά τους κενά. Πολύ απλά στη χρονιά της έμφασης στην πρωτοβάθμια δεν γινόταν να μην καλυφθούν όλα τα υπάρχοντα οργανικά κενά. Τα οποία ήταν 2.040 στους δασκάλους, μείον 315 που σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους θα οδηγούσαν σε νεοδιοριζόμενους που θα περίσσευαν σε μερικές διευθύνσεις. Άλλωστε από τις 17/6 που βγήκαν οι φήμες περί 1.300 διορισμών ΠΕ70, είχα γράψει πως υπολόγιζα 1.700 περίπου διορισμούς ΠΕ70 με βάση τη σχέση κενών αποσπάσεων και κενών μετατάξεων. Ηθικό δίδαγμα: πηγές που πέφτουν έξω 2 συνεχόμενες χρονιές δεν είναι αξιόπιστες. Και δεν αναφέρομαι στον ίδιο τον Mr daskalos, αλλά στην απώτερη πηγή που έδωσε πολύ μικρότερα νούμερα από τα πραγματικά τόσο πέρυσι, όσο και φέτος (και τα έδωσε σε πολλούς).

Ως προς την υπόλοιπη κατανομή, βλέπουμε ένα αντίστοιχο σκεπτικό με πέρυσι ως προς τη δόμησή της, όπου επικρατούν κριτήρια σκοπιμοτήτων και εξυπηρετήσεων, παρά αντικειμενικά και διαχειριστικά κριτήρια. Τρανταχτά παραδείγματα η ιστορία με τα νέα Τ.Ε. (που οδήγησε στην υπερβολική αύξηση των διορισμών ΠΕ60.ΕΑΕ και ΠΕ02.ΕΑΕ), η πολύ μειωμένη (σε σχέση με τις υπόλοιπες δομές) κάλυψη των κενών του ΕΕΠ-ΕΒΠ και η εξόντωση των ΠΕ79 στην πρωτοβάθμια για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Ως προς τα λεγόμενα του Patreas, χαίρομαι που επιβεβεβαιώνει τα περισσότερα που έχω γράψει εδώ τον προηγούμενο καιρό. Και ελπίζω να συνεχίσει να έχει τη διάθεση να ενημερώνει, όσο δύσκολο και αν καθίσταται πλέον αυτό.

Αποσυνδεδεμένος MeliAn

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3152 στις: Αυγούστου 08, 2025, 03:41:35 pm »
Ευχαριστούμε πολύ όλους για τις πληροφορίες και την προσπάθεια...Patreas ευχαριστούμε πολύ....Αλλος ΠΕ06 που να αισθάνεται απογοήτευση;;;;;Με θέση γύρω στο 330 ήλπιζα να μπω στην 1η κατοστάδα έστω....Ήξερα μέσα μου οτι δε θα ναι σαν πέρυσι για εμάς αλλα είχα μια κρυφή ελπίδα για 250 άτομα.....Συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται σε όλους τους κλάδους
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 08, 2025, 04:01:30 pm από MeliAn »

Αποσυνδεδεμένος HelenB

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3153 στις: Αυγούστου 08, 2025, 03:52:16 pm »
Ευχαριστούμε πολύ Patreas για ακόμη μια φορά. Ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο επιτέλους. Την πρόσκληση θα την βγάλουν λέτε μέχρι την Δευτέρα ή θα συνεχίζουν να μας βγάζουν την ψυχή;
Hello!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:49:56 »

Αποσυνδεδεμένος Zwerty

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3154 στις: Αυγούστου 08, 2025, 03:57:25 pm »
Αφού ευχηθώ με τη σειρά μου καλό διορισμό σε όλους, ας κάνω μερικά σχόλια.

Ως προς τον αριθμό των ΠΕ70, τα πράγματα πήγαν όπως ακριβώς τα περιμέναμε. Δεν έπαιξε κάποιο καταλυτικό ρόλο η διαθεσιμότητα των πιστώσεων ΕΣΠΑ, γιατί με αυτή τη λογική όλοι οι κλάδοι θα έπρεπε να έχουν διορισμούς σε όλα τα λειτουργικά τους κενά. Πολύ απλά στη χρονιά της έμφασης στην πρωτοβάθμια δεν γινόταν να μην καλυφθούν όλα τα υπάρχοντα οργανικά κενά. Τα οποία ήταν 2.040 στους δασκάλους, μείον 315 που σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους θα οδηγούσαν σε νεοδιοριζόμενους που θα περίσσευαν σε μερικές διευθύνσεις. Άλλωστε από τις 17/6 που βγήκαν οι φήμες περί 1.300 διορισμών ΠΕ70, είχα γράψει πως υπολόγιζα 1.700 περίπου διορισμούς ΠΕ70 με βάση τη σχέση κενών αποσπάσεων και κενών μετατάξεων. Ηθικό δίδαγμα: πηγές που πέφτουν έξω 2 συνεχόμενες χρονιές δεν είναι αξιόπιστες. Και δεν αναφέρομαι στον ίδιο τον Mr daskalos, αλλά στην απώτερη πηγή που έδωσε πολύ μικρότερα νούμερα από τα πραγματικά τόσο πέρυσι, όσο και φέτος (και τα έδωσε σε πολλούς).

Ως προς την υπόλοιπη κατανομή, βλέπουμε ένα αντίστοιχο σκεπτικό με πέρυσι ως προς τη δόμησή της, όπου επικρατούν κριτήρια σκοπιμοτήτων και εξυπηρετήσεων, παρά αντικειμενικά και διαχειριστικά κριτήρια. Τρανταχτά παραδείγματα η ιστορία με τα νέα Τ.Ε. (που οδήγησε στην υπερβολική αύξηση των διορισμών ΠΕ60.ΕΑΕ και ΠΕ02.ΕΑΕ), η πολύ μειωμένη (σε σχέση με τις υπόλοιπες δομές) κάλυψη των κενών του ΕΕΠ-ΕΒΠ και η εξόντωση των ΠΕ79 στην πρωτοβάθμια για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Ως προς τα λεγόμενα του Patreas, χαίρομαι που επιβεβεβαιώνει τα περισσότερα που έχω γράψει εδώ τον προηγούμενο καιρό. Και ελπίζω να συνεχίσει να έχει τη διάθεση να ενημερώνει, όσο δύσκολο και αν καθίσταται πλέον αυτό.

Ποια είναι η αποψή σου neossos για το μέλλον της παράλληλης; Πιστεύω ότι τα υπάρχοντα ΤΕ δεν επαρκούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Για τους ΠΕ70 μιλάω.

Αποσυνδεδεμένος Newfree

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3155 στις: Αυγούστου 08, 2025, 04:02:30 pm »
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί στο παρελθόν, οπότε συγχωρήστε με, αλλά δεν έχω ενημερωθεί περί τούτου. Τουτέστιν, αν κάποιος-α αποδεχθεί τώρα θέση διορισμού στην Πρωτοβαθμια, έχει το δικαίωμα όντας διορισμένος να κάνει αίτηση για να συμπεριληφθεί στους επόμενους πίνακες γενικής και να κάνει αίτηση διορισμού ξανά στη Δευτεροβάθμια την επόμενη φορά, εφόσον το επιθυμεί και εφόσον γίνουν ξανά διορισμοί μετά απο 3-4 χρόνια;
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 08, 2025, 04:04:36 pm από Newfree »

Αποσυνδεδεμένος elli84

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3156 στις: Αυγούστου 08, 2025, 04:03:13 pm »
Ευχαριστούμε πολύ όλους για τις πληροφορίες και την προσπάθεια...Patreas ευχαριστούμε πολύ....Αλλος ΠΕ06 που να αισθάνεται απογοήτευση;;;;;Με θέση γύρω στο 330 ήλπιζα να μπω στην 1η κατοστάδα έστω....Ήξερα μέσα μου οτι δε θα ναι σαν πέρυσι για εμάς αλλα είχα μια κρυφή ελπίδα για 250 άτομα.....Συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται σε όλους τους κλάδους
απογοητευτικο νούμερο...ειδικά της δευτεροβαθμιας δε μπορώ να το χωνέψω... ειμαι 270 στον εκκαθαρισμενο και φοβάμαι μην μείνω εκτός τελικά και γω ....

Αποσυνδεδεμένος tolakis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3157 στις: Αυγούστου 08, 2025, 04:12:59 pm »
Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες και σε όλους. Καλό διορισμό. Για τους Πε86 ο αριθμός είναι αρκετά ικανοποιητικός. Κουράγιο και προπάντων υγεία.

Αποσυνδεδεμένος MeliAn

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3158 στις: Αυγούστου 08, 2025, 04:14:33 pm »
απογοητευτικο νούμερο...ειδικά της δευτεροβαθμιας δε μπορώ να το χωνέψω... ειμαι 270 στον εκκαθαρισμενο και φοβάμαι μην μείνω εκτός τελικά και γω ....
Πιστεύω αν δηλωσετε πολλες περιοχές θα είστε μέσα....Υπομονή να δούμε κατανομή περιοχών.....Εγώ βέβαια δε θα δηλωσω μακριά οπότε είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει περίπτωση...Μου μένει μόνο να δώ πόσα ατομα θα διοριστούν πάνω από μένα....

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #3159 στις: Αυγούστου 08, 2025, 04:14:42 pm »
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί στο παρελθόν, οπότε συγχωρήστε με, αλλά δεν έχω ενημερωθεί περί τούτου. Τουτέστιν, αν κάποιος-α αποδεχθεί τώρα θέση διορισμού στην Πρωτοβαθμια, έχει το δικαίωμα όντας διορισμένος να κάνει αίτηση για να συμπεριληφθεί στους επόμενους πίνακες γενικής και να κάνει αίτηση διορισμού ξανά στη Δευτεροβάθμια την επόμενη φορά, εφόσον το επιθυμεί και εφόσον γίνουν ξανά διορισμοί μετά απο 3-4 χρόνια;

Ναι. Δικαίωμα διορισμού θα έχεις 3 χρόνια από το ΦΕΚ διορισμού σου

Αποσυνδεδεμένος hmf161170

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3160 στις: Αυγούστου 08, 2025, 04:20:33 pm »
με 74  ατομα χημικοι γενικης και καμια  25 ειδικης στους διπλους  που πιστευετε οτι θα φτασει ο πινακας ο εκκαθαριστικος ; στην γενικη το 2023 με 50 διορισμπυς και 7 θεσεις στην δ δωδεκανησου κατεβηκε 164 θεσεις . ειμαι στον εκκαθαρισμενο γενικης περιπου στο 250

Αποσυνδεδεμένος liana.k

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3161 στις: Αυγούστου 08, 2025, 04:23:43 pm »
Στους φιλολόγους γενικής ταιριάζειαπόλυτα, όπως πολύ εύστοχα έγραψε κάποια κοπέλα στο φβ, το 101 σκυλιά της Δαλματίας...

Αποσυνδεδεμένος mall_mar

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3162 στις: Αυγούστου 08, 2025, 04:28:02 pm »
Κ αφού πέρασαν αρκετές ώρες από το πρώτο ΣΟΚ , πότε περιμένουμε την ανακοίνωση της κατανομής ανά διεύθυνση εκπαίδευσης;; Η αγωνία συνεχίζεται για όσους είναι μέσα ή στο όριο..καλά τα έλεγε ο @trust no one!

Τώρα που επανήλθε το pde ( δυσκολεύουν πολύ να μπω εδώ και ώρα) να πω :

Πατρέα καλώς ήρθες! Εκτός από όλα αυτά που μας λες για πολλους από εμάς είσαι και γούρι!

Κατανομή ανά διεύθυνση θα έχουμε από Δευτέρα λογικά;

Αποσυνδεδεμένος Johnnyb

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3163 στις: Αυγούστου 08, 2025, 04:51:12 pm »
Υπάρχει το αρχείο με τα κενά των μεταθέσεων ανά περιοχή που είχε βγάλει ο Μάριος? Γιατί βλέπω το συγκεντρωτικό.
Στους ΠΕ11 είχε δώσει 135 Α'Βαθμια και 78 Β'Βαθμια, όσους και έβγαλε, επομένως αυτές θα είναι και οι περιοχές της κατανομής!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33111
  • Τελευταία: Zbbt
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193293
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 457
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)