0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, εγώ γέννησα στις 31/07. Βρίσκομαι δλδ μέχρι αρχές Οκτώβρη σε άδεια λοχείας. Γνωρίζετε τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Θα μπορέσω να ορκιστώ στη δδε της πόλης όπου διαμένω ή θα πρέπει να μεταβώ στη δδε που θα διοριστώ;
Με την παράταση ορκωμοσίας δεν πληρώνεσαι μέχρι να ορκιστείς! Κάποιος άλλος τρόπος θα υπάρχει.
Για Αρτα ποιος μπορει να μου πει εαν ειναι καλα. Και επισης θα φυγει γρηγορα αυτη η μια θεση θεωρειτε; ειμαι καπου στο 800 κοντα. Πε70Στάλθηκε από το SM-F731B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπαινει με τα μορια που εχει στον πινακα 3εα/22 δεν αλλάζει κατα τον διορισμό. Μετα ως αναγνωριση για αλλαγη ΜΚ σαφέστατα
Καλησπέρα σας! Ήθελα να ρωτήσω. Αν διοριστώ ΤΕ16 θα μπορέσω να πάρω μετάταξη κάποια στιγμή σε ΠΕ01;
Ώστε διορίζεσαι;Θα πρέπει να περάσεις ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕΣ (εκτός αν συντρέχουν λόγοι υγείας ή είσαι σε ειδ. κατηγορία. Το σύμφωνο συμβίωσης/γάμος με ένστολο δεν είναι ένας από αυτούς τους λόγους. Ψάξε τη σχετική νομοθεσία)1η χρονιά: Προσωρινή τοποθέτηση (σειρά κατάταξης με κοινωνικά κριτήρια). Κάποια στιγμή μετά από δύο μήνες θα σου ζητήσουν να κάνεις αίτηση για οριστική τοποθέτηση την επόμενη χρονιά2η χρονιά: Οριστική τοποθέτηση (=παίρνεις οργανική). Αν θες κάνεις ΑΠΟΣΠΑΣΗ εντός ΠΥΣΔΕ. Δεν έχεις υποχρέωση υπηρέτησης οργανικής. Η σειρά κατάταξης γίνεται με μόρια μεταθέσεων3η χρονιά: Παίρνεις ΜΕΤΑΘΕΣΗ (αλλαγή οργανικής σε ΑΛΛΟ ΠΥΣΔΕ) ή ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΘΕΣΗΣ (αλλαγή οργανικής στο ΙΔΙΟ ΠΥΣΔΕ που είσαι). Έχεις υποχρέωση υπηρέτησης της ΝΕΑΣ οργανικής. Μπορείς να πάρεις ΑΠΟΣΠΑΣΗ εντός/εκτός ΠΥΣΔΕ. (Αν πάρεις απόσπαση τώρα θα τα χρωστάς στην οργανική σου)(Αν δεν αλλάξεις οργανική όλα καλά) Έχεις και δυνατότητα ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ (εφόσον πληρούνται και άλλες προϋποθέσεις πχ 5ετής υπηρεσία).
Μια διόρθωση για τη 2η χρονιά: όχι "εντός ΠΥΣΔΕ" αλλά εντός περιοχής διορισμού. Αν διοριστείς Δ' Δωδεκανήσου δεν μπορείς να πάρεις απόσπαση (τη 2η χρονιά) σε άλλη περιοχή των Δωδεκανήσων.